- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bnm kardesm utuledi bebegn kiyafetlerni sagolsun. Bn de katldm yerlestrdm. Kendm yapsaydim cok yorulurdm kesnBugun utu ile ugrastim tum gun.6 makina utuledim ustune bebegin de herseyini yikadim utulemeye basladim bitiremedim biraktim yatagin ustu doldu.belim de cok agridi.aksam yemege gittik cikista sagnak yagmurda arabaya kostum hamile oldugumu unutup.cok kizdim kendime
Kesi olmadan doguran nasil doguruyor ya anlamadım bu işiCanım çoğu zamn ilk doğumda kesilir yoksa bebek yırtarak çıkar ve o zaman daha çok dikişin olur ve zor iyileşir
Bunye herhlde esniyo mudr artk nedirKesi olmadan doguran nasil doguruyor ya anlamadım bu işi
Benim kardesim yok.annemler istanbulda.burda da kv ve eltim yakin ama utuye talipli cikmadi.Allah guc kuvvet saglik versin kendim yaparim her isimi insallah.Bnm kardesm utuledi bebegn kiyafetlerni sagolsun. Bn de katldm yerlestrdm. Kendm yapsaydim cok yorulurdm kesn
Birkc haftdr bn de temzlk yapmiydum. Kiz kardesmle yaptk bugn o supurdu bn sildim. Cok yoruldm ama tertemz oldu ev :)Bir kerede utulemedim tabi.4 postada anca.utu-kahvalti-utu-oglumla oyna-utu-komsu-utu-aksam yemegi seklinde oldu bitmedi genede.evi supurmedim bile.her yer daginik.yarin bitirirsem anca.ilk hamileligimde ben hic is yapmadim umursamadim da.simdi evde oglum olunca kirinti-boya-oyuncak vs derken temizlik kacinilmaz oluyor.
Iyi gecelerIyi geceler kizlar
Kesiyi aslında bi kurtarıcı olarak düşünmek lazım sonuçta kontrollü bi genişletme olmasa doğal yırtılma olacak belki daha fazla yirtilacak yada yana doğru olacakUzun uzun anlatmissin. Sağol. Her ağrıyı dikkate almalıyız sanırım. Maşallah hemen doguRMuş. Şu keSıyI yapmadan çıkmıyor mu yahu bebekbel agrisini dikkate almaliyiz demek Ki. Doğum çantası da arabanın bagajinda mi dursa acaba
derinin bi esnklik yapısı var vede bebeğin baş büyüklüğü iri bir bebekse 3. doğumunda olsa kesi yapılmazsa yırtar kesiden bukadar korkmayın tam sancı sırasında kesiyorlar ve siz farketmiyosunuz bile dikerkende zaten anestezi yapılıyo çok dikişim var oturamıyorum diyen insanlar mutlaka kesi yapılsada içten yırtıkları olan kişilrr geneldeKesi olmadan doguran nasil doguruyor ya anlamadım bu işi
Yatak boyu tutmayınca sıkıntı oluyor .en azından ben gıcık oluyorum .inşallah bulursunMeşhur beşik geldi de
Standart yatak bulamıyorum ona göre
Ölçüye göre yaptırınca da 250 ve 300 e bulduk
Pahalı sanki ?
90x130 arıyorum, 80x130 var en uygunu.
Ben 80 lik olsun dedim de eşim biraz pimpirikli kayar diyor, 10 cm çok fark eder mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?