Bravo. Ne iyi söyledinKimseden bir fayda yok. Ne yaparsak kendimiz. Akil veren cokta para verip bisey yapan kinse yok. Akil noksani gibimi duruyoruz acaba
Benim dedigim oyle degil. Her yeri kasiniyormus insanin. Arkadasim yaşadı o rahatsızlığı
aynen valla kimse bişe almaz benm aldıklarımada laf ederler sen daha güzelini al diceksin öylelerine.Kimseden bir fayda yok. Ne yaparsak kendimiz. Akil veren cokta para verip bisey yapan kinse yok. Akil noksani gibimi duruyoruz acaba
Çekirge komilinin bebe Yağı fena değil 4. Ayımdaydım annemlere gitmiştim şehir dışına o kadar kötü Göbek çevrem kaşınıyor ki o Zaman krem de almamıştım yengem komilinin bebe yağını verdi sürdüm kaşıntımı almıştı biraz en azından rahatlatmıştı..Benim tek karnım kaşındı neler çektim
Allah arkadaşına sabır versin
Ayyy çok fena bende çok kabız oluyorum zorlamamak gerekli ozaman korktumkızlar bi arkadaşım doğum yapmış aynı haftalardaydık kabız olmuş fazla ıkınmaktan gece bebek gelmiş kuveze koymuşlar . kabızlık erken doğum yaparmıki ?
Şimdilik bir şey yok. Oğlumda da çatlamadım bir şey kullanmadım. Oğluma hamile iken aldığım liacra kremi yarıda bıraktım. Zaten tek tüp almıştım.kızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Çekirge komilinin bebe Yağı fena değil 4. Ayımdaydım annemlere gitmiştim şehir dışına o kadar kötü Göbek çevrem kaşınıyor ki o Zaman krem de almamıştım yengem komilinin bebe yağını verdi sürdüm kaşıntımı almıştı biraz en azından rahatlatmıştı..
Şimdilik bir şey yok. Oğlumda da çatlamadım bir şey kullanmadım. Oğluma hamile iken aldığım liacra kremi yarıda bıraktım. Zaten tek tüp almıştım.
gebelik eğitiminde göğüs uclarını sordum ebe dediki zeytinyağı yada kako yağı sür. ama zeytinyağını kaynatmak gerekiyomuş aisidi gitsin diye. bende bi krem sürüyorum vucut losyonu zeytinyağlı dedim. masaj yapma yüzeysel sür dedi .göğüslerle oynanamamak lazımmış
Bnm de oyle malesef yaakızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Herkes genetik yönden o kadar şanslı olmayabiliyor, sen şanslıymışsın
Evet ya. Karaciger enzimleri tavan yapmıştı. Kolestaz diye bir problem.Benim tek karnım kaşındı neler çektim
Allah arkadaşına sabır versin
Bn de kullanyrm bebek yagi kasnti yapmio ama bnde tenin biraz hassassa ondn olablrBenim yanlar çok gerildi öne doğru karın gidince
Yanlar nokta nokta kırmızı olmuştu
Çatlıyorum galiba dedim
Acaypta kaşınıyodum
Burda söyledim bebek yağı sürme dediler
Sürmedim lierac ve normal bi nemlendiriciye devam ettim
Kaşıntı geçti sanki kızarıklıkta azaldı gibi
Bebe yağı kaşındırıyomuş demek ki
Ama maalesef 10 kan iğnesi kalçamı morarttı hep, geçmiyomuş bi de..
Usendim hergün sürülür mü bu dedim catlasamda surmeyecektim zati
Benim oğlan bu ara sürekli nenni nenni diye meme uclarimla oynuyor. Bu aralar çok aklına geliyor meme. Oysa bırakalı 7 ay oldu.gebelik eğitiminde göğüs uclarını sordum ebe dediki zeytinyağı yada kako yağı sür. ama zeytinyağını kaynatmak gerekiyomuş aisidi gitsin diye. bende bi krem sürüyorum vucut losyonu zeytinyağlı dedim. masaj yapma yüzeysel sür dedi .göğüslerle oynanamamak lazımmış
Bn de kullanyrm bebek yagi kasnti yapmio ama bnde tenin biraz hassassa ondn olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?