2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadasin eşi 38 haftalik. Bebek ters. Normal istiyorlar. Bebeğin dönmesini bekliyor Dr. İnşallah senin de döner
Yok yok ters derken baş asagida yani doğum pozisyonundaydi demek istedim
alıntı yaptığım önceki arkadaş erken doğum riski filan deyince açıklama yaptım
Dr rahim agzin kapalı risk yok demişti o zaman bakalım çarşamba ne diyecek
bende normal istiyorum çok ama mecbur özelde yapacağım için tam guvenemiyorum
en güzel örnek kız kardeşim var yaklaşık 2 hafta önce normal doğum yaptı garibim gece uyku sersem anlamamis bile ve cok çabuk toparlandı
Rabbim hepimize kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin

Kardeşine sordun mu? Doğumun geldiğini nasıl anlamış? Suyu mu gelmiş yoksa kasılmalar artınca mi gitmişler? Kesi yapılmış mi? Merak ediyorum bunları :))

Benimde karnım düştü bende fark ettim, insanlar da görünce öyle söylüyor. 1 haftadır çok ağırlaştım. O zamana kadar çok hareketliydim galiba kendimi çok yordum. Gece yatakta dönemiyorum,bacaklarımdan güç alamıyorum.dönmeye çabalarsam hem karnım acıyor hemde genital bölgeme doğru bacaklarımın iç tarafı ağrıyor.dinlenmeye çalışıyorum yalancı kasılmalarım oluyor erken gelmez inşallah bebişşş. Herşeyimiz hazır çok şükür iyiki tamamlamışım herşeyi şimdi o kadar zor geliyorki.

Cekirgee canım bende 8 kg aldım ama sana göre dana gibiyim. Ben 58.5 kg ile hamile kaldım sabah aç karnına 66 kg geliyorum ama kendime çok iri görünüyorum

Selam kızlar oğlumun azı dişleri çıkıyor galiba gece boyu huysuzdu gene sürekli kucağımda uyumak istedi. Sabah ta erkenden uyandı. Iki defa bezini doldurdu. Kızda doğunca bizim evi b.k götürür heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…