2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman kızlar kimsyei takmaya değmez
Çıtçıtlıları da onlaırn olsun
Gölge etmesinler yeter
Ama 1.derece de eşimizin yakını diye gölgeleri de eksik olmuyo malum
En iyisi gülüp geçmek

Ben şafak sayıyorum, çok ağırlaştımçünkü
Hem bu halden kurtulmak hemde kızıma kavuşmak aıdna heyecanlıyım
Sadece ameliyathaneye giderken drama bağlayabilirim korkuyorum çünkü . Tek düşündüğüm bu

Ayyy kizlaar cok hossunuz gercekten :))

Hele Cekirgee senin kv e hayret ettim 2 tulum almis sonunda

Yakamozzz33 pufu bozmakta nerden gelmis aklina buna cok guldum iste alt tarafi 3-5 tl lik elyaf onundami hesabini yapio yoksa :) cekmece olayina da ayri bi takildim benim kv odama bile girmez o degil bi baskasida cekmecemi karistrsa olay cikaririrm.. Ozel olan hersey cikabilir sonucta ortaya

Dogur artık Ikra hanımi ya :))

Senin ki bedduayı lastik etmiş diline, o daha beter ama haksız insnaın bedduası tutmaz neyse ki
Başka şehirde herhalde, bu sebepten yırttın bari

Hamilelik zormus.. kim ne derse desin.
beklemek bi yandan, agrilar bi yandan, duygusallik bi yandan, etrafındaki akıl küpü (!) insanlar bi yandan, tipin bozuluyo, cabuk yoruluyosun,korkuyosun,endiseleniyosun..

Bende bi de çocuğa nasil bakicam endişesi var. Sanki hayatimda çocuk görmedim..

Ay kavusalim artık yavrularimiza da bitsin şu hamilelik..

Bende daha ne malzemeler var da üzerinden zaman geçince unutuyorum şükür bunlar son bombaları işte..

Annelik iç güdüsel bişey, babalar gibi kazulet olmayız o yüzden. Merak etme

Ama hamilelik zor evet hemde çok zor
2.çocuk fikrindne bile uzaklaşıyo insan ama kardeşsiz olsun da istemiyorum İkra
Belki 3-5 yıl sonra bugünlerin acısı hafifler de yaprım bi kıyak Allah nasip ederse

3-4 çocuk yapanlara da maşallah diyorum

Inadina yaparlar. Yazin onlarin yazliginda 1 hafta kaldık. 1 hafta hic konusmadik. Bir de hamileyim düşün
Benimki de tüm sülalesini toplamış gelmiş kanamam vardı başlarda yatıyorum hep ee yemek yapmamışsin daha dedi. Tup bebek bide bizim ki guya yıllarca torun hasreti çekmiş aman bosver in valla kafaya taktikca insan daha da nefret ediyor bize uzak allah a yakın olsunlar

Ya ben 2. Çocuğu düşünmek bile istemiyorum :) Allah nasip ederse 5 sene falan sonra : ))))

Ben kendisini hayatimdan çıkarmak istiyorum aramizin iyi olması mümkün değil artık :)
Ya çok yoruldum zihnen bedenen ondan galiba. Her yeni gün korkutuyo beni artık..
bende ilk evlendgm sene cok buyuk skntilar atlattim dayanilcak hal degil gibi geliyordu esim hep destek oldu bana ama suanda ben en iyi gelinim ailede de seviyorlar cabaliyorlar artik benimle iyi olmak icin.. Bende buyutmedim mevzulari esim icin ama tabiki mesafem var.. Yinede kv ve kp her ne olursa olsun benm icin yerleri ayri

Boyle düşüncesiz insanlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…