2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iciyorum yatmadan once magnorm.acaba etkimi etmiyor erken saatlerdemi icmeliyim.saol soda icim denim bii

Ben öğlenleri içiyodum
Düzenli içiyosan gerçi saat fark etmez ama ben düzenli içmediğimden öğlen içtiğim akşam işe yarıyodu sanırım
Yoksa sürahi hanıma bağlıyodum, tek kramp değil bacaklarım da ağrıyordu

Ben uyumayı deneyecem
Gerçi önümdeki bu futbol topu büyüklüğündeki karınla pek mümkün olmuyo
Sağa dönsem uyuşuyorum sola dönmem de epey vakit alıyo sonra yine uyuşuyorum
Diren Çökürgeee az kaldı diye züğürt tesellisi vererekten bi wc molasından sonra tekrar yatağa giriyorum
Şafak :12
Ya Allah bismillah diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum Hayırlı geceler

Gören de uyu dinlen bu son uyumaların olcak çocuk doğunca uyuyamazsın diyo
Sanki şimdi uyuyabiliyoruz da şom ağızlılar

Lavman acıtır mı
Bi de sonda diyolardı
Çok Fransız hissediyorum kendimi
bana yapmadılar da ablama yapmışlardı ağrı acı filan olmuyomuş bi fitil veriyolarmış onu koyuyomuşsun 5 dk içinde zaten tuvalet ihtiyacı oluyomuş azcık açık yazacağım ama ishal olmuş gibi ne var ne yok hepsi çıkıyomuş ama ağrı filan yok sadece bağırsaklarını boşalmasını sağlıyor, hani sezeryan sonrası tuvalete hemen gidemiyoruz ya 6 saat sonra yürümene izin veriyolar o zamana kadar büyük tuvalet ihtimalini ortadan kaldırmak için yapıyolar sanırım...
Sonda yı takmışlardı acı filan yok canım çok hafif yanma oluyo bunu da açık yazayım direk idrarın çıktığı yerin hafif iç tarfına takıyolar çok hafif bi yanma hissediyosun anlık ama öyle acı filan yok ondada , ya sondanın acısı değilde kızlar o sondayı takar takmaz tuvalet ihtiyacın varsa sen farketmeden içine doluveriyo çok utanmıştım ben aklınızda bulunsun sondadan önce mutlaka tuvalete gidin bu defa öyle yapcam ben yoksa siz yapmıyosunuz ama sonda baya içte olduğundan içine farketmeden doluveriyo nereye saklıycanı şaşırıyo insan saklasan bi türlü saklamasan bi türlü ben ilk doğum ne bileyim öyle olacağını ana bi baktım yarısı dolmuş ben yapmadım nasıl oldu bu dedim rezil olmuş hissetmiştim kendimide Allahtan annem ve eşimden başka kimse yoktu

eheheh hakkaten hep öyle diyolarda hani uyku?? doğurunca en azından acıktı, altını pisledi diye uyancaz pışpışlicaz bizde hafifçik olucaz ne göbek, ne sırt bel ağrısı, ne mide yanmaları kalcak eski dinç halimize dönücez inşallah

aslında son zamanlarda uyunmazmız , vucut kendını hazırlarmıs bebek dogunca zırt pırt kalkacagımız ıcın sımdıdende vucut buna alısırmıs , oyle duydum =)

Kızlar dün bi arkadaşım aradı bana baby shower yapcaklarmş ihtiyaç listeni yap dediler ben adam akıllı emzik biberon falan almadım. Bana fikir verirmisin hangi termometre biberon emzik vs alınsın

kıyamam ben sana canım benimmm

Herkese bir pazartesi gununden gunaydın.. bu pazartesı baska pazartesıı , esyalarımı toplamak ve vedalasmak ıcın buradayım, 9 yıla yakın bır zamandır calıstıgım ıs yerımden ayrılıyorum bugun (izine ) tuhaf hıssedıyorum suan tam oalrak ne hıssettıgımıde tanımlayamıyorum aslında..

meltem cim aynı düşünceleri paylaşıyoruz , bende aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…