Rabbim vakti zamanında hayırlı doğumla nasip etsin insBen en son 28 haftalikken gitmiştim o zaman da tersti bebek Dr o daha döner bu erken doğum için kriter değil demişti ki ben içimde döndüğünü hissedebiliyorum
zaten vakit buldukça uzaniyorum ben hep bişi olacağını sanmıyorum
bu çarşamba gidicem ben de o zaman ogrenirim
hepimize hayırlı dogumlar inşallah
Bn hic anlmyrm ya dustu mu yukrda mi. Ama bnde de oluyo agri , genital bolgemde aci faln. Insllh erken gelmzBenimde karnım düştü bende fark ettim, insanlar da görünce öyle söylüyor. 1 haftadır çok ağırlaştım. O zamana kadar çok hareketliydim galiba kendimi çok yordum. Gece yatakta dönemiyorum,bacaklarımdan güç alamıyorum.dönmeye çabalarsam hem karnım acıyor hemde genital bölgeme doğru bacaklarımın iç tarafı ağrıyor.dinlenmeye çalışıyorum yalancı kasılmalarım oluyor erken gelmez inşallah bebişşş. Herşeyimiz hazır çok şükür iyiki tamamlamışım herşeyi şimdi o kadar zor geliyorki.
Hehee gotrmez yaa :)Selam kızlar oğlumun azı dişleri çıkıyor galiba gece boyu huysuzdu gene sürekli kucağımda uyumak istedi. Sabah ta erkenden uyandı. Iki defa bezini doldurdu. Kızda doğunca bizim evi b.k götürür heralde
doguma da az kalmıs...gayet ıyı kılo almıssın bence.
Cekirgee canım bende 8 kg aldım ama sana göre dana gibiyim. Ben 58.5 kg ile hamile kaldım sabah aç karnına 66 kg geliyorum ama kendime çok iri görünüyorum
Ya doğuma daha çok var sabirsizlaniyorum ben..
dogumdan sonra verılıyor ılk dogumumda 18 kılo aldım ben.verdım geri kılolarımı15 kilo çok sanıyodum ben, sağ ol
İç karnın dardır belki
Bi de ödem şişlik dedikleri doğumdan sonra hemen gidiyo mu , benim ayaklar şişti de son zamanlar ordan anladım
Bende çok zorlanıyorum az kaldı diye kendime züğürt tesellisi veriyorum, çünkü yatarken bi taraftan bi tarafa dönmek bile zorluyor artık..
dogumdan sonra verılıyor ılk dogumumda 18 kılo aldım ben.verdım geri kılolarımı
Sordum tabi doğuma 4 gün kala gece bel agrisiyla uyanmış öyle şiddetli bi ağrı değilmiş ama tedbir amaçlı kv aramış o da hadi hastaneye gidelim nolur nolmaz demişKardeşine sordun mu? Doğumun geldiğini nasıl anlamış? Suyu mu gelmiş yoksa kasılmalar artınca mi gitmişler? Kesi yapılmış mi? Merak ediyorum bunları :))
Dr 2 mart dio. Norml istyrm simdlk. Erken gelmzse tabi :)canım senın tarıh bellı mı?benden 2 gun ondesın sen.
