Son ayda bebek 1kg yakin annenin kan hacminde de 800 gram ile 1.5 lt arasi artis oldugundan son ay cok alinmis oluyorkızlar bi ayda 1kg aldım şimdiye kadar 11 kg aldım, son ayda çok alınıyo diyolar acaba yine iştahmı açılıyo son ayda yoksa evde sıkıntıdan paso yemeğe mi veriyo hamişler kendini?
Ben bu tarifi kaybettim tekrar alabilir miyim ilk 40ta icilen caydi dimiEvet canim tane kimyon cayi
Ben de tarifi alabilir miyim? Tam olarak ne işe yarayacak?Evet canim tane kimyon cayi
Ben ilkinde sezeryan oldum ve ilk gun pijama giyemedim cunku ayaga kalkana kadar sonda var o varken alta bir sey giyilmiyor.sonrasinda ayaga kalkip yurumeye ve wc ye gidebilmeye baslayinca da gecelik rahat oldu.ertesi sabah pijamalarimi giydirdiler.o yuzden bu sefer iki gecelik bir pijama aldimBen 2 takım pijama aldım ama gecelik almamıştım
İzne çıktım şükür artık oturunca bile uzatırım ayaklarımı
Canim dogum yapinca ilk 40 icinde kimyon cayini ilik ilik icincw hem bebwgin gazini aliyo hemde senin gobek yaglarini eritiyor ama ilk 40 ise yario bende cok ise yaradi ins sizi de isinize yararBen de tarifi alabilir miyim? Tam olarak ne işe yarayacak?
Canim goz karari yapiosun tane kimyon aliyosun 1 litre suyu kaynat kaynadiktan sonra kimyonu goz karari icine at 3,5 dk daha kaynat demlenmeye birak ama cok sogumadan icmeye basla gunluk yap bebegede iyi gelio hem gazini aliyo hem sakinlestiriyorBen bu tarifi kaybettim tekrar alabilir miyim ilk 40ta icilen caydi dimi
Annemin ilk 2 dogumu diksli 3.su dikissiz olmus. dikissiz olanin cok rahat oldgnu soyler hep hemn oturdum kicimn ustne derUzun uzun anlatmissin. Sağol. Her ağrıyı dikkate almalıyız sanırım. Maşallah hemen doguRMuş. Şu keSıyI yapmadan çıkmıyor mu yahu bebekbel agrisini dikkate almaliyiz demek Ki. Doğum çantası da arabanın bagajinda mi dursa acaba
Bn de 1 gecelk 2 pijama takimi aldm. Ne olur ne olmz. Normal diye gidip sezaryen olan cok var ya da tam tersi.Ben ilkinde sezeryan oldum ve ilk gun pijama giyemedim cunku ayaga kalkana kadar sonda var o varken alta bir sey giyilmiyor.sonrasinda ayaga kalkip yurumeye ve wc ye gidebilmeye baslayinca da gecelik rahat oldu.ertesi sabah pijamalarimi giydirdiler.o yuzden bu sefer iki gecelik bir pijama aldim
çekirge geceliğe gerek yok cnm sezeryanda ayaga kalkmadan sadece pijama üstü giydiriyorlar ayaga kalkana kadar kanama kontrolü var zaten ayaga kalakacagın zaman sondayı çıkarıyorlar ve çamaşır pijama altı giyiyorsun sonra kontrol olmuyor zaten dikişlerin vajinal bölgede olmadığı için sorun olmaz bakmak isterlersede .
Sondayi ayağa kaldırken çıkartıyor lar. Oğluma doğum yaptığımda hemşireler bana gecelik yerine pijama nin üstünü giydirdiler ayağa kaldirincada altını
aynen bende almadım. arkadaşla bugün konuştum. şimdi netten gecelik bakıyorum.
hiç kilo almadın dediler dediler aldırdılar sonunda :) sonra da şaşırıyorlar işte :)
ben yarı oturur yarı yatar vaziyette duruyorum,tv izlerken kitap okurken.
normal oturma ve yatma her yerimi daha da ağrıtıyor sanki.
32+0 da 33. Haftaya baslamis oluyorsun . 32 hafta dolmus yaniKizlar ben 32+3 gunlugum ama hamilk gunlugunde 33 haftalik yazio nrmalde 32+6 gnlukten sonra 33 haftaya donmuyomuydu
dosekten mi bahsediyorsun ?Meşhur beşik geldi de
Standart yatak bulamıyorum ona göre
Ölçüye göre yaptırınca da 250 ve 300 e bulduk
Pahalı sanki ?
90x130 arıyorum, 80x130 var en uygunu.
Ben 80 lik olsun dedim de eşim biraz pimpirikli kayar diyor, 10 cm çok fark eder mi ?
Al benden de o kadar . Dokunsalar aglayacak gibiyimherkese iyi aksamlar... icim skiliyoo.
33.haftanın içindesin takvim doğru.Kizlar ben 32+3 gunlugum ama hamilk gunlugunde 33 haftalik yazio nrmalde 32+6 gnlukten sonra 33 haftaya donmuyomuydu
Ben neredeyse soğuk suda yıkadım zaten hepsi temiz aslında.arkadaşlar şimdi makinaya bebeğin giyimlerini atacağım neye dikkat edeyim ??
kaç derece? sıkması nasıl ? hangi program? ve ilk yıkamada ne kadar deterjan koydunuz ? dalan roxy kullanacağım..
Bende son bir haftadır nefes alamıyorum çok ağırlaştım ama çok şükür bizimde her şeyimiz hazır anneannesi ve babaannesinden gelenleri diziyoruz bir tek onlar kaldı.Benimde karnım düştü bende fark ettim, insanlar da görünce öyle söylüyor. 1 haftadır çok ağırlaştım. O zamana kadar çok hareketliydim galiba kendimi çok yordum. Gece yatakta dönemiyorum,bacaklarımdan güç alamıyorum.dönmeye çabalarsam hem karnım acıyor hemde genital bölgeme doğru bacaklarımın iç tarafı ağrıyor.dinlenmeye çalışıyorum yalancı kasılmalarım oluyor erken gelmez inşallah bebişşş. Herşeyimiz hazır çok şükür iyiki tamamlamışım herşeyi şimdi o kadar zor geliyorki.
Zaman hızla akıp gidiyor çok yok canm ama beklemek çok heyecanlıYa doğuma daha çok var sabirsizlaniyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?