Onlar hiç utanmaz lar. Bende yazdan beri hiç konuşmuyorum evime geliyor hoş geldin demiyorum ama yuzsuz yuzsuz yine geliyor amacı beni çıldırtmak.
Bir suredir soguk savaş halindeyizOoow soğuk savaş baslamis
Aman kızlar kimsyei takmaya değmez
Çıtçıtlıları da onlaırn olsun
Gölge etmesinler yeter
Ama 1.derece de eşimizin yakını diye gölgeleri de eksik olmuyo malum
En iyisi gülüp geçmek
Ben şafak sayıyorum, çok ağırlaştımçünkü
Hem bu halden kurtulmak hemde kızıma kavuşmak aıdna heyecanlıyım
Sadece ameliyathaneye giderken drama bağlayabilirimkorkuyorum çünkü . Tek düşündüğüm bu
Benim kv benimle telde sadece neden aramiyorsun demek icin konuşur. Bugun esimi aramis sonra beni istiyor. Neden aramiyorsun diyor. Ilk defa soyledim: Beni 6.5 yildir taniyorsunuz beni böyle kabul edeceksiniz, nasil ki sen oglunu arıyorsun, babam beni arıyor, sen de beni arayabilirsin dedim. Dumur oldu. Senin cocugunda insallah seni takmaz da gorursun dedi. Yok yok benimki beni ipler merak etme dedim. Gelince gostericem sana dedi gülerek, buyur gel basimla beraber dedimbeni deli ediyor.
hıc büyümez oğulları pek kıymetliBenimki gelmiyordu coktandır.minik kusu grip olunca dayanamamis :))))
Dogur artık Ikra hanımi ya :))
Inadina yaparlar. Yazin onlarin yazliginda 1 hafta kaldık. 1 hafta hic konusmadik. Bir de hamileyim düşünOnlar hiç utanmaz lar. Bende yazdan beri hiç konuşmuyorum evime geliyor hoş geldin demiyorum ama yuzsuz yuzsuz yine geliyor amacı beni çıldırtmak.
ahaha kızlar gece gece çok güldüm saatlerdir geçmişi okuyup gülüyorumpufu bozma nerden aklına gelmiş anlamadım hepsi aynı bunların benim kv de bize geldiğinde benim bibloların eşyaların yerini bana sormadan kafasına göre değiştirir uyuz ederdi beni bende önünde eski haline getirirdim yapa yapa anladı 5 seneden sonra bize geldiğinde artık yapmıyor şükür sanırsın kendi evi... ilk evlendiğimizde gelip yatak odamızdaki yatak için bunu kaldır ben oğluma döşek yaptım getirecem onu ser oğlumun bnda beli ağrır dedi bende oğlun tek yatmıyor ama o yatakta dedimde bozuldu bişy diyemedi yatak odamdaki çekmecelere kadar tek tek açıp bakmıştı ilk geldiğinde bende napıyo bu diye şaşkın şaşkın bakakalmıştım, meğer nelerim var ona bakıyomuş diycem geceliklerimi mi merak ettin sana olmaz onlar olmıycak
Benimki öyledir. Beddua eder aynen. Ama tutacak yurek yok onda. Esimin annesi olmasa yüzüne bakmamSenin ki bedduayı lastik etmiş diline, o daha beter ama haksız insnaın bedduası tutmaz neyse ki
Başka şehirde herhalde, bu sebepten yırttın bari
Hamilelik zormus.. kim ne derse desin.
beklemek bi yandan, agrilar bi yandan, duygusallik bi yandan, etrafındaki akıl küpü (!) insanlar bi yandan, tipin bozuluyo, cabuk yoruluyosun,korkuyosun,endiseleniyosun..
Bende bi de çocuğa nasil bakicam endişesi var. Sanki hayatimda çocuk görmedim..
Ay kavusalim artık yavrularimiza da bitsin şu hamilelik..
Benimki de tüm sülalesini toplamış gelmiş kanamam vardı başlarda yatıyorum hep ee yemek yapmamışsin daha dedi. Tup bebek bide bizim ki guya yıllarca torun hasreti çekmiş aman bosver in valla kafaya taktikca insan daha da nefret ediyor bize uzak allah a yakın olsunlarInadina yaparlar. Yazin onlarin yazliginda 1 hafta kaldık. 1 hafta hic konusmadik. Bir de hamileyim düşün
Annelik iç güdüsel bişey, babalar gibi kazulet olmayız o yüzden. Merak etme
Ama hamilelik zor evet hemde çok zor
2.çocuk fikrindne bile uzaklaşıyo insan ama kardeşsiz olsun da istemiyorum İkra
Belki 3-5 yıl sonra bugünlerin acısı hafifler de yaprım bi kıyakAllah nasip ederse
3-4 çocuk yapanlara da maşallah diyorum
bende ilk evlendgm sene cok buyuk skntilar atlattim dayanilcak hal degil gibi geliyordu esim hep destek oldu bana ama suanda ben en iyi gelinim ailede de seviyorlar cabaliyorlar artik benimle iyi olmak icin.. Bende buyutmedim mevzulari esim icin ama tabiki mesafem var.. Yinede kv ve kp her ne olursa olsun benm icin yerleri ayriBen kendisini hayatimdan çıkarmak istiyorum aramizin iyi olması mümkün değil artık :)
Ya çok yoruldum zihnen bedenen ondan galiba. Her yeni gün korkutuyo beni artık..
Amin cnm allh razi olsunInsaallah merve.. Sağlıkla kucağımiza alıp buyutelim yavrularimizi.
Rabbim yardımcın olsun..
Boyle düşüncesiz insanlar işteBenimki de tüm sülalesini toplamış gelmiş kanamam vardı başlarda yatıyorum hep ee yemek yapmamışsin daha dedi. Tup bebek bide bizim ki guya yıllarca torun hasreti çekmiş aman bosver in valla kafaya taktikca insan daha da nefret ediyor bize uzak allah a yakın olsunlar
Yaa acıktım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?