2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim vakti zamanında hayırlı doğumla nasip etsin ins

Bn hic anlmyrm ya dustu mu yukrda mi. Ama bnde de oluyo agri , genital bolgemde aci faln. Insllh erken gelmz

doguma da az kalmıs...gayet ıyı kılo almıssın bence.

15 kilo çok sanıyodum ben, sağ ol

Cekirgee canım bende 8 kg aldım ama sana göre dana gibiyim. Ben 58.5 kg ile hamile kaldım sabah aç karnına 66 kg geliyorum ama kendime çok iri görünüyorum

İç karnın dardır belki
Bi de ödem şişlik dedikleri doğumdan sonra hemen gidiyo mu , benim ayaklar şişti de son zamanlar ordan anladım

Ya doğuma daha çok var sabirsizlaniyorum ben..

Bende çok zorlanıyorum az kaldı diye kendime züğürt tesellisi veriyorum, çünkü yatarken bi taraftan bi tarafa dönmek bile zorluyor artık..

dogumdan sonra verılıyor ılk dogumumda 18 kılo aldım ben.verdım geri kılolarımı

dogumdan sonra verılıyor ılk dogumumda 18 kılo aldım ben.verdım geri kılolarımı

Bi arkadşaım doğum yaptı 10 kilosu doğumda gitmiş
Benimde 10 giderse 59 olur
54 tüm 5 fazla yazni eski kilomdan
Tabi şimdilik, 2 haftada kaç kg olurum bilmem ( :

Kardeşine sordun mu? Doğumun geldiğini nasıl anlamış? Suyu mu gelmiş yoksa kasılmalar artınca mi gitmişler? Kesi yapılmış mi? Merak ediyorum bunları :))
Sordum tabi doğuma 4 gün kala gece bel agrisiyla uyanmış öyle şiddetli bi ağrı değilmiş ama tedbir amaçlı kv aramış o da hadi hastaneye gidelim nolur nolmaz demiş
gece 4 te has gitmişler ebeler kardesimi bekletiyorlarmis sancı odasında nöbetçi Dr gelmiş alttan kontrol etmiş ebelere kızmış siz bu kızı niye burda bekletyisunuz doğumu başlamış bunun alın dogumhaneye deyince kardeşim şok olmuş çünkü yanlarına doğum çantası bile almamıslar ve kardeşimde dayanılmaz bi ağrı yokmuş sadece adet sancısı gibiymis
kardeşim doğuma girince eşi annemlrre telefon etmiş kızınız doğuruyor diye annemler köyden kalkıp önce evden doğum çantasını almışlar sonra hastaneye 6gibi bebek doğmuş dikiş cokmus ama kaç tane olduğunu kendisi de bilmiyor
o süreçleri hiç hissetmemis
bacağından bi tane iğne vurmuslar Ağrı kesici sanırım sonrasında da ciddi bi ağrı olmamış
bağırıp cagirmadim gucumu kaybetmemek için ebeler ne soylediyse yaptım dedi canı acidikca saçlarını tutmuş
3600 bi tosun doğurdu maşallah
fazla detay oldu aklıma gelenleri yazdım
Bu arada doğumu ve dikmeyi herseyi ebeler yapmış sadece sezaryen ve riskli dogumlara Dr giriyormus devlette yapti

Benimde 10-7 çıkıyodu normal demişlerdi
bnmde her zaman 10 6 çıkıyor. normal dedi doktor her defasında . bu arada bu genital bölge ağrıları normal mi kızlar. ben de artık hergün oluyor yürüken hissediyorum ve özellikle akşamları. korkuyorum acaba açılma mı var diye. doktor daha çatı muayenesi yapmadı ama açılma normal birşey değilmiş. inşallah öyle bir şey değildir. pazartesi doktora gidince sorayım en iyisi.

benimde kilosu 1635 mi ne sanırım bizim bebişler zayıf biraz göbek cevresi az cıkıo o nedenle. Benim doktorum boy söylemio nedense seninki bilgi veriomu boy ile ilgili birde son soru sat tarihin ne canım
Zayıf mı ya öylesi oluyor !! Benimki de demedi bu sefer 3 hafta önce sordum öyle Demişti 35,küsür diye .. Ben de bu sefer sormayı unuttum .. 21 Haziran benim ama benim ki tüp bebek .. Yine de doktor sat ı kayıt ediyor USg de farklı çıkıyor 3-5 günlük o da ..

Tüp bebekte bazı dr transfer tarihini baz alıyor. Benim oğlum da tüp bebekti. Ama sata göre doğum yaptım. Tüy sikletti benim oğlum 39 haftalık ken 2.760gr doğdu. 2.630gr ile taburcu olduk.

ben de 53.5 la falan kaldım şimdi 68im :) senle aynı gibiyiz ama senin boyun daha uzun sanırım.
herkes bana bir anda değiştin,kilo aldın diyor.

Neden acaba deseydin , sanırsın sürpriz. Hamile her insan kilo alır
1.69 boyum

Benim her yanım ağrıyo yatarsam bi taraftan bi tarafa dönemesi zor oluyo
Oturursam da kalkınca kalçam ağrıyo

bu arada doğum geçirmiş arkadaşıma sordum. gecelik koyun mutlaka hastane çantasına diyor. çünkü hasta bezini onlar takıyormuş ve bir kaç beden büyük iç çamaşırı hasta bezinin üstüne giymek için iyi oluyormuş. ve arada kontrol ederlerken giyip çıkarmak zor oluyormuş pijamayı.

Neden acaba deseydin , sanırsın sürpriz. Hamile her insan kilo alır
1.69 boyum

Benim her yanım ağrıyo yatarsam bi taraftan bi tarafa dönemesi zor oluyo
Oturursam da kalkınca kalçam ağrıyo
aynen bnmde öyle acaba oturmak zararlı mı diye düşünür oldum iyice pipiriklendim diyorum kendi kendime.oturup istirahat ediyim diyorum kalçam ağrıyor. yatsam genital bölgem ağrıyor. bir ay daha idare ederim inşallah.

Cekirgee oğlum da çok ödem olmamıştı. Hatta doğumdan sonra kontrol için hastaneye gittiğimizde aynı gün doğum yapan Kadınlar da vardı. Ben hep ayakkabı giyiyordum onlarda sasiriyorlardi. Aaaa ayakkabı giyiyor diye çünkü onlar terlik le geliyorlardı. Kiloların gitmesi kişiden kişiye değişiyor. Doğumda en az 5 kg gider. Dr öyle demişti bende aynı dediği gibi oldu. Toplam 14 kilo almıştım ama geriye kalan kiloları ancak bir yılda verebildim. Yaşın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Sizin yaşlar küçük bana göre daha hızlı verirsiniz.

Normal doğum için geçerli bu dimi

Senin bayağı az kalmış 37. Haftayı bitirdikten sonra korkma. Tüm gelişim 37. Haftada bitiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…