2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Salakligim kurbanı oldum aynı binaya gelerek. Şimdide çocuklar olunca çıkamıyorum iyi kötü bakıyor saolsun. Ama nasip olursa inşallah Evimi alır ve uzaklaşır im

Bana da aynı bina dendi
Ama benim tek kayınvalidem yok o binada,bi de onun annesi var. Kayınvalidemi sollar cinsten..
Hatta kayınvalidemin erkek kardeşi yani dayı var bide aynı binadalar

Asla dedim
Kiraya gideirm yine oraya gitmem
Ben yeme içme dışında odasından çıkmayan bi tiptim, annem babam dışında curcuna çekemem

Krediye girdik işte ödüyoruz hala
Ama onlar hisse vs. kavgasında
Şükür gelmemişsiniz diyo kayınvalidem, önce beni kötü galin sansalar da oğullarını uzaklaştırıyomuşum
Sanırsın evlenince bende ailemden ayrılmadım ?

Kızzzzzzzz tane tane okuyordum son cümlen yine bitirdi :) :)))

Niye bilmiyorum ama uyumak istemiyorum.. uyuyup yeni güne uyanma düşüncesi bile yoruyor beni.
Bu hafta sonu cok yoruldum. Ondan herhalde..

8 aydır bana bi kere bile Nasılsın demeyen kv oğlu grip oldu diye dün çorbasini alıp gelmiş.
hiç konuşmadım.
Zeynebin arabasını görünce mosmor oldu. Ogluna fiyatını sordu.
Küçük kızını da öğretmiş şunu aldık yok bunu ordu annen falan diyor. Kv de herkes zeynebe çalışıyor diyor.
Sanki çok umrumda. Ogluna hoş görunmek için yapiyor. Hem de oglunun kredi kartiyla..
Cekirgee ben de gulup geçmeyi öğrendim. Çok keyifli oluyor böyle :)

Bu aralar erken doğum korkusu sardı beni.
ya birden gelirse ne yaparım..
hiç hazır hissetmiyorum kendimi..

Bn de cok korkuyrm meltem bide gecen hafta kanama faln olduya erkn dogum olablr dediler iice tirstim. Allha sukur 10 gun olck nerdeyse iiz simdlk. Yavrum gelsmni tamamlmaya calsyor. Insllh hayrlsyla kavusrz

Eşin niye kredi kartını veriyo ki
Kendi de alır alacağını öyle olacaksa..

Boşver gül geç hayat böyle şeyleri dert edecek kadar uzun değil

Arada bana da oluyo öyle şeyler
Hem doğum haberi duydukça hemde ağrı sızı olunca acaba mı diyorum

Bn de cok korkuyrm meltem bide gecen hafta kanama faln olduya erkn dogum olablr dediler iice tirstim. Allha sukur 10 gun olck nerdeyse iiz simdlk. Yavrum gelsmni tamamlmaya calsyor. Insllh hayrlsyla kavusrz

Insaallah merve.. Sağlıkla kucağımiza alıp buyutelim yavrularimizi.
Rabbim yardımcın olsun..

Benim kv benimle telde sadece neden aramiyorsun demek icin konuşur. Bugun esimi aramis sonra beni istiyor. Neden aramiyorsun diyor. Ilk defa soyledim: Beni 6.5 yildir taniyorsunuz beni böyle kabul edeceksiniz, nasil ki sen oglunu arıyorsun, babam beni arıyor, sen de beni arayabilirsin dedim. Dumur oldu. Senin cocugunda insallah seni takmaz da gorursun dedi. Yok yok benimki beni ipler merak etme dedim. Gelince gostericem sana dedi gülerek, buyur gel basimla beraber dedim beni deli ediyor.

