2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın mutlu pazarlar....
yeni bebek gelmiş hoşgelmiş inşallah biranevvel evine annesine kavuşur.
bende gece hiç uyuyamadım normaldede uyuyamazdım arada dalardım.bu gece kızım ateşliydi gerçi babası ilgilendi ama sürekli kulagım onlardaydı.

İlk bebişimiz erken geldi.Sağlıkla büyüsün inşallah.Annesi ile tez zamanda kavuşsun.

Bu arada bisi sorucam, cam biberonu kaynaticam ben.ama emziği silikon onu da kaynata biliyoruz dimi kızlar
Bebisin çantasını da bir gözden geciricem sonra

Ayni şeyi bende merak ediyorum.Epidural sezeryan di benimde .Genelde uyaniken çok acı cekiliyirmus.Bende niye bir agri kesici yapmuiyolar acaba uyanmasina yakin diye düşünüyorum

gunaydin kizlar. bi bebiş daha gelmiş okuduğuma göre. inşallah bir an önce annesiyle birbirlerine kavuşurlar.

Gunaydin iyi pazarlar herkese, masallah bu gecede herkes ayaktaymis benim gibi
Yeni bebis gelmis sagliklidir insallah ve en kisa zamanda annesiyle bulusur
Bende erkenden kalktim kizimin son posta yikanan camasirlarini utuledim yerlestirdim, bu hafta sehir disina cikacagim icin valizimi hazirliyorum bir hafta kalacam biR aksilik cikmazsa, ne olur ne olmaz diye kuzim ve benim icin birseylerde hazirlayip valizime koydum insallah kullanmaya gerek kalmadan evime gelmek nadip olur

gunaydin kizlar herkes iyidir insallah yeni bebegimiz hayirli olsun mutlu saglikli annesine kavussun insallah .. bizde mart ayini bekleyelim 4 gozle

Erken dogumlari duydukca iyice tedirgin olmaya basladim. Allah zamaninda saglikli dogurmayi nasip etsin inşallah. Umarim bebisi de ıyidir

Hayilisiyla git gel inşallah

Neden uyuyamiyorsun? Huzursuzluk veya surekli bir şeyler dusunmek uyumani engelliyor olabilir.
öyle bişede yok ama gözlerim faltaşı gibi açık yatağa girincede kaşınıyorum sürekli bi türlü uyuyamıyorum. sağa sola dönmekten bebekte rahatsız oluyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…