2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dün işi bıraktım, tüm ayakkabılarım oluyordu da eskisi kadar rahat değildim sadece
Akşam eve gelince çorap izi görüyordum mesela
Öyle içine girmicek kadar değil

Aynen bende diren Çekirge diyorum kendi kendime

Normal mi sezeryan mı yaptın ?
Senin durum nedir bilmiyorum ama bende yumurta rezerv azlığı vardı. Dr tüp bebek te bile %20 şans veriyorlardı. Dr bir daha anne olma şansım az olduğu için riske atmayalım dedi. Yoksa kesip bicmeyi seven biri değil. Bende sezaryen oldum. Zaten yaştan dolayı da direk sezaryene yonlendiriyorlar

Normal doğum için geçerli bu dimi
yok canım her ikisi içinde. sonuçta öyle yada böyle kanama ve dikiş olayı olacağı için rahat edebilmek için gecelik al ben pijamayla gittim baya zor oldu hareket etmesi dedi. bide sonta falan takarlarsa daha da zor oluyormuş pijamayla.

Senin bayağı az kalmış 37. Haftayı bitirdikten sonra korkma. Tüm gelişim 37. Haftada bitiyormus
evet 34+4 teyim aslında ben. ama doktor çocuğun gelişimine göre 35+3 35+4 gibi olduğunu söyledi. yani en son doğum tarihi için 25-26 şubatı verdi. yani en fazla 4 haftam kaldı. inşallah sıkıntısız atlatırız hepimizde. bu son dönemlerde bayağı zorluk çekiliyor gerçekten.

Ben 2 takım pijama aldım ama gecelik almamıştım

Daha çok şişme z uzan dinlen

İzne çıktım şükür artık oturunca bile uzatırım ayaklarımı

çekirge geceliğe gerek yok cnm sezeryanda ayaga kalkmadan sadece pijama üstü giydiriyorlar ayaga kalkana kadar kanama kontrolü var zaten ayaga kalakacagın zaman sondayı çıkarıyorlar ve çamaşır pijama altı giyiyorsun sonra kontrol olmuyor zaten dikişlerin vajinal bölgede olmadığı için sorun olmaz bakmak isterlersede .

Sondayi ayağa kaldırken çıkartıyor lar. Oğluma doğum yaptığımda hemşireler bana gecelik yerine pijama nin üstünü giydirdiler ayağa kaldirincada altını

Bizde infertilite denildi hep tam şu sorun var denilmedi bende pko var .. Burdaki doktorum illa sezeryan olmalısın demedi tüp olduğu için .. Bende ben müsaitsem bebek de normal ise normal isterim dedim o zaman 38 e kadar ikihaftada bir kontrol ve sonrasında çatı muayeneni yaparız dedi ..

arkadaşlar ben 32. haftamdayım ama karnım hiç yukarı çıkmadı sanırım hep aşağıdaydı sanki. yani ben pek anlamadığım için biri fark etse söyler heralde dedim. kimse bir şey demedi. ama son günlerde karnın artık aşağı düşmüş falan diyorlar. ama daha 32. haftadayım deyince şaşırıyolar. korktum şimdi ben belim de ağrıyo ve aşağı basınç var çok fazla. karnımda sertleşmeler oluyor. bebek diyorum kendimi sakinleştirmek için. en son 1 hafta önce kontrolüm vardı. sıkıntı olsa anlardı herlde doktorum değil mi ?

Neden acaba deseydin , sanırsın sürpriz. Hamile her insan kilo alır
1.69 boyum

Benim her yanım ağrıyo yatarsam bi taraftan bi tarafa dönemesi zor oluyo
Oturursam da kalkınca kalçam ağrıyo
hiç kilo almadın dediler dediler aldırdılar sonunda :) sonra da şaşırıyorlar işte :)

ben yarı oturur yarı yatar vaziyette duruyorum,tv izlerken kitap okurken.
normal oturma ve yatma her yerimi daha da ağrıtıyor sanki.

Benimde karnim cok asada cok ayakta durmaktan oluyomus dr soyledim bebek asada ama rahim agzin kapali esinin durumu kan akisi ve suyun ii dedi yani tehlikeli bi durum yok senin kide oyledir canim

Bence normali dene son ana kadar.

Benimde karnim cok asada cok ayakta durmaktan oluyomus dr soyledim bebek asada ama rahim agzin kapali esinin durumu kan akisi ve suyun ii dedi yani tehlikeli bi durum yok senin kide oyledir canim
benimki de öyledir umarım. dediğin gibi ayakta durmaktan olabilir. zaten çok telşalı biriyim. kendime engel olamıyorum. hala koşturmaca var bende. :))

Uzun uzun anlatmissin. Sağol. Her ağrıyı dikkate almalıyız sanırım. Maşallah hemen doguRMuş. Şu keSıyI yapmadan çıkmıyor mu yahu bebek bel agrisini dikkate almaliyiz demek Ki. Doğum çantası da arabanın bagajinda mi dursa acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…