2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi arkadaşım doğum yapmış aynı haftalardaydık kabız olmuş fazla ıkınmaktan gece bebek gelmiş kuveze koymuşlar . kabızlık erken doğum yaparmıki ?

günaydın kızlar ...

Günaydın :)
Bir bebegimiz daha geldi.. sağlığı sihhati için dua edelim..
@scarfaceislove gözün aydin canım..

gözü aydın taze annemizin, neden erken doğdu acaba inş. sağlıklıdır ikiside , bi an önce toparlanır inş. da iyileşince girebilirse detayları anlatır bizede merak ettim...

yok arkadaşım ya acaba ben mi farketmedim dedim ama bugün yine yıkadım yine köpürmedi.. o şekilde de yıkadım sorun olcak bi durum yoktur heralde.. tekrardan durulamada yaptım ama sanki az kalıntı kaldı makine kapağnda..
ben bi türlü sevemedm bu deterjanı kokusuda çok kötü

Selam herkese
Kim doğurmuş ben kaçırdım, Allah sağlık sıhhat verisn gözü aydın
Evi topluyoruz da tam bakamıyorum

Beni de gece İkra uyutmadı
Sert vuruyodu ve aşağılarda hissettim
Acaba bunlar doğum öncesi sinyali mi dedim de
Eşim paniktir ses etmedim

Böyle hikayeler de etkiliyo insanı
İnşallah 6 Şubatı beklerde hazırlıklı gideriz hastaneye

Roxy nin kokusunu ben de beğenmiyorum...

Kızlar bana yardımcı olur musunuz keçeden puset Magnet yapacam.. Keçelerimi aldım fakat nasıl bir model yapayım kararsız kaldım .. Beğendiğiniz bana fikir olacak Örnekler gösterebilir misiniz ????

Bende roxy kullandim kokusuna dabayildi hatta arkadaslar bebek gelmeden kokusu gelmis die sevdiler camasirlari ama yumusaticida kullandim ben acaba o yumusaticin kokusumuydu ki
Bilmiyorumki belkide.aslında yumuşatıcı şyi değil,çok kimyasal diyorlar o yüzden ben asla kullanmıcam.
Birde zevk meselesi tabi,ben severim sen sevmessin.sen seversin ben sevmen:))bana güzel gelmedi kokusu

Ben bilmem esim bilir izlerken cok gulmekten karnimin alt tarafina kasiklarima dogru oyle bir agri mi sanci mi ne saplandi ki anlatamam resmen bicak sokmuslar gibi.. Ovaladim falan filan gecti.. Arada oluyo bana oyle gulerken ozellikle.. Bi de cocuk nasil itiyo sertlesiyo yerini mi genisletiyo artik.. Normaldir insallah bunlar ..

Kızlar Nerdesiniz bugün
Sayfa olduğu yerde kalmış.
Biz bugün evdeydik sabah eşimle
Markete gittik geldik onun dışında
Bütün gün yatsam kalkmazdim ama
Oğlum saolsun

Bu arada doğum yapan arkadaş
Inşallah en kısa sürede birbirinize kavuşursunuz. Erken doğumla r oldukça korkmaya başladım. Şu 37 haftayı bir doldursun da bebisler sonra ne zaman isterlerse o zaman gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…