2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de okuduklarından etkileniyo insan
Erkn doğumlar artmaya başladı
Bi de kabızlık bile sebep olabiliyo dendi ya
Az önce wc de bi de İkra kıpırdayınca fena yusufladım ayıptır söylemesi

Küpe, yüzük, tel toka vs. yasak
Makyaj, oje yasak
Önceki gece 12 den sonra bişey yemeyip , ameliyattan 2 saat önce yatış yapmak gerek filan yaızyodu sezeryan randevu formunda

Yemeği de o yapsın
Oğlumun evi diye gerinmekle olmuyo sadece bu işler

benimkinde daha neler varda anlatmıyorum bi ara anlatırım hep birlikte güleriz ilk evlendiğimizde çok yapıyoduda şimdi az çok tanıyo beni bişy söylediğinde cevabını aldığından pek ilişemiyor ama kötü gelinim onlara göre oğullarıda hanımköylü benim sözümü dinlediği için (halbuki pek dinlemez onlar öyle bilir )
yine ilk yıllarda kendisinin oğluna çeyiz olarak yaptığı yatak yorganı yatak odasına koymamış fazla olan bi odamız vardı kalabalık olmasın diye ordaki dolaba koymuştum diye ben bunları geri eve götürcem yazık böyle atıvermişsin diğer odaya yatak odana koyacaksın bunları ben yaptım diye olay yaratmıştı kendileri koymadım tabiki baya bozuk dönmüştü evine, oğlum sana iyi bakıyormu gelin diye önümde sorup dururdu sürekli bari önümde sorma dimi, oğlu da iki tarafıda idare etmek için çok iyi bakıyo anne merak etme derdi...
Şimdi aynı şehirdeyiz yine yılda bi kez bi hafta gelip yatılı kalır oğlumu özledim diye, misafir gibi hizmet bekler hiçbişeye elini sürmez ayaklarını uzatır yatar öyle kızımla ilgilenmiş gibi yapar ki hiçbişy yapmasın benim kızda gitmez yanına biliyo çocuk sevilmediğini :) , 4 görümce var bide onlara hiçgirmiyim akıllara zarar önceden takardımda baktım uğraşılacak gibi değiller her biri ayrı alem sonra bizim evliliğimize yansıyor şimdi boşveriyorum gülüp geçiyorum ...

Normal doğum için geçerli olsa çok saçma olurdu bu. Ne zaman olacağı belli değil sonuçta

ben oldu bitti ekmek pek yemem.. ama abur cuburum coktur.. galiba o yüzden bukadar kilo aldim.. ama vazgecemiyorumda.. dogumdan sonra hemen veririz kilolari insallah..

Sorma şeytanın bacağını kırdı hadi hayırlısı

lavman yapıyolar canım öyle durumlarda bişy olmuyo, bende ilkinde 12 den sonra nette de araştırıp su bile içmemiştim doğuma kadar doktor seni çok aç bırakmışız bi kaç bisküvi ye bide bi meyve suyu iç öyle alalım doğuma hemen yemek yiyemiyceksin dedi yedim dünya varmış dedim :) aç gittiğimden lavmana gerek kalmamıştı, yakın zamanda yediysen yapıyolarmış öyle demişti dr.

kayinvaldeleri okuyunca korktum.sansliyim diye dusundum.Masallah benim annem iyidir,sagolsun. korkum kendimle ilgili ben nasil bi kayinvalde olucam acaba:))) o gunleri gorebilicekmiyimm...huysuz olacagim kesin oglum daha dogmadi ama paylasamam cok kiskancim:)

Lavman acıtır mı
Bi de sonda diyolardı
Çok Fransız hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…