günaydın canım , kolay gelsin , gerçekten insan bir garip oluyor, ben son güne bırakmamak için yavaş yavaş götürüyorum , burda yaşıyodum resmen neler getirmişim neler , birde ne zaman döneceğin dönüp dönmeyeceğin belli olmuyor maalesef özel şirkette onun için herşeyimi götüreceğim ben ,Herkese bir pazartesi gununden gunaydın.. bu pazartesı baska pazartesıı , esyalarımı toplamak ve vedalasmak ıcın buradayım, 9 yıla yakın bır zamandır calıstıgım ıs yerımden ayrılıyorum bugun (izine ) tuhaf hıssedıyorum suan tam oalrak ne hıssettıgımıde tanımlayamıyorum aslında..
Yaa bnde miyop var bazen lens takiyrm gozlk yerine o da yasak mi
günaydın hamişlerr hayırlı haftalar:) şubat 13e geri sayıyorum artık son 15 iş günüm kaldı
ayy benim allaha şükür eltim çok iyi kızlar nazar değmesin koca bir sepet eşya yapmış gelmiş atlasa süsleniş kapı süsümüzü yaptı lokumluğumuzu kolonyalığımızı süslücek nazar değmesin maşallah eltimle çok iyiyiz kaynanam yok bir tane üvey kaynanm vardı ilallah getirmişti bana o da ben evlendikten 1 sene sonra kayınbabmla boşandılar allaha şükür kurtuldum yaniBenim de eltim yok
Ama eltiye de zor diyolar
Hele bir 'amanede'diye üye vardı hergün eltim de eltim diye konu açıyodu şükretmiştim eltim yok diye
Sskli olunca dogum yapinca maas alinmiyor mu?
Kadın doğumcudan çalışabilir raporu aldığında.. eğer başka polikliniklerden tekrar rapor alıyorsan bu hamilelikte çalışabilir raporunu etkilemediğini biliyorum... bizim burda çalışanlardan biri öyle yapmıştı biz de şaşırmıştık.. kadın hamilelik için çalışabilir raporu aldı fakat daha sonra ara ara KBB dan dahiliyeden hatta aile hekiminden bile başka rahatsızlık adı altında raporlar almıştı... (Kamuda çalışıyorum ben)Yazdım ama cevap vermedin bilen varsa cvp lütfen rapor alırsak doğum sonundan düşüyor mu aktardigimizdan
Ayyy çok hoş valla takmayıp gülmek lazım :) Allah ailelerimizi eksik etmesinBenim küçük beşiği ve halıyı annem aldı
Yün yorgan, yastık yaptı pikocu da da nevresim takımı yaptırmış
Yelek, hırka, patik 3 ayrı takım yaptı
Ablam büüyk beşiğin yarısını ödedi
Diğer ablam da hastane çıkışı vs aldı
Kayınvalidem 8.5 ay sonra 2 tulumla belirdi
Ben bunu bilmiyordum krem giydiricektim ozaman 5 li beyazı giydirelimÇok cici hastane çıkışı beğendik ablamlarla
Kırık beyaz
Hem beyaz giydirmek sünnet yenidoğan bebeğe
Onu giydiricem bi doğurayım da sağ salim
Benimki evlere şenlikbende kendi haline bıraktım napim
Biz aynı şehirdeyiz, telefonlaşmayız. Eşimle görüşürler gelme gitme durumları içinde
Ziyaret edince görüşüyoruz, onda da dedikleri şey 'doğum ne zaman'
Aha bugün yine sordu görümcem
Doğunca sürpriz olur büyük ihtimalle, oralı değiller ki tarih bilsinler
Günaydın anneler ve tatlı bebişlerDün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;
Ne güzel ya. İyi tatillerGünaydın millet bugün günlerden Antalya :) :) Temmuzdan beri gitmedim hiç bu tatil iyi gelicek umarim
Sağol canim.Ne güzel ya. İyi tatiller
Günaydın anneler ve tatlı bebişlerDün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?