2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kv nihayet battaniye yi bitirdi. Kenarlarınin danteli kaldı. Başka bir şey yapmadı bende hepsini kendim zevkime göre aldım.

Bilmiyorum ki komili nasildir. Denemek lazim. Ama ilk aylarda surmeye gerek yok diyorlar

Güle güle kullan az olsun temiz olsun içine sinsin en güzeli
Benimkinin borcu çok kızkardeşi ne yardım ediyorum diye kendisi kötü duruma düştü. Evi kira değil bakacak nüfusu yok hala benden borç ister üstelik oğlunun işi yok yani eve giren para sadece benim maaşım kira oduyorum. Ama ana oğul bu durumu hakettiler. Yazın bir tartismada bana demişti ki kv bu evler senin paranla mı dönüyor. Allah işte insana neler yasatiyor. Mutfak masraflari nı bile karşılıyorum alıp getiriyorum pisiriyor.

İnsana ne gelirse dilinden gelirmiş zaten
Örneklerinden biri bu
Sen yine insaflısın işte

Bizimkilerin durumu gayet iyi
Biz kredi ödüyoruz

Cekirgee akşam akşam bombasın arkadaş. Gene guldurdun. Senin kv çok cimri ve kendinden başkasına değer vermeyen biri. Kızı falan varmı bunun ilerde ayağına dolamasın.

Önce takıyodum sonra gözlemledim değmez deidm gülüp geçiyorum napim saf mı cin mi belli de olmuyo

Kızı var, benden 2 yıl sonra evlendi. Bana neyden kıstılarsa söz nişan vs. aynısı kızının başına geldi hatta fazlası
Ama görümcem iyidir aslında, sanırım beni seviyo bile.. Fakat böyle bi ailede büyüdüğünden düşünceli değildir normal olarak

İnsana ne gelirse dilinden gelirmiş zaten
Örneklerinden biri bu
Sen yine insaflısın işte

Bizimkilerin durumu gayet iyi
Biz kredi ödüyoruz
Valla bir ettim olsun benim yapamadığını yapsın çok isterdim ama alternatif yok.
Sizinkiler ayrı alem atalarımız ın şu sözünü hatirlat "bağa bak üzüm olsun yemeye yüzün olsun "

Hiç sorma :)) küpü mü alıp yatak yapacaktı :)

Benim ki daha kurgucu
Hamile olduğumun ilk ayları
Durdu durdu dedi ki 'ablandaki park beşiği alsan ? '
Ablamın kızı 1,5 yaşında ve nasıl taaa onu düşündü anlamadım
Şaşırdım bi süre, sonra nutkumun tutulmaıs geçince yeğenim daha 1,5 yaşında kullanıyo beşiğini deidm
Hımmm dedi o zaman olmaz

Sanırsın ona beşik soran olmuş
İlk gebeliğim, çalışıyorum, alırım şükür
Hiç kimseden de bişye beklemem ama kendi ilk torunu, bana düşer diye düşündü nasıl beleşe getirsem diye taaa ablamın park beşiğini buldu ya pes

Valla bir ettim olsun benim yapamadığını yapsın çok isterdim ama alternatif yok.
Sizinkiler ayrı alem atalarımız ın şu sözünü hatirlat "bağa bak üzüm olsun yemeye yüzün olsun "

Benim de eltim yok
Ama eltiye de zor diyolar
Hele bir 'amanede'diye üye vardı hergün eltim de eltim diye konu açıyodu şükretmiştim eltim yok diye

Pes valla :) Bizim beşiği annemler aldı, kv de ben alırdım ama anneler almak ister dedi ve haklıydı öyle oldu.Ama oda baya bir el işleri yaptı fotoları koyucam yarın beşiği ve el işlerini

Benim de eltim yok
Ama eltiye de zor diyolar
Hele bir 'amanede'diye üye vardı hergün eltim de eltim diye konu açıyodu şükretmiştim eltim yok diye
Beni zaten ezerdi ama kv burnundan getirmesini isterdim.
Şimdi kv kızkardeşi nin 3 oğlu var. Onlardan bulsun diye dua ediyorum. Çünkü ne zaman oğlu ile arası bozulsa hemen yegenlerinin yanına gidecegini söyler

Pes valla :) Bizim beşiği annemler aldı, kv de ben alırdım ama anneler almak ister dedi ve haklıydı öyle oldu.Ama oda baya bir el işleri yaptı fotoları koyucam yarın beşiği ve el işlerini

Benim küçük beşiği ve halıyı annem aldı
Yün yorgan, yastık yaptı pikocu da da nevresim takımı yaptırmış
Yelek, hırka, patik 3 ayrı takım yaptı
Ablam büüyk beşiğin yarısını ödedi
Diğer ablam da hastane çıkışı vs aldı

Kayınvalidem 8.5 ay sonra 2 tulumla belirdi

Beni zaten ezerdi ama kv burnundan getirmesini isterdim.
Şimdi kv kızkardeşi nin 3 oğlu var. Onlardan bulsun diye dua ediyorum. Çünkü ne zaman oğlu ile arası bozulsa hemen yegenlerinin yanına gidecegini söyler

Boşver sen yine beddua etme ( iyi bişey değil ) Allah'a havale et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…