2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

32 hafta cslisamaz raporu alininca yine rapor kapttirilio mu

Evet 32 yi alırken 37 de gel kapattır yoksa kaçıncı haftada çıktığın belli olmaz dediler

Kimseden bir fayda yok. Ne yaparsak kendimiz. Akil veren cokta para verip bisey yapan kinse yok. Akil noksani gibimi duruyoruz acaba

Aynen öyle, zaten beklemiyorum da ama kendi kendine komik dialoglar sergiliyolar
Sağ salim doğurayım gerisini çok şükür hallederiz

Işte Tecrübe :))))) Konuşuyor :) evde tek tek uğraşacak eleman var :) eşim .... 15 gün tatili var otursun kessin:)

İyiymiş, benim eşim bi tane kesse buhran geçirir gider hazır alır kesmemek için

Calismaya alisinca insan oturamiyor zaten. Ama cok yoruluyorum artik

Evet gebelikte zorlanıyo insna eski performansımız yok maalesef

haha :) iyi demiş adam. belkide adam öyle dememiştir sizin ağzınızı aramak için kendi uydurmuştur

Bilmiyorum ama komiğime gitti

Bebek yagi cok fena yapmisti benide. Bize boyle yapoyorsa bebislerimize nasil kullanalim

Dimi
Ama nemlendirmek te laızm diyolar neyle nemlendiricez ki ?

Ooo senin ki baya cömert
Benim ki en baş tel. açmıştı çıtçıtlı badi alcam da çakışmasın diye soruyorum dmeişti
Sonra da granül toz sabun teklif etmişti
Komiğime gitti gerek yok sağ olun dedim
Sonracıma 2 tulumla rekor kırdı işte bugün

Yalnız senin ki de pek parlak fikirli, evdeki pufu bozarak mı yatak yapılır

Saka yapmistir herhalde . Gercek olamaz bu yaa ne kadar yaraticilar

kızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik

Benim yanlar çok gerildi öne doğru karın gidince
Yanlar nokta nokta kırmızı olmuştu
Çatlıyorum galiba dedim
Acaypta kaşınıyodum
Burda söyledim bebek yağı sürme dediler
Sürmedim lierac ve normal bi nemlendiriciye devam ettim
Kaşıntı geçti sanki kızarıklıkta azaldı gibi
Bebe yağı kaşındırıyomuş demek ki

Ama maalesef 10 kan iğnesi kalçamı morarttı hep, geçmiyomuş bi de..

Zeytinyag surecegiz herhalde

lıeracı hiç bırakmadm hergün sürdüm ama genede çatladım. bebeyağı sürmedim ben sanki üşüyorum onu sürünce heryerm buz gibi oluyo

Valla tamam deseydim şimdiye sökmüştü .. Bende bi şaşırdım sonra yok yok dedim olur filan :)) onun öyle şeyleri var yaş 70 iş bitmedi diyor :) yeni kazak alırız boğazı şöyle böyle der orasını keser el örgüsü yaka örer :) tabi tamamen Zıt renklerde :) daha neler neler terzilik varmış önceden ondan kalma sanırım

kızlar yaa bebek bandanası falan gibi süslü şeyler almak isityorum çarşıya cıkıncada ya unutuyorum yada yorgunluktan hemen eve dönüyorum. bildiğiniz bi site varmı netten alayım bari ya lahusa tacı falanda almadm ben

Kızlar bana yardımcı olur musunuz keçeden puset Magnet yapacam.. Keçelerimi aldım fakat nasıl bir model yapayım kararsız kaldım .. Beğendiğiniz bana fikir olacak Örnekler gösterebilir misiniz ????
buaralar baya araştorıyorum model bulursam atarım hemn

Kızlar Nerdesiniz bugün
Sayfa olduğu yerde kalmış.
Biz bugün evdeydik sabah eşimle
Markete gittik geldik onun dışında
Bütün gün yatsam kalkmazdim ama
Oğlum saolsun
bugun gezmelerdeydim ancak girebildim bende

Benimde oglum bugun hep sag tarafta ve canimi cok acitiyor. Ne yaptiysam sol taraga gecmedi. Bu gece nasil geciririm bilmiyorum.
benimde sanki ayağını kaburgama dayıyo oturunca rahaysız ediyo

canım güzel ama tekerlkleri başka mı olsa

32 hafta cslisamaz raporu alininca yine rapor kapttirilio mu
yok canım sen 32 den sonra çalışmadığın için gerek yok

kızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
benim önceden kilodan kalan çatlklarım vardı şimdi hafiften o çatlkların yanları yırtılıyo gibi ama kaşınmıyo bazen çok az ve daha hiç krem dahi sürmedim

Canım unnadoya geliyo çoğu zamn bi bak istersen

Zeytinyag surecegiz herhalde

Komilinin bebeyağı nasıldır acaba

lıeracı hiç bırakmadm hergün sürdüm ama genede çatladım. bebeyağı sürmedim ben sanki üşüyorum onu sürünce heryerm buz gibi oluyo

Bende kullandım lierac iyi
Ama demek kullanmasak daha çokçatlarmışız

O zaman gölge etmese daha iyi

Netten alıcaktım bende fiyatlaır bilmediğimden normal sanıyodum 12 TL filan yazıyodu
Birgün bi milyoncuda benzerini 2-3 TL ye görünce ordan aldım

SUOTE ="karha, post: 39069167, member: 609271"]Ne tur bi problem?[/QUOTE]
Kolestaz diye bir problem olabiliyor gebelikte. Korkutmak istemem asla. Sadece herkesin bu vesileyle bilgisi olsun madem

Cekirgee hastaneden mi kapattiricam raporu yine

Evet, aldığın yerden veya başka hastaneden bile olur onun sekreterlik bölümü bakıyo bu işlere
Ben cuma kontrole gittim de , o gün kapatsam 36+3 olucakmış
Hem maaştan kesinti hem izinden kesinti oluckamış yani
Bende dedim tamam madem 37 tam Pazartesi oluyo Pazartesi gelirim

İşyerinden muhasebedeki arkadaşlara da söyledim , o işlem yapılınca bize tel açsan yeter dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…