Canim cok gecmis olsun Allah yavrucuklarini en kisa zamansda eve getirmeyi nasip etsin seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim buranin ilk annesi benim 11 gun oldu dogum yapali 33 hafta1700 gr dogdu kizim bende hergun hastaneye gidiyorum kizim kuvezde Allah butun annelere hamilelere ve bebislerimize saglik guc kuvvet versinteşekkür ederim canım.ikizlerim pazartesi saat 9 45 ve 9 47 de dünyaya geldi.ama berbat bir hamilelik geçirdim.2 ay boyunca evdeydim.34 haftalık doğdular ve tamamen mecburiyetten doğum yaptım.Bebeklerimden birisini karnımda kaybedebilirdim ve zamanında müdahale edilmeliydi.bebeklerden birinde rahim içi gelişim geriliği oluştu.ve 6 hafta kadar geri kaldı sata göre.bebeğe giden kan akımı azdı ve bebeğin karnımda malesefki ölme riski oluştu.ağlamalar koşturmacalar hastane hayatı derken doğurdum yavrucukları.çok şükür ciğerleri gelişmişti.doğduklarında ağlayarak dünyaya açtılar gözlerini.çok küçükler ama şuanda küvezdeler birisi 1950gr.diğeride 1360 gr doğdu.Çok zor bir süreç şimdide devam ediyor.lohusalığımı bile anlamadım,hastaneye koşturuyorum hergün.ama alllaha çok şükür ki yavrucuklarım yaşıyor.
Olabilir. Calısabılır raporu gebelikle ilgili. Belki faranjit oldu ve kbb raporu aldı. Ona bir şey diyemeyizKadın doğumcudan çalışabilir raporu aldığında.. eğer başka polikliniklerden tekrar rapor alıyorsan bu hamilelikte çalışabilir raporunu etkilemediğini biliyorum... bizim burda çalışanlardan biri öyle yapmıştı biz de şaşırmıştık.. kadın hamilelik için çalışabilir raporu aldı fakat daha sonra ara ara KBB dan dahiliyeden hatta aile hekiminden bile başka rahatsızlık adı altında raporlar almıştı... (Kamuda çalışıyorum ben)
Masaallah benimki ememiyo daha bende sagip goturuyorum ama yetmiyo az geliyo mamayla takviye yapiyolarikiside sarılık oldu.sütüm 3 gün gelmeyince sadece serumla beslendiler malesefki sarılık oldular.ama çok şükürki sütüm geldi sürekli sağıp götürüyorum.aynı zamanda emzirdim onları.ama çok küçükler tutmaya korkuyo insan
Kadıköy melodi cikolata. Kilosu 85 tl. Kiloya 54 tane geliyor sanırım. Ama hazır paketi satıyorlar. Sanırım 400 g şeklindEYdi. Biz baktık karar verdik. Gidip alıcam inşallahçikolatalar nerden
kilosu kaça
ve 1 kgda kaç tane var:)
Niye düşülun ki? Ben kamudayim. Rapor hakkımız var. Ama bizde yılda 40 gün normal rapor. Sonradan ihtiyacın olabilirYazdım ama cevap vermedin bilen varsa cvp lütfen rapor alırsak doğum sonundan düşüyor mu aktardigimizdan
Çok güzelmiş Güle güle kullanın. İstanbul'da misin? Nereden aldınız?Günaydın anneler ve tatlı bebişlerDün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;
bende lens kullanıyorum kızlar bu konuyu araştırmak lazım.aa o hiç aklıma gelmemişti ben de lens kullanıyorum
doğum hikayeleri okuyorum her hikayenin sonunda bi ağlama geliyo ofisteyim bi de kasıyorum kendimi...
ne diye ağlıyosam onu da bilmiyorum...
ama okudukça da normal doğuma özeniyorum sanki ya, asıl doğum hissi öyle anlaşılıyo sanki...
Rüveyda bebek doğunca daha çok isticek malesef.kokusundan falan sanırım.arkadaşımınkiler arası 18 ay falandı.oda senin gibi hamile kalınca mecbur bıraktırdı ki onunki çok seviyodu memeyiBenim oğlan bu ara sürekli nenni nenni diye meme uclarimla oynuyor. Bu aralar çok aklına geliyor meme. Oysa bırakalı 7 ay oldu.
Kadıköy melodi cikolata. Kilosu 85 tl. Kiloya 54 tane geliyor sanırım. Ama hazır paketi satıyorlar. Sanırım 400 g şeklindEYdi. Biz baktık karar verdik. Gidip alıcam inşallah
Yollamam oğullarımı ben:)) bedelli yaparlar...herkese Günaydın arkadaşlar...
askerlerin gun saydigi gibi bizde gun sayıyoruzzzz bir an once bitse...
oglu olacaklar askeer diyince aklima geldi biz simdi bide cocuklarimizin asker yolunu gozlerken gun mu sayicaz
Güle güle kullansın bebeğiniz. ..
güle güle kullanın canım çok tatlı:)
Çok güzelmiş Güle güle kullanın. İstanbul'da misin? Nereden aldınız?
bende lens kullanıyorum kızlar bu konuyu araştırmak lazım.
canım artık bedelli var , veriyosun parayı yarım saat sonra geliyor askerden , zaman ne gösterir bakalım ,herkese Günaydın arkadaşlar...
askerlerin gun saydigi gibi bizde gun sayıyoruzzzz bir an once bitse...
oglu olacaklar askeer diyince aklima geldi biz simdi bide cocuklarimizin asker yolunu gozlerken gun mu sayicaz
Isyeri aylik bildirim yaparsa odenir rapor bitis tarihi kismina islemi yaptigin gunu yazabiliyosun bende sgk da hemde rapor odeme servisinde calisiyorum isyeri 10 gun onaylayan bile var isyeri ne kadarlik onay verirse o kadaelik kisma odeme cikar rapor bitimini beklemek zorundadegilsinizBilemiyorumki cnm bnm dayım sgk da çalışıyor ona sordum ayrıca bnde hastanede muhasebeciyim rapor bildirimlerini fln ben yapıyorum 2 aylık verilen bi raporun bölünerek aylık olarak parasının alınması mümkün değil hiç bir şekilde
iyiyiz canım sen napıyorsun ?günaydın kuzular napıyonuzz)
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah.Günaydın hanimlar. Birazdan bebisimi görmeye gidicem. İnşallah her şey yolundadir.
Bişey olmaz cnm benimki acil sezeryandı dr lavman bile yaptırmadı.boşa aç bırakıyorlar en sevmedigim tarafıBi de ameliyattan önceki gece 12 den sonra bişey yemeyin yaızyo biliyo musunuz
Eee hadi sezeryansak gün biliyoruz ama bebek gününü beklemezsek nolucak
Yedim yemeği sonra sancı geldi, hastaneye gittim mesela
Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?