2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde oglum bugun hep sag tarafta ve canimi cok acitiyor. Ne yaptiysam sol taraga gecmedi. Bu gece nasil geciririm bilmiyorum.

Kızlar Nerdesiniz bugün
Sayfa olduğu yerde kalmış.
Biz bugün evdeydik sabah eşimle
Markete gittik geldik onun dışında
Bütün gün yatsam kalkmazdim ama
Oğlum saolsun
Sozde tatil ama iki gundur utu temizlik yuzunden tipim kaydi.evim ufak oglum dağınık.isim hic bitmiyor daral geldi kutu gibi kucucuk evde yarim saatte her yer talan oluyor toplamasi saatler suruyor.bugun kendime haftalik is plani yaptim hangi gun hangi isimi yapip bitireyim diye astim dolaba.belki böyle daha duzenli olur.bir de buzluga hir seyler hazirlamaya karar verdim borek kofte vs.en azindan dogumdan sonra pratik olur birkac gun dedim

2 hafta daha geçsin bende diyorum buzluga börek kurabiye mozaik pasta yapıp koyayım dogumdan sonra ikram etmek için

Ocak annelerijin geneli dogum yapmis soyle bi goz gezdirdim sirada subat anneleri var
Bugun dogum yapan annemizinde gozu aydin ins her sey yolundadir

2 hafta daha geçsin bende diyorum buzluga börek kurabiye mozaik pasta yapıp koyayım dogumdan sonra ikram etmek için
Evet iyi oluyor.ilk 20 gun annem olacak so ra yalnizim o zaman bana daha lazim olacak.annem varken o yapar o gidince buzluktakileri kullanirim.

Herkese ii geceler tatli ruyalar :)

Ocak annelerijin geneli dogum yapmis soyle bi goz gezdirdim sirada subat anneleri var
Bugun dogum yapan annemizinde gozu aydin ins her sey yolundadir

Evet iyi oluyor.ilk 20 gun annem olacak so ra yalnizim o zaman bana daha lazim olacak.annem varken o yapar o gidince buzluktakileri kullanirim.

Bu iyi fikir bende yapayım benimde kimse yok 1-2 hafta annem kalır sonrası için bişeyler yapmak iyi olur bende yapayım bari siz aklınızla bin yaşayın kizlar

Borek pogaca ve kofte dusundum.burda ev yemekleri yapan bir yer var sarma elmali kurabiye vs yapiuor aynen ev yapimi tadinda.bir misafir olursa ordan getirtirim diye dusundum markette derin dondurucuda satilan borekler de is gorur yetmezse.

öyle bişede yok ama gözlerim faltaşı gibi açık yatağa girincede kaşınıyorum sürekli bi türlü uyuyamıyorum. sağa sola dönmekten bebekte rahatsız oluyo yaa
Kaşıntı normal seviyede mi? Gun icinde surekli mi? Çok kaşınmak bir problem belirtisi olabiliyor

Kızlar nasıl olmuş daha monte etmedim birbirine parçaların ... Ek ya da değişiklik gerekiyor mu !??? Çok acemi işi mi olmuş !

kızlar ctesi den beri hast yatıyorum safra kesemde ki tas ağrı yapıyor dün çok kotuydum bugün iyiyim ama daha çıkamadı lar bişey danışı cam size rapor verirlerse aktardigim süreden düşer mi yani aktarmayı etkiler mi

masallah vallah bende 14 kilo aldim ama belli oluyor cok.. popo ve bacaklardanda aldim

Benimde popo ve bacak ve göbek kocaman bende 13 kilo aldim.Doktorum kızmadı şimdiye kadar ama sağlık ocağındaki ebenin hışmına uğradım.Yaşın genç,güzel bir kadınsın kes ekmeği şekeri dedi.Ama bu sözler bile beni kesmedi.Aynen devam

İlk deneme için güzel bence ama biraz daha düzgün kesebilirsen daha iyi olur.Bende sözde kuzu yapacaktım denedim de içime sinmedi.Biryere 25 tane sipariş verdim lavantalı pusete döndüm.Sadece çok yakınlarıma arkadaşlarıma vericem.Diğer kısma ise bebek çikolatası mavi beyaz badem şekerini keselere doldurucam ve minik nazar boncukları dağıtıcam

Selam kızlar
Bugün evdeydim ama yoğundum biraz evi topladık sonra hamur işi yaptım
Çünkü meşhur sorup durduğu beşiği kaynana görmeye geldi
Çıtçıtlı ve hacışakir granül toz sabundan vazgeçip 2 tulum almış
Tulum aldığı esnaf dmeiş ki kime alıyosun
Torunuma demiş
Tulumla mı kandırcan altın yapman lazım demiş adam da
Bi de geldi bunu bize anlattı

Cin mi saf mı ben hala çözemedim

Bu nasıl kesimi .. Yuvarlak beyazlarda daha iyi olur kesimi .. Ilk kestiklerimi göstermiştim kaba taslak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…