2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da oluyo bişeyler normal mi değil mi bilmiyorum ama eşim de panik biri diye fazla çaktırmıyorum

Allah iyilik versin kaynanana cok guldum yaa

Güzel deneme olmuş
Eline sağlık
Ama tek tek uğraşmamak adına istersen tekerleri düğmeden yap hem dümdüz olur
Yarin ise gitmeyecek olmak nasil? Bana yarin ise gitmek simdiden cok zor geliyor gerci bugun fazla agrim var birazda ondan galiba

Allah iyilik versin kaynanana cok guldum yaa

Valla bende hep gülüyorum
Kafaya taksam zor olurdu da
Gülüp geçiyorum napim

He bi de diyo ki
X senin bebeğine 2 tane hastane çıkışı almış, hemde pahalı marka
X dediği kendi patronu düşün
O kadın bile daha düşünceli yani

Yarin ise gitmeyecek olmak nasil? Bana yarin ise gitmek simdiden cok zor geliyor gerci bugun fazla agrim var birazda ondan galiba

Ben evde olucam biraz uyurum diyodum
Cuma izne çıktım
Cumartesi 9 : 30 da krampla fırladım
Bu sabah ta wc için koştum 9 da sonracıma misafir geliyo diye dayanamaıdm yine ikramlık hazırladım belim ağrıyo
Yarın da rapor kapattırmaya hastaneye gidicez, eşimle gideceğim için erken kalkmam lazım o işe gidecek
Herhalde güzel bişeydir, Salı'dan itibaren dinlenmek nasip olursa daha detaylı yazarım

Hadi ya:)) kv çok mu saf yoksa saf mı geçinenlerden.. Anlatması garip olmuş :)
valla ben kayınvalideden beklediğim hiç bişi yok 20 gündür bendeydi... Ben bişiler aldıkça çok alma deyip durdu sonunda patladım ben almayınca kim alacak diye.. Sonra sağlıklı olsun da çula bile sarılır demeye başladı kıvırdı.. Oğluna para vermiş küçük Altın aldırdı Doğunca takacakmış.. Ip getirmiş büyük hırka ördü bana dedi yok ben beğenmedim kızların gelince onlara verirsin götür dedim.. 20 gündür hani bebeğe bişi örer dedim yok ama lafa gelince şu komşuya şunu ördürürüm bunu ördürürüm diyor ..

Bizim de bu 2 tulum ilk hediyesi 2 hafta sonra doğacak çocuk kısmetse..
Bi de yani diyo ki patronum sana hastane çıkışı pahalılardan almış
Demek ki bunun ki ucuz
Muhaha

Daha anlayamadigin gibi daha yogunmussun .

32 hafta cslisamaz raporu alininca yine rapor kapttirilio mu

Demek ki bunun ki ucuz
Muhaha
Kimseden bir fayda yok. Ne yaparsak kendimiz. Akil veren cokta para verip bisey yapan kinse yok. Akil noksani gibimi duruyoruz acaba

haha :) iyi demiş adam. belkide adam öyle dememiştir sizin ağzınızı aramak için kendi uydurmuştur

Demek ki bunun ki ucuz
Muhaha
Ben karlıyım o zaman bi küçük çeyrek aldı:) beklediğim hiç bişi yok ama annemler beşiği filan alacak onu duydu hemen yine sağlıklı olsunda herşey olur diyor :)) sonra asıl büyük bomba ..pufum var zar şeklinde bugün gelmiş bunun içindeki elyafı çıkartalım yatak yastık yapalım diyor :)) yok dedim olur mu ya ben yaptırcam yatak .. hazır da alacam dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…