ben eve gidince cıkarıyorum gündüz yine takıyorumgece gündüz kullanılan lens benimki ayda bir değiştiriyorum
çıkarmam gerekmez sanırım
İstanbul da değiliz diyecektimÇok teşekkür ederim kızlar , İstanbul da annemler kargoyla yolladılar eşim kurdu.Markası Belis kaliteside güzel tavsiye ederim.
gözünaydın canım..çok şükür beşiği + nevresim takımını aldık geldik dün
kendime çanta da aldım gezemiyorum artık gördüğüm ilk şeyi aldımm
çantamız hazır kalan üç parça kıyafetide yıkandı ütülenecek ..
geriye sadece temizlik kaldıı çok şükür..
kızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Gözün aydın canım benimde bir tek temizlik kaldı onuda Şubat 10 da falan düşünüyorum.çok şükür beşiği + nevresim takımını aldık geldik dün
kendime çanta da aldım gezemiyorum artık gördüğüm ilk şeyi aldımm
çantamız hazır kalan üç parça kıyafetide yıkandı ütülenecek ..
geriye sadece temizlik kaldıı çok şükür..
Gözün aydın canım , bende en büyük boy bavula koydum ikimizinkini de ama küçük bir çantaya koydum ayrıca geri kalan yerede kendiminkileri koydum sığdı.bizde beişiğimizi kurduk uyku setını yerlestırdık bende yarına fotosunu atarım hastane cantalarımızıda hazırladık benım el bavuluna kızımla esyalarımız sıgmadı o yuzden onun ıcın aldıgım sırt cantasına onun esyalarını bavulada benım esyalarımı koyduk.
bizde beişiğimizi kurduk uyku setını yerlestırdık bende yarın fotosunu atarım hastane cantalarımızıda hazırladık benım el bavuluna kızımla esyalarımız sıgmadı o yuzden onun ıcın aldıgım sırt cantasına onun esyalarını bavulada benım esyalarımı koyduk.
Gözün aydın canım , bende en büyük boy bavula koydum ikimizinkini de ama küçük bir çantaya koydum ayrıca geri kalan yerede kendiminkileri koydum sığdı.
Bebeğe,
2 tam takım
1 beşli takım
2 tek alt
bez ,biberon,mama
göğüs pompası
pişik kremi ,ıslak mendil
bana;
2 pijama takım
ped
hasta kilotu
çorap
iç çamaşırı alt
emzirme atleti,emzirme sütyeni
eksiği terlik birde hırka kaldı.
bende ;Gözün aydın canım , bende en büyük boy bavula koydum ikimizinkini de ama küçük bir çantaya koydum ayrıca geri kalan yerede kendiminkileri koydum sığdı.
Bebeğe,
2 tam takım
1 beşli takım
2 tek alt
bez ,biberon,mama
göğüs pompası
pişik kremi ,ıslak mendil
bana;
2 pijama takım
ped
hasta kilotu
çorap
iç çamaşırı alt
emzirme atleti,emzirme sütyeni
eksiği terlik birde hırka kaldı.
amın hepımıze canım ınsallahhazırlıklar tamam oldu galiba, Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
Cok uygun fiyati. Sus olmayınca cikolata agir cekiyor :))ben de biyerde kilosu 65e buldum ama 45 tane geliyor bir kilooya
benimki daha kalın olan parlak jelatinlilerden, süs yok ama üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?