2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun Allah yavrucuklarini en kisa zamansda eve getirmeyi nasip etsin seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim buranin ilk annesi benim 11 gun oldu dogum yapali 33 hafta1700 gr dogdu kizim bende hergun hastaneye gidiyorum kizim kuvezde Allah butun annelere hamilelere ve bebislerimize saglik guc kuvvet versin

Olabilir. Calısabılır raporu gebelikle ilgili. Belki faranjit oldu ve kbb raporu aldı. Ona bir şey diyemeyiz

Masaallah benimki ememiyo daha bende sagip goturuyorum ama yetmiyo az geliyo mamayla takviye yapiyolar

Günaydın anneler ve tatlı bebişler Dün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;
Çok güzelmiş Güle güle kullanın. İstanbul'da misin? Nereden aldınız?

doğum hikayeleri okuyorum her hikayenin sonunda bi ağlama geliyo ofisteyim bi de kasıyorum kendimi...

ne diye ağlıyosam onu da bilmiyorum...

ama okudukça da normal doğuma özeniyorum sanki ya, asıl doğum hissi öyle anlaşılıyo sanki...

öyle aslında ama bizi ne bekliyor kim bilir? Allah hayırlısını versin hepimizede, ayyy çok az kaldı yaa:)

Benim oğlan bu ara sürekli nenni nenni diye meme uclarimla oynuyor. Bu aralar çok aklına geliyor meme. Oysa bırakalı 7 ay oldu.
Rüveyda bebek doğunca daha çok isticek malesef.kokusundan falan sanırım.arkadaşımınkiler arası 18 ay falandı.oda senin gibi hamile kalınca mecbur bıraktırdı ki onunki çok seviyodu memeyi diğer bebek doğunca evde sürekli bir meme krizi yaşandı.ben ce oğlun görmeden emzir bebeği.çok üzülüyo ve seni de üzüyo...

herkese Günaydın arkadaşlar...
askerlerin gun saydigi gibi bizde gun sayıyoruzzzz bir an once bitse...
oglu olacaklar askeer diyince aklima geldi biz simdi bide cocuklarimizin asker yolunu gozlerken gun mu sayicaz

Kadıköy melodi cikolata. Kilosu 85 tl. Kiloya 54 tane geliyor sanırım. Ama hazır paketi satıyorlar. Sanırım 400 g şeklindEYdi. Biz baktık karar verdik. Gidip alıcam inşallah

ben de biyerde kilosu 65e buldum ama 45 tane geliyor bir kilooya
benimki daha kalın olan parlak jelatinlilerden, süs yok ama üzerinde

herkese Günaydın arkadaşlar...
askerlerin gun saydigi gibi bizde gun sayıyoruzzzz bir an once bitse...
oglu olacaklar askeer diyince aklima geldi biz simdi bide cocuklarimizin asker yolunu gozlerken gun mu sayicaz
canım artık bedelli var , veriyosun parayı yarım saat sonra geliyor askerden , zaman ne gösterir bakalım ,

Isyeri aylik bildirim yaparsa odenir rapor bitis tarihi kismina islemi yaptigin gunu yazabiliyosun bende sgk da hemde rapor odeme servisinde calisiyorum isyeri 10 gun onaylayan bile var isyeri ne kadarlik onay verirse o kadaelik kisma odeme cikar rapor bitimini beklemek zorundadegilsiniz

Bişey olmaz cnm benimki acil sezeryandı dr lavman bile yaptırmadı.boşa aç bırakıyorlar en sevmedigim tarafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…