32 hafta cslisamaz raporu alininca yine rapor kapttirilio mu
Kimseden bir fayda yok. Ne yaparsak kendimiz. Akil veren cokta para verip bisey yapan kinse yok. Akil noksani gibimi duruyoruz acaba
Işte Tecrübe :))))) Konuşuyor :) evde tek tek uğraşacak eleman var :) eşim .... 15 gün tatili var otursun kessin:)
Calismaya alisinca insan oturamiyor zaten. Ama cok yoruluyorum artik
haha :) iyi demiş adam. belkide adam öyle dememiştir sizin ağzınızı aramak için kendi uydurmuştur
ya benim bacaklarım cok kaşınıyo uyuyamayınca huzursuzluktanmı nedir. kolonya sürüyom geçiyo biraz. doktora ne sölesem şekerdendir diyo zaten ölsem şekerden ölcem töbe yarebbiBende bilmedigim icin soruyorum bende cok kasiniyorum
Bebek yagi cok fena yapmisti benide. Bize boyle yapoyorsa bebislerimize nasil kullanalim
Ben karlıyım o zaman bi küçük çeyrek aldı:) beklediğim hiç bişi yok ama annemler beşiği filan alacak onu duydu hemen yine sağlıklı olsunda herşey olur diyor :)) sonra asıl büyük bomba ..pufum var zar şeklinde bugün gelmiş bunun içindeki elyafı çıkartalım yatak yastık yapalım diyor :)) yok dedim olur mu ya ben yaptırcam yatak .. hazır da alacam dedim :))
Saka yapmistir herhalde . Gercek olamaz bu yaa ne kadar yaraticilarBen karlıyım o zaman bi küçük çeyrek aldı:) beklediğim hiç bişi yok ama annemler beşiği filan alacak onu duydu hemen yine sağlıklı olsunda herşey olur diyor :)) sonra asıl büyük bomba ..pufum var zar şeklinde bugün gelmiş bunun içindeki elyafı çıkartalım yatak yastık yapalım diyor :)) yok dedim olur mu ya ben yaptırcam yatak .. hazır da alacam dedim :))
kızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Zeytinyag surecegiz herhaldeDimi
Ama nemlendirmek te laızm diyolar neyle nemlendiricez ki ?
Ooo senin ki baya cömert
Benim ki en baş tel. açmıştı çıtçıtlı badi alcam da çakışmasın diye soruyorum dmeişti
Sonra da granül toz sabun teklif etmişti
Komiğime gitti gerek yok sağ olun dedim
Sonracıma 2 tulumla rekor kırdı işte bugün
Yalnız senin ki de pek parlak fikirli, evdeki pufu bozarak mı yatak yapılır
lıeracı hiç bırakmadm hergün sürdüm ama genede çatladım. bebeyağı sürmedim ben sanki üşüyorum onu sürünce heryerm buz gibi oluyoBenim yanlar çok gerildi öne doğru karın gidince
Yanlar nokta nokta kırmızı olmuştu
Çatlıyorum galiba dedim
Acaypta kaşınıyodum
Burda söyledim bebek yağı sürme dediler
Sürmedim lierac ve normal bi nemlendiriciye devam ettim
Kaşıntı geçti sanki kızarıklıkta azaldı gibi
Bebe yağı kaşındırıyomuş demek ki
Ama maalesef 10 kan iğnesi kalçamı morarttı hep, geçmiyomuş bi de..
Valla tamam deseydim şimdiye sökmüştü .. Bende bi şaşırdım sonra yok yok dedim olur filan :)) onun öyle şeyleri var yaş 70 iş bitmedi diyor :) yeni kazak alırız boğazı şöyle böyle der orasını keser el örgüsü yaka örer :) tabi tamamen Zıt renklerde :) daha neler neler terzilik varmış önceden ondan kalma sanırımDimi
Ama nemlendirmek te laızm diyolar neyle nemlendiricez ki ?
