2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm kardesm utuledi bebegn kiyafetlerni sagolsun. Bn de katldm yerlestrdm. Kendm yapsaydim cok yorulurdm kesn

Bir kerede utulemedim tabi.4 postada anca.utu-kahvalti-utu-oglumla oyna-utu-komsu-utu-aksam yemegi seklinde oldu bitmedi genede.evi supurmedim bile.her yer daginik.yarin bitirirsem anca.ilk hamileligimde ben hic is yapmadim umursamadim da.simdi evde oglum olunca kirinti-boya-oyuncak vs derken temizlik kacinilmaz oluyor.

Birkc haftdr bn de temzlk yapmiydum. Kiz kardesmle yaptk bugn o supurdu bn sildim. Cok yoruldm ama tertemz oldu ev :)

Kesiyi aslında bi kurtarıcı olarak düşünmek lazım sonuçta kontrollü bi genişletme olmasa doğal yırtılma olacak belki daha fazla yirtilacak yada yana doğru olacak
o safhalari hissetmemis kardeşim
herkeste belirti farklı diye okumuştum kimisinde bel ağrısı kimisinde sancı yada nişan
evet bende hazirlsyinca arabaya koymayi dusunuyirum doğum çantasını
yada deprem çantası gibi kapı girişinde bulundurup bi kaç yakinima haber veririm yerini

Günaydın kızlar geceler ne zor olmaya başladı sağ kalçm batıyo bu saate kadar zor durdum
Kesi olmadan doguran nasil doguruyor ya anlamadım bu işi
derinin bi esnklik yapısı var vede bebeğin baş büyüklüğü iri bir bebekse 3. doğumunda olsa kesi yapılmazsa yırtar kesiden bukadar korkmayın tam sancı sırasında kesiyorlar ve siz farketmiyosunuz bile dikerkende zaten anestezi yapılıyo çok dikişim var oturamıyorum diyen insanlar mutlaka kesi yapılsada içten yırtıkları olan kişilrr genelde

Herkese gunaydin. Sabaha karsi sag bobrek tarafimda agriyla bir uyandim hala agriyor. Her halde uzerine yatti.

Yatak boyu tutmayınca sıkıntı oluyor .en azından ben gıcık oluyorum .inşallah bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…