- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Günaydın :)
Bir bebegimiz daha geldi.. sağlığı sihhati için dua edelim..
@scarfaceislove gözün aydin canım..
nasil yani ya?kızlar bi arkadaşım doğum yapmış aynı haftalardaydık kabız olmuş fazla ıkınmaktan gece bebek gelmiş kuveze koymuşlar . kabızlık erken doğum yaparmıki ?
yok arkadaşım ya acaba ben mi farketmedim dedim ama bugün yine yıkadım yine köpürmedi.. o şekilde de yıkadım sorun olcak bi durum yoktur heralde.. tekrardan durulamada yaptım ama sanki az kalıntı kaldı makine kapağnda..Ben de Roy dalan kullandım. 30 ° kısa programda. Küçük çay bardaklarinin yarısını bile neredeyse tam doldurmanız. Ona rağmen köpUrdu. Yıkamada kaynar suda eritti tozu ne olur ne olmaz diye. Kalıntı falaN kalmadı. Bu arada 60 de sıktırDim. Bizim çamaşırları da öyle yapıyorum yıpranmasin diye
Ondan mi olmus gerckten. Bn de kabizim allh korusun yakızlar bi arkadaşım doğum yapmış aynı haftalardaydık kabız olmuş fazla ıkınmaktan gece bebek gelmiş kuveze koymuşlar . kabızlık erken doğum yaparmıki ?
Roxy nin kokusunu ben de beğenmiyorum...yok arkadaşım ya acaba ben mi farketmedim dedim ama bugün yine yıkadım yine köpürmedi.. o şekilde de yıkadım sorun olcak bi durum yoktur heralde.. tekrardan durulamada yaptım ama sanki az kalıntı kaldı makine kapağnda..
ben bi türlü sevemedm bu deterjanı kokusuda çok kötü
keşke almasaydım bile diyorum.. hacışakirde alabilirdimRoxy nin kokusunu ben de beğenmiyorum...
Tülleri güzel yapıyo diyolar,istiyosan tüllere falan kullan canım:)keşke almasaydım bile diyorum.. hacışakirde alabilirdimartık çok geç bi dahakine artık..
Bende roxy kullandim kokusuna dabayildi hatta arkadaslar bebek gelmeden kokusu gelmis die sevdiler camasirlari ama yumusaticida kullandim ben acaba o yumusaticin kokusumuydu kiRoxy nin kokusunu ben de beğenmiyorum...
Ikinmadan dolayi olabilirkızlar bi arkadaşım doğum yapmış aynı haftalardaydık kabız olmuş fazla ıkınmaktan gece bebek gelmiş kuveze koymuşlar . kabızlık erken doğum yaparmıki ?
Bilmiyorumki belkide.aslında yumuşatıcı şyi değil,çok kimyasal diyorlar o yüzden ben asla kullanmıcam.Bende roxy kullandim kokusuna dabayildi hatta arkadaslar bebek gelmeden kokusu gelmis die sevdiler camasirlari ama yumusaticida kullandim ben acaba o yumusaticin kokusumuydu ki
detayları alamadım canım alınca yazarım bende merak ettimOndan mi olmus gerckten. Bn de kabizim allh korusun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?