2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi ayda 1kg aldım şimdiye kadar 11 kg aldım, son ayda çok alınıyo diyolar acaba yine iştahmı açılıyo son ayda yoksa evde sıkıntıdan paso yemeğe mi veriyo hamişler kendini?

kızlar bi ayda 1kg aldım şimdiye kadar 11 kg aldım, son ayda çok alınıyo diyolar acaba yine iştahmı açılıyo son ayda yoksa evde sıkıntıdan paso yemeğe mi veriyo hamişler kendini?
Son ayda bebek 1kg yakin annenin kan hacminde de 800 gram ile 1.5 lt arasi artis oldugundan son ay cok alinmis oluyor

Ben 2 takım pijama aldım ama gecelik almamıştım

İzne çıktım şükür artık oturunca bile uzatırım ayaklarımı
Ben ilkinde sezeryan oldum ve ilk gun pijama giyemedim cunku ayaga kalkana kadar sonda var o varken alta bir sey giyilmiyor.sonrasinda ayaga kalkip yurumeye ve wc ye gidebilmeye baslayinca da gecelik rahat oldu.ertesi sabah pijamalarimi giydirdiler.o yuzden bu sefer iki gecelik bir pijama aldim

Ben de tarifi alabilir miyim? Tam olarak ne işe yarayacak?
Canim dogum yapinca ilk 40 icinde kimyon cayini ilik ilik icincw hem bebwgin gazini aliyo hemde senin gobek yaglarini eritiyor ama ilk 40 ise yario bende cok ise yaradi ins sizi de isinize yarar

Ben bu tarifi kaybettim tekrar alabilir miyim ilk 40ta icilen caydi dimi
Canim goz karari yapiosun tane kimyon aliyosun 1 litre suyu kaynat kaynadiktan sonra kimyonu goz karari icine at 3,5 dk daha kaynat demlenmeye birak ama cok sogumadan icmeye basla gunluk yap bebegede iyi gelio hem gazini aliyo hem sakinlestiriyor

Kizlar ben 32+3 gunlugum ama hamilk gunlugunde 33 haftalik yazio nrmalde 32+6 gnlukten sonra 33 haftaya donmuyomuydu

Annemin ilk 2 dogumu diksli 3.su dikissiz olmus. dikissiz olanin cok rahat oldgnu soyler hep hemn oturdum kicimn ustne der

Bn de 1 gecelk 2 pijama takimi aldm. Ne olur ne olmz. Normal diye gidip sezaryen olan cok var ya da tam tersi.

İyi o zaman bende almıyım boşa,sağ ol

Sondayi ayağa kaldırken çıkartıyor lar. Oğluma doğum yaptığımda hemşireler bana gecelik yerine pijama nin üstünü giydirdiler ayağa kaldirincada altını

Üstler biraz uzun zaten, yeterli oluyo demek ki sağ ol

aynen bende almadım. arkadaşla bugün konuştum. şimdi netten gecelik bakıyorum.

Ben almıycam, pijamam hem düğmeli hem uzun üst yeterli oluyomuş

Bende sonradan bir aldım tam aldım

Evet uzanması bile sıkıntı, son zamanlar diye sabretmeye çalışıyorum

Meşhur beşik geldi de
Standart yatak bulamıyorum ona göre
Ölçüye göre yaptırınca da 250 ve 300 e bulduk
Pahalı sanki ?

90x130 arıyorum, 80x130 var en uygunu.
Ben 80 lik olsun dedim de eşim biraz pimpirikli kayar diyor, 10 cm çok fark eder mi ?

dosekten mi bahsediyorsun ?
bence fark etmez cunku zaten ustune carsaaf yorgan derken 10 cm kapanir

arkadaşlar şimdi makinaya bebeğin giyimlerini atacağım neye dikkat edeyim ??

kaç derece? sıkması nasıl ? hangi program? ve ilk yıkamada ne kadar deterjan koydunuz ? dalan roxy kullanacağım..
Ben neredeyse soğuk suda yıkadım zaten hepsi temiz aslında.

Bende son bir haftadır nefes alamıyorum çok ağırlaştım ama çok şükür bizimde her şeyimiz hazır anneannesi ve babaannesinden gelenleri diziyoruz bir tek onlar kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…