2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 gecelik bir pijama. Az mi sizce?
Varsa bitane de normal pijama yada gecelik koyabilirsin ben zorunlu sure oldugu icin 24 saat kaldim yoksa daha erken cikabilecektim.ilk gecelik oglum kolumdaki kelebege carpti ve yerinden cikinca kan icinde kaldi o yuzden degistim.ikincisi ayaga kaldirildigimda aniden kalan su vs bosaldi oyle batti.yani plan disi kirlenmeler olabiliyor

Benimde 9 mart yaziyor dogum tarihi :). Normalde 20 mart (normal dogum zamanina gore)

Ben 1 gecelik bir pijama. Az mi sizce?
Aslında yeter ama bende 1 takım pijama aldım sabahlıklı olanlardan evde de çeyizimden vardı onuda yedek koydum ama ben herşeyi biraz abarttım hatta bebeğin kıyafetlerini de abarttım galiba yarısını çantaya koydum :)

dosekten mi bahsediyorsun ?
bence fark etmez cunku zaten ustune carsaaf yorgan derken 10 cm kapanir

Evet ortopedik yatak
Bence de bişey olmaz 10 cm den yarın bi bakıcaz

masallah vallah bende 14 kilo aldim ama belli oluyor cok.. popo ve bacaklardanda aldim

Benim de yüzüm çok tombikleşti
Bebeğim de öyleymiş
Dr. 2750 normal ama yanaklı bebek olacak dedi

Selam kızlar
Evdeyken bişeyler yapmaya başladım
Abur cuburu sevdiğimden evdeki şekerle deneme yapayım dedim
Sarmal şekeri keçeyle süsledim, rulo kat kutusunu da ince keçeyle kapladım minik bi süs kondurdum
Dekoratif kürdanları da böyle lokuma batırsam güzel durur mu diye karton da denedim ?

Gayet güzel olmuş ... Bu Çiçekleri kalıpların mı var makine filan mı nasıl bu kadar düzgün kesebiliyorsun..

Bugun utu ile ugrastim tum gun.6 makina utuledim ustune bebegin de herseyini yikadim utulemeye basladim bitiremedim biraktim yatagin ustu doldu.belim de cok agridi.aksam yemege gittik cikista sagnak yagmurda arabaya kostum hamile oldugumu unutup.cok kizdim kendime

Gayet güzel olmuş ... Bu Çiçekleri kalıpların mı var makine filan mı nasıl bu kadar düzgün kesebiliyorsun..

Ben onları kızıma kapı süsü için almıştım
Sonra daha sade bişey yaptım ( melek kanadı )
Bunlar evde duruyodu böyle değerlendirdim

Ama şekerdeki bebeği ben yaptım
Gözler boncuktan

6 makina mı maşallah ben 1 makinayı ütülemeyi üşeniyorum
Eskiden bende unutuyodum da bu karınla unutmak mümkün olmuyo artık

Tamam canim. Dikkate alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…