Bak gör doğumda benim tutumları giydir derse sasirmaBenim küçük beşiği ve halıyı annem aldı
Yün yorgan, yastık yaptı pikocu da da nevresim takımı yaptırmış
Yelek, hırka, patik 3 ayrı takım yaptı
Ablam büüyk beşiğin yarısını ödedi
Diğer ablam da hastane çıkışı vs aldı
Kayınvalidem 8.5 ay sonra 2 tulumla belirdi
Bak gör doğumda benim tutumları giydir derse sasirma
Çok güzel Güle güle giysin inşallah.Buydu kızımın hastane çıkışı
Eki Görüntüle 1388639
Inşallah sadece sorduğu ile kalır. Oğlum ablama sarilinca kv kıskançlık yapıyor. Beterinden korusun AllahBen böyle fıkra gibi yer yer anlatıyorum ama
Bazen can sıkıcı da olabiliyo
Yani bişey yapmak zorunda değilsin ama o zaman gölge etme dimi
Arada bir de arar eşimi yoklar kim ne almış diye ?
Inşallah sadece sorduğu ile kalır. Oğlum ablama sarilinca kv kıskançlık yapıyor. Beterinden korusun Allah
Sevmesine seviyorda sadece kendisi sevilsin onu istiyorSeninki de bi alemçocuk sevildiğini anlar, sevgi gösterir
O da sevsin torunu ona da sarılır
Bu kız karnımda dört dönüyor. Eyvah çok yaramaz olacak.
Sevmesine seviyorda sadece kendisi sevilsin onu istiyor
Napacaksin bosverelim elden gelen bisey yok malesef. Hayirlisiyla yavrularimizi alalimda kuxagimiza hersey olur. Hepsininde agzi acik kalirBen böyle fıkra gibi yer yer anlatıyorum ama
Bazen can sıkıcı da olabiliyo
Yani bişey yapmak zorunda değilsin ama o zaman gölge etme dimi
Arada bir de arar eşimi yoklar kim ne almış diye ?
Salakligim kurbanı oldum aynı binaya gelerek. Şimdide çocuklar olunca çıkamıyorum iyi kötü bakıyor saolsun. Ama nasip olursa inşallah Evimi alır ve uzaklaşır imAynı binada olmakta zordur
Kayinvalideler konusulmus :)))). #cekirgee senin kayinvalide turunun son ornegi heralde :)))) benimkide bisi almadi Doguma gelecek .. Anlamam o islerden ben dedi iki aylik maasini ayirmis isterseniz hastanenin masraflarini odeyin dedi isterseniz baska bircunuzu odeyin dedi isterseniz eksigi varsa bebege bisiler alin dedi .. 69 yasinda kadin carsi pazar gezip te bisi alamaz heralde diye pek onemsemiyorum .. Ama su elti mevzusuna girmeyeydimiz iyiydi :)))) o belalardan bende iki tane var hamile oldugunu duyduklarindan beri daha bir kere arayip nasilsin demediler)) bebek dogunca da haber vermicez esim oyle istiyor.. Bi kac ay sonra mevlude cagiririm gelmezler ins :)))
Boyleleride ayri bi enterasan.Kayinvalideler konusulmus :)))). #cekirgee senin kayinvalide turunun son ornegi heralde :)))) benimkide bisi almadi Doguma gelecek .. Anlamam o islerden ben dedi iki aylik maasini ayirmis isterseniz hastanenin masraflarini odeyin dedi isterseniz baska bircunuzu odeyin dedi isterseniz eksigi varsa bebege bisiler alin dedi .. 69 yasinda kadin carsi pazar gezip te bisi alamaz heralde diye pek onemsemiyorum .. Ama su elti mevzusuna girmeyeydimiz iyiydi :)))) o belalardan bende iki tane var hamile oldugunu duyduklarindan beri daha bir kere arayip nasilsin demediler)) bebek dogunca da haber vermicez esim oyle istiyor.. Bi kac ay sonra mevlude cagiririm gelmezler ins :)))
Buydu kızımın hastane çıkışı
Eki Görüntüle 1388639
Aynen oyleBoyleleride ayri bi enterasan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?