Ooo senin ki baya cömert
Benim ki en baş tel. açmıştı çıtçıtlı badi alcam da çakışmasın diye soruyorum dmeişti
Sonra da granül toz sabun teklif etmişti
Komiğime gitti gerek yok sağ olun dedim
Sonracıma 2 tulumla rekor kırdı işte bugün
Yalnız senin ki de pek parlak fikirli, evdeki pufu bozarak mı yatak yapılır
Benimkileer kara yollari gibi bide igne yapiyorum ondanmidir nedir hem sisio hem kizario hem kasiniokızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Evet 32 yi alırken 37 de gel kapattır yoksa kaçıncı haftada çıktığın belli olmaz dediler
Aynen öyle, zaten beklemiyorum da ama kendi kendine komik dialoglar sergiliyolar
Sağ salim doğurayım gerisini çok şükür hallederiz
İyiymiş, benim eşim bi tane kesse buhran geçirirgider hazır alır kesmemek için
Ben birazını yapım bitireyim dedim yok ben Yaparım evdeyim Nasılsa dedi :)) canıma minnet benim de
Evet gebelikte zorlanıyo insna eski performansımız yok maalesef
Bilmiyorum ama komiğime gitti
buaralar baya araştorıyorum model bulursam atarım hemnKızlar bana yardımcı olur musunuz keçeden puset Magnet yapacam.. Keçelerimi aldım fakat nasıl bir model yapayım kararsız kaldım .. Beğendiğiniz bana fikir olacak Örnekler gösterebilir misiniz ????
bugun gezmelerdeydim ancak girebildim bendeKızlar Nerdesiniz bugün
Sayfa olduğu yerde kalmış.
Biz bugün evdeydik sabah eşimle
Markete gittik geldik onun dışında
Bütün gün yatsam kalkmazdim ama
Oğlum saolsun
benimde sanki ayağını kaburgama dayıyo oturunca rahaysız ediyoBenimde oglum bugun hep sag tarafta ve canimi cok acitiyor. Ne yaptiysam sol taraga gecmedi. Bu gece nasil geciririm bilmiyorum.
canım güzel ama tekerlkleri başka mı olsa
yok canım sen 32 den sonra çalışmadığın için gerek yok32 hafta cslisamaz raporu alininca yine rapor kapttirilio mu
benim önceden kilodan kalan çatlklarım vardı şimdi hafiften o çatlkların yanları yırtılıyo gibi ama kaşınmıyo bazen çok az ve daha hiç krem dahi sürmedimkızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Canım unnadoya geliyo çoğu zamn bi bak istersenkızlar yaa bebek bandanası falan gibi süslü şeyler almak isityorum çarşıya cıkıncada ya unutuyorum yada yorgunluktan hemen eve dönüyorum. bildiğiniz bi site varmı netten alayım bari ya lahusa tacı falanda almadm ben
Zeytinyag surecegiz herhalde
lıeracı hiç bırakmadm hergün sürdüm ama genede çatladım. bebeyağı sürmedim ben sanki üşüyorum onu sürünce heryerm buz gibi oluyo
Valla tamam deseydim şimdiye sökmüştü .. Bende bi şaşırdım sonra yok yok dedim olur filan :)) onun öyle şeyleri var yaş 70 iş bitmedi diyor :) yeni kazak alırız boğazı şöyle böyle der orasını keser el örgüsü yaka örer :) tabi tamamen Zıt renklerde :) daha neler neler terzilik varmış önceden ondan kalma sanırım
kızlar yaa bebek bandanası falan gibi süslü şeyler almak isityorum çarşıya cıkıncada ya unutuyorum yada yorgunluktan hemen eve dönüyorum. bildiğiniz bi site varmı netten alayım bari ya lahusa tacı falanda almadm ben
Cekirgee hastaneden mi kapattiricam raporu yine
Benim dedigim oyle degil. Her yeri kasiniyormus insanin. Arkadasim yaşadı o rahatsızlığıNe kaşıntısı
Benim de karnım çok kaşınıyodu hep yazıyodum hani
Bebek yağını bıraktım , geçti
O yapıyomuş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?