- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Bende not aldım çayın tarifini bakalım işe yarar inşallah benim 20 kilo gider hayırlısıylaEvet canim tane kimyon cayi
Ben de rutin kesilsin istemem. Neye gore kesi atacaklar acabaAnnemin ilk 2 dogumu diksli 3.su dikissiz olmus. dikissiz olanin cok rahat oldgnu soyler hep hemn oturdum kicimn ustne der
Bende hastaneye 2 pijama takım 1 de gecelik koydum yedekli olsun dedimBn de 1 gecelk 2 pijama takimi aldm. Ne olur ne olmz. Normal diye gidip sezaryen olan cok var ya da tam tersi.
Canım çoğu zamn ilk doğumda kesilir yoksa bebek yırtarak çıkar ve o zaman daha çok dikişin olur ve zor iyileşirBen de rutin kesilsin istemem. Neye gore kesi atacaklar acaba
Varsa bitane de normal pijama yada gecelik koyabilirsin ben zorunlu sure oldugu icin 24 saat kaldim yoksa daha erken cikabilecektim.ilk gecelik oglum kolumdaki kelebege carpti ve yerinden cikinca kan icinde kaldi o yuzden degistim.ikincisi ayaga kaldirildigimda aniden kalan su vs bosaldi oyle batti.yani plan disi kirlenmeler olabiliyorBen 1 gecelik bir pijama. Az mi sizce?
Aynen bnmkiler de oyle. Hatta ultrason kagtlrnda bebegn gelsmne gore tahmni dogum tarihi yaziyoya birinde 2 mart , birinde 26 subat , digerne 20 subat faln yazio. Hicbiri ayni degl yani. Haftsi da degisik gosteryo her gidsmde. Dr ii gelsmi dio ama insllh oyledr
Aslında yeter ama bende 1 takım pijama aldım sabahlıklı olanlardan evde de çeyizimden vardı onuda yedek koydum ama ben herşeyi biraz abarttım hatta bebeğin kıyafetlerini de abarttım galiba yarısını çantaya koydum :)Ben 1 gecelik bir pijama. Az mi sizce?
Ben evde bile yoruluyorum :)iyi geceler kızlar bugun dışarı cıktık gezdik o kadar yoruldumki anlatamam hiç hal kalmamış bende
masallah vallah54 tüm 69 olmuşum cidden bende anlamadım
dosekten mi bahsediyorsun ?
bence fark etmez cunku zaten ustune carsaaf yorgan derken 10 cm kapanir
masallah vallahbende 14 kilo aldim ama belli oluyor cok.. popo ve bacaklardanda aldim
Gayet güzel olmuş ... Bu Çiçekleri kalıpların mı var makine filan mı nasıl bu kadar düzgün kesebiliyorsun..Selam kızlar
Evdeyken bişeyler yapmaya başladım
Abur cuburu sevdiğimden evdeki şekerle deneme yapayım dedim
Sarmal şekeri keçeyle süsledim, rulo kat kutusunu da ince keçeyle kapladım minik bi süs kondurdum
Dekoratif kürdanları da böyle lokuma batırsam güzel durur mu diye karton da denedim ?
Eki Görüntüle 1387694 Eki Görüntüle 1387695
Gayet güzel olmuş ... Bu Çiçekleri kalıpların mı var makine filan mı nasıl bu kadar düzgün kesebiliyorsun..
6 makina mı maşallah ben 1 makinayı ütülemeyi üşeniyorumBugun utu ile ugrastim tum gun.6 makina utuledim ustune bebegin de herseyini yikadim utulemeye basladim bitiremedim biraktim yatagin ustu doldu.belim de cok agridi.aksam yemege gittik cikista sagnak yagmurda arabaya kostum hamile oldugumu unutup.cok kizdim kendime
Tamam canim. Dikkate alicamVarsa bitane de normal pijama yada gecelik koyabilirsin ben zorunlu sure oldugu icin 24 saat kaldim yoksa daha erken cikabilecektim.ilk gecelik oglum kolumdaki kelebege carpti ve yerinden cikinca kan icinde kaldi o yuzden degistim.ikincisi ayaga kaldirildigimda aniden kalan su vs bosaldi oyle batti.yani plan disi kirlenmeler olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?