2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bak gör doğumda benim tutumları giydir derse sasirma

Ben böyle fıkra gibi yer yer anlatıyorum ama
Bazen can sıkıcı da olabiliyo
Yani bişey yapmak zorunda değilsin ama o zaman gölge etme dimi
Arada bir de arar eşimi yoklar kim ne almış diye ?

Inşallah sadece sorduğu ile kalır. Oğlum ablama sarilinca kv kıskançlık yapıyor. Beterinden korusun Allah

Napacaksin bosverelim elden gelen bisey yok malesef. Hayirlisiyla yavrularimizi alalimda kuxagimiza hersey olur. Hepsininde agzi acik kalir

Kayinvalideler konusulmus :)))). #cekirgee senin kayinvalide turunun son ornegi heralde :)))) benimkide bisi almadi Doguma gelecek .. Anlamam o islerden ben dedi iki aylik maasini ayirmis isterseniz hastanenin masraflarini odeyin dedi isterseniz baska bircunuzu odeyin dedi isterseniz eksigi varsa bebege bisiler alin dedi .. 69 yasinda kadin carsi pazar gezip te bisi alamaz heralde diye pek onemsemiyorum .. Ama su elti mevzusuna girmeyeydimiz iyiydi :)))) o belalardan bende iki tane var hamile oldugunu duyduklarindan beri daha bir kere arayip nasilsin demediler )) bebek dogunca da haber vermicez esim oyle istiyor.. Bi kac ay sonra mevlude cagiririm gelmezler ins :)))

Benimki evlere şenlik bende kendi haline bıraktım napim

Biz aynı şehirdeyiz, telefonlaşmayız. Eşimle görüşürler gelme gitme durumları içinde
Ziyaret edince görüşüyoruz, onda da dedikleri şey 'doğum ne zaman'
Aha bugün yine sordu görümcem
Doğunca sürpriz olur büyük ihtimalle, oralı değiller ki tarih bilsinler

Boyleleride ayri bi enterasan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…