ahaha kızlar gece gece çok güldüm saatlerdir geçmişi okuyup gülüyorum pufu bozma nerden aklına gelmiş anlamadım hepsi aynı bunların benim kv de bize geldiğinde benim bibloların eşyaların yerini bana sormadan kafasına göre değiştirir uyuz ederdi beni bende önünde eski haline getirirdim yapa yapa anladı 5 seneden sonra bize geldiğinde artık yapmıyor şükür sanırsın kendi evi... ilk evlendiğimizde gelip yatak odamızdaki yatak için bunu kaldır ben oğluma döşek yaptım getirecem onu ser oğlumun bnda beli ağrır dedi bende oğlun tek yatmıyor ama o yatakta dedimde bozuldu bişy diyemedi yatak odamdaki çekmecelere kadar tek tek açıp bakmıştı ilk geldiğinde bende napıyo bu diye şaşkın şaşkın bakakalmıştım, meğer nelerim var ona bakıyomuş diycem geceliklerimi mi merak ettin sana olmaz onlar olmıycak

benimki çıtçıtlı bile almadı ilk kızımda annen ne aldı bende ona göre alacam demişti gülermisin ağlarmısın sorduğunda annem doğuma gelmişti beraber memlekete döndüğümüzde babamla beraber takacakları için kadıncağız birlikte getirmemişti bende daha takmadılar dedim saf saf o zaman bende takamam elimizde yok zaten öylesine sordum dedi bizimkilere göre yapıyolar zaten annemler bir çeyrek bir kalın bilezik taktı döndüğümde ördüğü yelek hırka takımlar battaniyeler aldıkları hariç daha ...Bu kv cinsinin hepsi aynı, bide bize kalmaya bile geldiğinde misafir gibi oturur hizmet bekler bi hafta kalır hiçbişeye elini sürmez arada da laf vurur evi bugün süpürmiycekmisin diye doğumdada gelip aynısını yapar şimdi sezeryanlı halimle kalkıp bişey yapmamı bekler :))

Zeytinyag surecegiz herhalde

hamileler için aktardan yağ aldım ben kızlar içeriğinde badem,kakao zeytinyağı vs bi sürü yağ vardı, bazen onu bazen lıerac sürüyorum arada da watsons ta denk gelmişti almıştım kakao özlü vücut kremi nemlendirme amaçlı iyi oluyo krem niyetine sürüyorum...

Son düzenleme:

İşte ben de bi anlasam.

Ya erken doğum haberleri beni etkiledi galiba. En ufak bi agrida korkmaya basliyorum. Hastane çantası hazırlamadim daha. Halbuki hersey hazır bi yerlestirmesi kaldı.
Hamilelik hormonlari falan etkiliyomus ya beni şimdi şimdi etkilemeye başladı. Kendime her şeyi dert etmeye başladım..

aaa niye oyle diyosun meltem tabiki oglunu dusunecek isin esprisi Rabbim kv e gercek merhamet versin ins araniz iyi olsun inss..
Bende senin aksine uyuyup vakit gecsin istyrm korkuyorm erken dogurmaktan gecen zaman kardir diye bakiyorum artik..

Ooow soğuk savaş baslamis

aaa niye oyle diyosun meltem tabiki oglunu dusunecek isin esprisi Rabbim kv e gercek merhamet versin ins araniz iyi olsun inss..
Bende senin aksine uyuyup vakit gecsin istyrm korkuyorm erken dogurmaktan gecen zaman kardir diye bakiyorum artik..

Ben kendisini hayatimdan çıkarmak istiyorum aramizin iyi olması mümkün değil artık :)
Ya çok yoruldum zihnen bedenen ondan galiba. Her yeni gün korkutuyo beni artık..

Benim kv yaptığı pisliklerini bildiği için korkudan laf edemiyor artık bana.
Dün evime geldi konuşmadım kadınla. Ins utanmistir biraz dicem ama nerdee :)
Onlar hiç utanmaz lar. Bende yazdan beri hiç konuşmuyorum evime geliyor hoş geldin demiyorum ama yuzsuz yuzsuz yine geliyor amacı beni çıldırtmak.

Valla kızlar ben hayatım boyunca kimseden nefret etmedim. Ama bu kadından nefret ediyorum :)
Eskiden korkuyodum ama şimdi nefretimi kendisine belli ediyorum :)
Yerimde olsaniz bogazlamistiniz kendisini :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…