Cekirgee oğlum da çok ödem olmamıştı. Hatta doğumdan sonra kontrol için hastaneye gittiğimizde aynı gün doğum yapan Kadınlar da vardı. Ben hep ayakkabı giyiyordum onlarda sasiriyorlardi. Aaaa ayakkabı giyiyor diye çünkü onlar terlik le geliyorlardı. Kiloların gitmesi kişiden kişiye değişiyor. Doğumda en az 5 kg gider. Dr öyle demişti bende aynı dediği gibi oldu. Toplam 14 kilo almıştım ama geriye kalan kiloları ancak bir yılda verebildim. Yaşın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Sizin yaşlar küçük bana göre daha hızlı verirsiniz.
aynen bnmde öyle acaba oturmak zararlı mı diye düşünür oldum iyice pipiriklendim diyorum kendi kendime.oturup istirahat ediyim diyorum kalçam ağrıyor. yatsam genital bölgem ağrıyor. bir ay daha idare ederim inşallah.
Senin durum nedir bilmiyorum ama bende yumurta rezerv azlığı vardı. Dr tüp bebek te bile %20 şans veriyorlardı. Dr bir daha anne olma şansım az olduğu için riske atmayalım dedi. Yoksa kesip bicmeyi seven biri değil. Bende sezaryen oldum. Zaten yaştan dolayı da direk sezaryene yonlendiriyorlarNormal mi sezeryan mı yaptın ?
yok canım her ikisi içinde. sonuçta öyle yada böyle kanama ve dikiş olayı olacağı için rahat edebilmek için gecelik al ben pijamayla gittim baya zor oldu hareket etmesi dedi. bide sonta falan takarlarsa daha da zor oluyormuş pijamayla.Normal doğum için geçerli bu dimi
Daha çok şişme z uzan dinlenBen dün işi bıraktım, tüm ayakkabılarım oluyordu da eskisi kadar rahat değildim sadece
Akşam eve gelince çorap izi görüyordum mesela
Öyle içine girmicek kadar değil
evet 34+4 teyim aslında ben. ama doktor çocuğun gelişimine göre 35+3 35+4 gibi olduğunu söyledi. yani en son doğum tarihi için 25-26 şubatı verdi. yani en fazla 4 haftam kaldı. inşallah sıkıntısız atlatırız hepimizde. bu son dönemlerde bayağı zorluk çekiliyor gerçekten.Senin bayağı az kalmış 37. Haftayı bitirdikten sonra korkma. Tüm gelişim 37. Haftada bitiyormus
yok canım her ikisi içinde. sonuçta öyle yada böyle kanama ve dikiş olayı olacağı için rahat edebilmek için gecelik al ben pijamayla gittim baya zor oldu hareket etmesi dedi. bide sonta falan takarlarsa daha da zor oluyormuş pijamayla.
Daha çok şişme z uzan dinlen
Evde olmak güzel birde sen yol eziyeti cekiyordun benim yol olmamasına rağmen yoruluyorumBen 2 takım pijama aldım ama gecelik almamıştım
İzne çıktım şükür artık oturunca bile uzatırım ayaklarımı
çekirge geceliğe gerek yok cnm sezeryanda ayaga kalkmadan sadece pijama üstü giydiriyorlar ayaga kalkana kadar kanama kontrolü var zaten ayaga kalakacagın zaman sondayı çıkarıyorlar ve çamaşır pijama altı giyiyorsun sonra kontrol olmuyor zaten dikişlerin vajinal bölgede olmadığı için sorun olmaz bakmak isterlersede .Ben 2 takım pijama aldım ama gecelik almamıştım
Sondayi ayağa kaldırken çıkartıyor lar. Oğluma doğum yaptığımda hemşireler bana gecelik yerine pijama nin üstünü giydirdiler ayağa kaldirincada altınıBen 2 takım pijama aldım ama gecelik almamıştım
aynen bende almadım. arkadaşla bugün konuştum. şimdi netten gecelik bakıyorum.Ben 2 takım pijama aldım ama gecelik almamıştım
Bizde infertilite denildi hep tam şu sorun var denilmedi bende pko var .. Burdaki doktorum illa sezeryan olmalısın demedi tüp olduğu için .. Bende ben müsaitsem bebek de normal ise normal isterim dedim o zaman 38 e kadar ikihaftada bir kontrol ve sonrasında çatı muayeneni yaparız dedi ..Senin durum nedir bilmiyorum ama bende yumurta rezerv azlığı vardı. Dr tüp bebek te bile %20 şans veriyorlardı. Dr bir daha anne olma şansım az olduğu için riske atmayalım dedi. Yoksa kesip bicmeyi seven biri değil. Bende sezaryen oldum. Zaten yaştan dolayı da direk sezaryene yonlendiriyorlar
