Benim 10 a 6-7 çıkar. Bir şey olsa doktorlar söylerdi banaGünaydın herkese
arada bir oluyor sersem gibiyim şu an,tansiyon 9-6 çıktı .ama çok da düşük değil sanırım dimi?
Benimde 10-7 çıkıyodu normal demişlerdiBenim 10 a 6-7 çıkar. Bir şey olsa doktorlar söylerdi bana
maşAllah son haftaların olmasına rağmen gayet iyisinEki Görüntüle 1387065
Bu da işyerinde son günüm..
maşAllah son haftaların olmasına rağmen gayet iyisin
Çok bile ya. Ben o kadar koymadimyok gerçekten hiç köpürmedi.. acaba deterjanda mı sıkıntı varki ? yoksa azmı koydum yarım su bardağı koydum sayılır..
Yok yok ters derken baş asagida yani doğum pozisyonundaydi demek istedimArkadasin eşi 38 haftalik. Bebek ters. Normal istiyorlar. Bebeğin dönmesini bekliyor Dr. İnşallah senin de döner
Gözün aydın. Hayırlı olsunEki Görüntüle 1387065
Bu da işyerinde son günüm..
Kesinlikle göstermiyorsun maşallah15 kg aldım
Kardeşine sordun mu? Doğumun geldiğini nasıl anlamış? Suyu mu gelmiş yoksa kasılmalar artınca mi gitmişler? Kesi yapılmış mi? Merak ediyorum bunları :))Yok yok ters derken baş asagida yani doğum pozisyonundaydi demek istedim
alıntı yaptığım önceki arkadaş erken doğum riski filan deyince açıklama yaptım
Dr rahim agzin kapalı risk yok demişti o zaman bakalım çarşamba ne diyecek
bende normal istiyorum çok ama mecbur özelde yapacağım için tam guvenemiyorum
en güzel örnek kız kardeşim var yaklaşık 2 hafta önce normal doğum yaptı garibim gece uyku sersem anlamamis bile ve cok çabuk toparlandı
Rabbim hepimize kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin
Kesinlikle göstermiyorsun maşallah
hani nerde 15 kilo
doguma da az kalmıs...gayet ıyı kılo almıssın bence.54 tüm 69 olmuşum cidden bende anlamadım
Bnm de aklma marhmallow geldi :)işte yine çok şirin keçelerlokumlada güzel olur yada marsmallovlar varya onlarada olurmu acaba
canım senın tarıh bellı mı?benden 2 gun ondesın sen.Bnm de aklma marhmallow geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?