2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim tek karnım kaşındı neler çektim
Allah arkadaşına sabır versin
Çekirge komilinin bebe Yağı fena değil 4. Ayımdaydım annemlere gitmiştim şehir dışına o kadar kötü Göbek çevrem kaşınıyor ki o Zaman krem de almamıştım yengem komilinin bebe yağını verdi sürdüm kaşıntımı almıştı biraz en azından rahatlatmıştı..

Uni baby iyi diyolardı, kızıma unibaby set aldım
Benim dalin bitince de uni baby e sardım bi gece kaşıntıdan
O da aynı şekilde kaşınmayı tetikledi, bi de alkol paraben içermez yaızyo ya sözde o markada parfüm vs yaızyo ama aynı şey bana göre

Komili daha doğal olabilir belki

gebelik eğitiminde göğüs uclarını sordum ebe dediki zeytinyağı yada kako yağı sür. ama zeytinyağını kaynatmak gerekiyomuş aisidi gitsin diye. bende bi krem sürüyorum vucut losyonu zeytinyağlı dedim. masaj yapma yüzeysel sür dedi .göğüslerle oynanamamak lazımmış

Şimdilik bir şey yok. Oğlumda da çatlamadım bir şey kullanmadım. Oğluma hamile iken aldığım liacra kremi yarıda bıraktım. Zaten tek tüp almıştım.

Herkes genetik yönden o kadar şanslı olmayabiliyor, sen şanslıymışsın

Bende lansinoh lanolin aldım ama kullanmadım bu yüzden
1 kerecik denedim niye bu kadar minik diyodum da, merhem gibiymiş baya gider yani ufak olmaısna rağmen

Cekirgee akşam akşam bombasın arkadaş. Gene guldurdun. Senin kv çok cimri ve kendinden başkasına değer vermeyen biri. Kızı falan varmı bunun ilerde ayağına dolamasın.

Bn de kullanyrm bebek yagi kasnti yapmio ama bnde tenin biraz hassassa ondn olablr

Benim oğlan bu ara sürekli nenni nenni diye meme uclarimla oynuyor. Bu aralar çok aklına geliyor meme. Oysa bırakalı 7 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…