2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cesurr canım gözün aydın ve Allah yar ve yardımcın olsun sana da yavrularına da sağlık versin inşallah.

çok şükür beşiği + nevresim takımını aldık geldik dün
kendime çanta da aldım gezemiyorum artık gördüğüm ilk şeyi aldımm
çantamız hazır kalan üç parça kıyafetide yıkandı ütülenecek ..
geriye sadece temizlik kaldıı çok şükür..

gözünaydın canım..

Kızlar bizimde beşiğimiz geldi cumartesi günü kurdurdum daha ortusunu falan sermedim ama kirlenmesin die.
Ya bide ben dün akşamüstünden beri bebeği net hissedemiyorum sanki panik olmama az kaldı :S

günaydn kızlar.Hayırlı haftalarımız olsunn.. Ağrısız sızısız bebişler günlerinde gelsin

bizde beişiğimizi kurduk uyku setını yerlestırdık bende yarın fotosunu atarım hastane cantalarımızıda hazırladık benım el bavuluna kızımla esyalarımız sıgmadı o yuzden onun ıcın aldıgım sırt cantasına onun esyalarını bavulada benım esyalarımı koyduk.

Gözün aydın canım benimde bir tek temizlik kaldı onuda Şubat 10 da falan düşünüyorum.

Gözün aydın canım , bende en büyük boy bavula koydum ikimizinkini de ama küçük bir çantaya koydum ayrıca geri kalan yerede kendiminkileri koydum sığdı.
Bebeğe,
2 tam takım
1 beşli takım
2 tek alt
bez ,biberon,mama
göğüs pompası
pişik kremi ,ıslak mendil

bana;
2 pijama takım
ped
hasta kilotu
çorap
iç çamaşırı alt
emzirme atleti,emzirme sütyeni

eksiği terlik birde hırka kaldı.

hazırlıklar tamam oldu galiba, Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar

bende ;
10 lu set içinde iki takım kıyafeti var
ayrıca bır tulum set
alt acma
bebek bezı
bıberon
pısık onleyıcı krem
agız bezı
cıkarırken sarmak ıcın kalın kundak battanıye

kendıme ;
bi takım pıjama
sabahlık
corap
emzırme sutyenı
3 tane alt camasır
ped
gogus kremı
terlık
havlu
ıslak mendıl
havlu pecete
tuvalet kagıdı
koydum.

lohusa tacım makyaj malzemem ve deodarantımı kuzenım son zaman ayarlayacak o ıs onda
foto makınemı hazırlıcam bırde :)

kızlar cuma çok telaşlı oldu bizim için kontrolüm vardı, dr umuza gittik baktı etti suyum fazlaymış, erken doğum olabilirmiş, bebişimde haftasına göre büyük çıktı öyle olunca hemen beni radyolojiye gönderdi, detaylı incelendik çok şükür ki bişey çıkmadı ama bebişim iri bebişyanaklar dudaklar nasıl tombiş nasıl tatlıhiç bu kadar net görmemiştim dr reklam amaçlı kullanalım dedi öyle tatlı ki kuzum, 36 haftalık bebiş gelişimindeymiş yani 2 hafta ileri gidiyoruz ve normal doğum olmayabilirmiş, işi de bırakmamı istedibirde diyete çok sıkı uyarsan 37.-38. haftaları görürüz dedikuzum 44 cm, 2800 gr olmuş

gunaydin kizlar benim hazirliklar kizim gibi geriden geriden geliyor bakude bir magaza buldum lohusa tacidan suslere kadar hersey vardi mutluyum hic birsey istedigim gibi olmayacak diye korkmustum ve ilk olarak kizima seker yada sabun koymak icin sus besigi aldim burada fiyatlar biraz pahali tabi neredeyse uc kati sadece baktim daha uygun yerlerede ariycam pahali bir semtten baktim zaten... Aksam eve bir gittim annemle skaypdan konustuk sagolsun baya birseyler almis battaniyeler bornoz seti uyku tulumu bodyler filan bana yatak yorgan birde hastane cikis seti filan almak kaldi onuda haftaya kaynanamla hallederiz insallah heyecanlanmaya basladim iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…