Benimki de tüm sülalesini toplamış gelmiş kanamam vardı başlarda yatıyorum hep ee yemek yapmamışsin daha dedi. Tup bebek bide bizim ki guya yıllarca torun hasreti çekmiş aman bosver in valla kafaya taktikca insan daha da nefret ediyor bize uzak allah a yakın olsunlar
Hahaa :) bnde de oluyo ayni sey cok tirsyrmBi de okuduklarından etkileniyo insan
Erkn doğumlar artmaya başladı
Bi de kabızlık bile sebep olabiliyo dendi ya
Az önce wc de bi de İkra kıpırdayınca fena yusufladım ayıptır söylemesi
İyi gecelerIyi geceler kizlar :)
Ayyy kizlaar cok hossunuz gercekten :))
HeleCekirgee senin kv e hayret ettim 2 tulum almis sonunda
Yakamozzz33 pufu bozmakta nerden gelmis aklina buna cok guldum iste alt tarafi 3-5 tl lik elyaf onundami hesabini yapio yoksa :) cekmece olayina da ayri bi takildim benim kv odama bile girmez o degil bi baskasida cekmecemi karistrsa olay cikaririrm.. Ozel olan hersey cikabilir sonucta ortaya
Normal doğum için geçerli olsa çok saçma olurdu bu. Ne zaman olacağı belli değil sonuçtaBi de ameliyattan önceki gece 12 den sonra bişey yemeyin yaızyo biliyo musunuz
Eee hadi sezeryansak gün biliyoruz ama bebek gününü beklemezsek nolucak
Yedim yemeği sonra sancı geldi, hastaneye gittim mesela
Kafamda deli sorular
Yaa bnde miyop var bazen lens takiyrm gozlk yerine o da yasak miKüpe, yüzük, tel toka vs. yasak
Makyaj, oje yasak
Önceki gece 12 den sonra bişey yemeyip , ameliyattan 2 saat önce yatış yapmak gerek filan yaızyodu sezeryan randevu formunda
ben oldu bitti ekmek pek yemem.. ama abur cuburum coktur.. galiba o yüzden bukadar kilo aldim.. ama vazgecemiyorumda.. dogumdan sonra hemen veririz kilolari insallah..Benimde popo ve bacak ve göbek kocaman bende 13 kilo aldim.Doktorum kızmadı şimdiye kadar ama sağlık ocağındaki ebenin hışmına uğradım.Yaşın genç,güzel bir kadınsın kes ekmeği şekeri dedi.Ama bu sözler bile beni kesmedi.Aynen devam
Oooo bunlar ne ki daha neleri var ki uzak dursun yüzünü görmeyi bırak sesine bile tahammül edemiyorum artık tiksindirdi kendindenYemeği de o yapsın
Oğlumun evi diye gerinmekle olmuyo sadece bu işler
Yaa bnde miyop var bazen lens takiyrm gozlk yerine o da yasak mi
Ayyy kizlaar cok hossunuz gercekten :))
HeleCekirgee senin kv e hayret ettim 2 tulum almis sonunda
Yakamozzz33 pufu bozmakta nerden gelmis aklina buna cok guldum iste alt tarafi 3-5 tl lik elyaf onundami hesabini yapio yoksa :) cekmece olayina da ayri bi takildim benim kv odama bile girmez o degil bi baskasida cekmecemi karistrsa olay cikaririrm.. Ozel olan hersey cikabilir sonucta ortaya
lavman yapıyolar canım öyle durumlarda bişy olmuyo, bende ilkinde 12 den sonra nette de araştırıp su bile içmemiştim doğuma kadar doktor seni çok aç bırakmışız bi kaç bisküvi ye bide bi meyve suyu iç öyle alalım doğuma hemen yemek yiyemiyceksin dedi yedim dünya varmış dedim :) aç gittiğimden lavmana gerek kalmamıştı, yakın zamanda yediysen yapıyolarmış öyle demişti dr.Bi de ameliyattan önceki gece 12 den sonra bişey yemeyin yaızyo biliyo musunuz
Eee hadi sezeryansak gün biliyoruz ama bebek gününü beklemezsek nolucak
Yedim yemeği sonra sancı geldi, hastaneye gittim mesela
Kafamda deli sorular
ah şu diş agrisii.... gece uykudan uyandiran bacak kramplariil
Gozlk takarsam cikarirm da lensle giderm belki diodum o da ysak miki norml istyrm bideMetal herşey yasak, çerçeven metalse yasaktır
Çıkar gitsin sen bişey yapmıycan yatıcan zaten tek
lavman yapıyolar canım öyle durumlarda bişy olmuyo, bende ilkinde 12 den sonra nette de araştırıp su bile içmemiştim doğuma kadar doktor seni çok aç bırakmışız bi kaç bisküvi ye bide bi meyve suyu iç öyle alalım doğuma hemen yemek yiyemiyceksin dedi yedim dünya varmış dedim :) aç gittiğimden lavmana gerek kalmamıştı, yakın zamanda yediysen yapıyolarmış öyle demişti dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?