hiç kilo almadın dediler dediler aldırdılar sonunda :) sonra da şaşırıyorlar işte :)Neden acaba deseydin , sanırsın sürpriz. Hamile her insan kilo alır
1.69 boyum
Benim her yanım ağrıyo yatarsam bi taraftan bi tarafa dönemesi zor oluyo
Oturursam da kalkınca kalçam ağrıyo
Benimde karnim cok asada cok ayakta durmaktan oluyomus dr soyledim bebek asada ama rahim agzin kapali esinin durumu kan akisi ve suyun ii dedi yani tehlikeli bi durum yok senin kide oyledir canimarkadaşlar ben 32. haftamdayım ama karnım hiç yukarı çıkmadı sanırım hep aşağıdaydı sanki. yani ben pek anlamadığım için biri fark etse söyler heralde dedim. kimse bir şey demedi. ama son günlerde karnın artık aşağı düşmüş falan diyorlar. ama daha 32. haftadayım deyince şaşırıyolar. korktum şimdi ben belim de ağrıyo ve aşağı basınç var çok fazla. karnımda sertleşmeler oluyor. bebek diyorum kendimi sakinleştirmek için. en son 1 hafta önce kontrolüm vardı. sıkıntı olsa anlardı herlde doktorum değil mi ?
Bence normali dene son ana kadar.Bizde infertilite denildi hep tam şu sorun var denilmedi bende pko var .. Burdaki doktorum illa sezeryan olmalısın demedi tüp olduğu için .. Bende ben müsaitsem bebek de normal ise normal isterim dedim o zaman 38 e kadar ikihaftada bir kontrol ve sonrasında çatı muayeneni yaparız dedi ..
Karha senin meşhur çay kimyon cayimiydiBenimde karnim cok asada cok ayakta durmaktan oluyomus dr soyledim bebek asada ama rahim agzin kapali esinin durumu kan akisi ve suyun ii dedi yani tehlikeli bi durum yok senin kide oyledir canim
Benimde karnim cok asada cok ayakta durmaktan oluyomus dr soyledim bebek asada ama rahim agzin kapali esinin durumu kan akisi ve suyun ii dedi yani tehlikeli bi durum yok senin kide oyledir canim
benimki de öyledir umarım. dediğin gibi ayakta durmaktan olabilir. zaten çok telşalı biriyim. kendime engel olamıyorum. hala koşturmaca var bende. :))Benimde karnim cok asada cok ayakta durmaktan oluyomus dr soyledim bebek asada ama rahim agzin kapali esinin durumu kan akisi ve suyun ii dedi yani tehlikeli bi durum yok senin kide oyledir canim
Evet canim tane kimyon cayiKarha senin meşhur çay kimyon cayimiydi
Uzun uzun anlatmissin. Sağol. Her ağrıyı dikkate almalıyız sanırım. Maşallah hemen doguRMuş. Şu keSıyI yapmadan çıkmıyor mu yahu bebekSordum tabi doğuma 4 gün kala gece bel agrisiyla uyanmış öyle şiddetli bi ağrı değilmiş ama tedbir amaçlı kv aramış o da hadi hastaneye gidelim nolur nolmaz demiş
gece 4 te has gitmişler ebeler kardesimi bekletiyorlarmis sancı odasında nöbetçi Dr gelmiş alttan kontrol etmiş ebelere kızmış siz bu kızı niye burda bekletyisunuz doğumu başlamış bunun alın dogumhaneye deyince kardeşim şok olmuş çünkü yanlarına doğum çantası bile almamıslar ve kardeşimde dayanılmaz bi ağrı yokmuş sadece adet sancısı gibiymis
kardeşim doğuma girince eşi annemlrre telefon etmiş kızınız doğuruyor diye annemler köyden kalkıp önce evden doğum çantasını almışlar sonra hastaneye 6gibi bebek doğmuş dikiş cokmus ama kaç tane olduğunu kendisi de bilmiyor
o süreçleri hiç hissetmemis
bacağından bi tane iğne vurmuslar Ağrı kesici sanırım sonrasında da ciddi bi ağrı olmamış
bağırıp cagirmadim gucumu kaybetmemek için ebeler ne soylediyse yaptım dedi canı acidikca saçlarını tutmuş
3600 bi tosun doğurdu maşallah
fazla detay oldu aklıma gelenleri yazdım
Bu arada doğumu ve dikmeyi herseyi ebeler yapmış sadece sezaryen ve riskli dogumlara Dr giriyormus devlette yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?