ben de 53.5 la falan kaldım şimdi 68im :) senle aynı gibiyiz ama senin boyun daha uzun sanırım.54 tüm 69 olmuşum cidden bende anlamadım
Normalde göğüs altından başlıyodu karnım ama şimdi göğsümün 4 parmak altında.o zaman düştüğünü anlayabiliyorsun.Bn hic anlmyrm ya dustu mu yukrda mi. Ama bnde de oluyo agri , genital bolgemde aci faln. Insllh erken gelmz
bnmde her zaman 10 6 çıkıyor. normal dedi doktor her defasında . bu arada bu genital bölge ağrıları normal mi kızlar. ben de artık hergün oluyor yürüken hissediyorum ve özellikle akşamları. korkuyorum acaba açılma mı var diye. doktor daha çatı muayenesi yapmadı ama açılma normal birşey değilmiş. inşallah öyle bir şey değildir. pazartesi doktora gidince sorayım en iyisi.Benimde 10-7 çıkıyodu normal demişlerdi
Zayıf mı ya öylesi oluyor !! Benimki de demedi bu sefer 3 hafta önce sordum öyle Demişti 35,küsür diye .. Ben de bu sefer sormayı unuttum .. 21 Haziran benim ama benim ki tüp bebek .. Yine de doktor sat ı kayıt ediyor USg de farklı çıkıyor 3-5 günlük o da ..benimde kilosu 1635 mi ne sanırım bizim bebişler zayıf biraz göbek cevresi az cıkıo o nedenle. Benim doktorum boy söylemio nedense seninki bilgi veriomu boy ile ilgili birde son soru sat tarihin ne canım
Tüp bebekte bazı dr transfer tarihini baz alıyor. Benim oğlum da tüp bebekti. Ama sata göre doğum yaptım. Tüy sikletti benim oğlum 39 haftalık ken 2.760gr doğdu. 2.630gr ile taburcu olduk.Zayıf mı ya öylesi oluyor !! Benimki de demedi bu sefer 3 hafta önce sordum öyle Demişti 35,küsür diye .. Ben de bu sefer sormayı unuttum .. 21 Haziran benim ama benim ki tüp bebek .. Yine de doktor sat ı kayıt ediyor USg de farklı çıkıyor 3-5 günlük o da ..
ben de 53.5 la falan kaldım şimdi 68im :) senle aynı gibiyiz ama senin boyun daha uzun sanırım.
herkes bana bir anda değiştin,kilo aldın diyor.
bnmde her zaman 10 6 çıkıyor. normal dedi doktor her defasında . bu arada bu genital bölge ağrıları normal mi kızlar. ben de artık hergün oluyor yürüken hissediyorum ve özellikle akşamları. korkuyorum acaba açılma mı var diye. doktor daha çatı muayenesi yapmadı ama açılma normal birşey değilmiş. inşallah öyle bir şey değildir. pazartesi doktora gidince sorayım en iyisi.
aynen bnmde öyle acaba oturmak zararlı mı diye düşünür oldum iyice pipiriklendim diyorum kendi kendime.oturup istirahat ediyim diyorum kalçam ağrıyor. yatsam genital bölgem ağrıyor. bir ay daha idare ederim inşallah.Neden acaba deseydin , sanırsın sürpriz. Hamile her insan kilo alır
1.69 boyum
Benim her yanım ağrıyo yatarsam bi taraftan bi tarafa dönemesi zor oluyo
Oturursam da kalkınca kalçam ağrıyo
Normal mi sezeryan mı yaptın ?Tüp bebekte bazı dr transfer tarihini baz alıyor. Benim oğlum da tüp bebekti. Ama sata göre doğum yaptım. Tüy sikletti benim oğlum 39 haftalık ken 2.760gr doğdu. 2.630gr ile taburcu olduk.
bu arada doğum geçirmiş arkadaşıma sordum. gecelik koyun mutlaka hastane çantasına diyor. çünkü hasta bezini onlar takıyormuş ve bir kaç beden büyük iç çamaşırı hasta bezinin üstüne giymek için iyi oluyormuş. ve arada kontrol ederlerken giyip çıkarmak zor oluyormuş pijamayı.
Senin bayağı az kalmış 37. Haftayı bitirdikten sonra korkma. Tüm gelişim 37. Haftada bitiyormusaynen bnmde öyle acaba oturmak zararlı mı diye düşünür oldum iyice pipiriklendim diyorum kendi kendime.oturup istirahat ediyim diyorum kalçam ağrıyor. yatsam genital bölgem ağrıyor. bir ay daha idare ederim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?