Salakligim kurbanı oldum aynı binaya gelerek. Şimdide çocuklar olunca çıkamıyorum iyi kötü bakıyor saolsun. Ama nasip olursa inşallah Evimi alır ve uzaklaşır im
Kızzzzzzzz tane tane okuyordum son cümlen yine bitirdiBenim küçük beşiği ve halıyı annem aldı
Yün yorgan, yastık yaptı pikocu da da nevresim takımı yaptırmış
Yelek, hırka, patik 3 ayrı takım yaptı
Ablam büüyk beşiğin yarısını ödedi
Diğer ablam da hastane çıkışı vs aldı
Kayınvalidem 8.5 ay sonra 2 tulumla belirdi
Kızzzzzzzz tane tane okuyordum son cümlen yine bitirdi:) :)))
Benimdeeeeeeeeee.... Sanki bi yerden çıkacak el sallayıverecek gibi ::))Bu kız karnımda dört dönüyor. Eyvah çok yaramaz olacak.
Bi kere daha görmüştüm ben bunu Çok beğenmiştim .. Güle oynaya giydirmeyi nasip etsin RabbimEki Görüntüle 1388658 Bizmki de bu annmler almis sagolsun. Kv den bisey gelmdi daha
Insllh cnm sagol :)Bi kere daha görmüştüm ben bunu Çok beğenmiştim .. Güle oynaya giydirmeyi nasip etsin Rabbim
Bn de cok korkuyrm meltemNiye bilmiyorum ama uyumak istemiyorum.. uyuyup yeni güne uyanma düşüncesi bile yoruyor beni.
Bu hafta sonu cok yoruldum. Ondan herhalde..
8 aydır bana bi kere bile Nasılsın demeyen kv oğlu grip oldu diye dün çorbasini alıp gelmiş.
hiç konuşmadım.
Zeynebin arabasını görünce mosmor oldu. Ogluna fiyatını sordu.
Küçük kızını da öğretmiş şunu aldık yok bunu ordu annen falan diyor. Kv de herkes zeynebe çalışıyor diyor.
Sanki çok umrumda. Ogluna hoş görunmek için yapiyor. Hem de oglunun kredi kartiyla..
Cekirgee ben de gulup geçmeyi öğrendim. Çok keyifli oluyor böyle :)
Bu aralar erken doğum korkusu sardı beni.
ya birden gelirse ne yaparım..
hiç hazır hissetmiyorum kendimi..
Niye bilmiyorum ama uyumak istemiyorum.. uyuyup yeni güne uyanma düşüncesi bile yoruyor beni.
8 aydır bana bi kere bile Nasılsın demeyen kv oğlu grip oldu diye dün çorbasini alıp gelmiş.
hiç konuşmadım.
Küçük kızını da öğretmiş şunu aldık yok bunu ordu annen falan diyor. Kv de herkes zeynebe çalışıyor diyor.
Sanki çok umrumda. Ogluna hoş görunmek için yapiyor. Hem de oglunun kredi kartiyla..
Bn de cok korkuyrm meltembide gecen hafta kanama faln olduya erkn dogum olablr dediler iice tirstim. Allha sukur 10 gun olck nerdeyse iiz simdlk. Yavrum gelsmni tamamlmaya calsyor. Insllh hayrlsyla kavusrz
ahaha kızlar gece gece çok güldüm saatlerdir geçmişi okuyup gülüyorumBen karlıyım o zaman bi küçük çeyrek aldı:) beklediğim hiç bişi yok ama annemler beşiği filan alacak onu duydu hemen yine sağlıklı olsunda herşey olur diyor :)) sonra asıl büyük bomba ..pufum var zar şeklinde bugün gelmiş bunun içindeki elyafı çıkartalım yatak yastık yapalım diyor :)) yok dedim olur mu ya ben yaptırcam yatak .. hazır da alacam dedim :))
Dimi
Ama nemlendirmek te laızm diyolar neyle nemlendiricez ki ?
Ooo senin ki baya cömert
Benim ki en baş tel. açmıştı çıtçıtlı badi alcam da çakışmasın diye soruyorum dmeişti
Sonra da granül toz sabun teklif etmişti
Komiğime gitti gerek yok sağ olun dedim
Sonracıma 2 tulumla rekor kırdı işte bugün
Yalnız senin ki de pek parlak fikirli, evdeki pufu bozarak mı yatak yapılır
Zeytinyag surecegiz herhalde
Eşin niye kredi kartını veriyo ki
Kendi de alır alacağını öyle olacaksa..
Boşver gül geç hayat böyle şeyleri dert edecek kadar uzun değil
Arada bana da oluyo öyle şeyler
Hem doğum haberi duydukça hemde ağrı sızı olunca acaba mı diyorum
aaa niye oyle diyosun meltem tabiki oglunu dusunecekNiye bilmiyorum ama uyumak istemiyorum.. uyuyup yeni güne uyanma düşüncesi bile yoruyor beni.
hiç konuşmadım.
Ooow soğuk savaş baslamisBenim kv benimle telde sadece neden aramiyorsun demek icin konuşur. Bugun esimi aramis sonra beni istiyor. Neden aramiyorsun diyor. Ilk defa soyledim: Beni 6.5 yildir taniyorsunuz beni böyle kabul edeceksiniz, nasil ki sen oglunu arıyorsun, babam beni arıyor, sen de beni arayabilirsin dedim. Dumur oldu. Senin cocugunda insallah seni takmaz da gorursun dedi. Yok yok benimki beni ipler merak etme dedim. Gelince gostericem sana dedi gülerek, buyur gel basimla beraber dedimbeni deli ediyor.
aaa niye oyle diyosun meltem tabiki oglunu dusunecekisin esprisi Rabbim kv e gercek merhamet versin ins araniz iyi olsun inss..
Bende senin aksine uyuyup vakit gecsin istyrm korkuyorm erken dogurmaktan gecen zaman kardir diye bakiyorum artik..
Onlar hiç utanmaz lar. Bende yazdan beri hiç konuşmuyorum evime geliyor hoş geldin demiyorum ama yuzsuz yuzsuz yine geliyor amacı beni çıldırtmak.Benim kv yaptığı pisliklerini bildiği için korkudan laf edemiyor artık bana.
Dün evime geldi konuşmadım kadınla. Ins utanmistir biraz dicem ama nerdee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?