2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım , kolay gelsin , gerçekten insan bir garip oluyor, ben son güne bırakmamak için yavaş yavaş götürüyorum , burda yaşıyodum resmen neler getirmişim neler , birde ne zaman döneceğin dönüp dönmeyeceğin belli olmuyor maalesef özel şirkette onun için herşeyimi götüreceğim ben ,

günaydın hamişlerr hayırlı haftalar:) şubat 13e geri sayıyorum artık son 15 iş günüm kaldı

aynen 13 şubat benim de işteki son günüm....

bu hafta çarşamba perşembe rapor alıcam hafta çabuk bitsin hem tahliller yaptırıcam cmt doktora götürürüm, benel ne var ne yoksa.....

haftaya pzt de izin alıcam eşim yurtdışında kardeşim bizde kalıcak pazar günü....

son hafta da 5 gün rapor alsam mı diorumalabilirsem yoksa raporları doğum sonrası kullanabilir miyim acaba...

Benim de eltim yok
Ama eltiye de zor diyolar
Hele bir 'amanede'diye üye vardı hergün eltim de eltim diye konu açıyodu şükretmiştim eltim yok diye
ayy benim allaha şükür eltim çok iyi kızlar nazar değmesin koca bir sepet eşya yapmış gelmiş atlasa süsleniş kapı süsümüzü yaptı lokumluğumuzu kolonyalığımızı süslücek nazar değmesin maşallah eltimle çok iyiyiz kaynanam yok bir tane üvey kaynanm vardı ilallah getirmişti bana o da ben evlendikten 1 sene sonra kayınbabmla boşandılar allaha şükür kurtuldum yani)

Yazdım ama cevap vermedin bilen varsa cvp lütfen rapor alırsak doğum sonundan düşüyor mu aktardigimizdan
Kadın doğumcudan çalışabilir raporu aldığında.. eğer başka polikliniklerden tekrar rapor alıyorsan bu hamilelikte çalışabilir raporunu etkilemediğini biliyorum... bizim burda çalışanlardan biri öyle yapmıştı biz de şaşırmıştık.. kadın hamilelik için çalışabilir raporu aldı fakat daha sonra ara ara KBB dan dahiliyeden hatta aile hekiminden bile başka rahatsızlık adı altında raporlar almıştı... (Kamuda çalışıyorum ben)

Ayyy çok hoş valla takmayıp gülmek lazım :) Allah ailelerimizi eksik etmesin

Günaydın anneler ve tatlı bebişler Dün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;

Eklentiler

• 2015-01-25 21.03.50.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 103
  • 2015-01-25 21.27.31.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 111

kv muhabbetlerine gelince annem sağolsun beşiği aldı sürekli örüyo dikiyoo
kv daha bir çöp bile görmedim kendisinden en son iki ip vardı elinde ne yaptı bilmiyorum
gerekte yook ben alıyorum zaten anneme dedim bir daha bişey alırsan geri yollarım diye..

görümcem battaniye sözü vermiştiii gerek kalmadı çünkü ben fb battaniye bide nohut battaniye aldım
geçen akşam bana diyokii
battaniyeye gerek kalmadı dimi artık
seni bekleseymişim bu göbeklee son dakika battaniye almaya gidecekmişim demek..
yok artık gerek yoook sağolun dedimm

Günaydın anneler ve tatlı bebişler Dün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;

Güle güle kullansın bebeğiniz. ..

güle güle kullanın canım çok tatlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…