2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha kizlar birde benim catlaklarim cok artti doktor bana hamileler icin bandaj verdi onu takicam artik birde kremini sabah aksam sur dedi karnimda asagida da yaakorktular bir anda nedense bende korkmalimiyim acaba?

bu haftaya kadar çatlağım hiç olmamıştı ama maalesef geçen hafta ilk çatlaklarım çıktı karnımın tam altında 11. haftadan beri lierac kullanmama rağmen. bu ara hızla kilo alıyorum 11.5kg aldım akşamları ödemim çok oluyor benim ellerimde ayaklarımda tansiyonumu sürekli ölçüyorum yüksek değil ama yine de korkuyorum tuzu uzun zamandır azalttım ama tam kesmedim bir de öğle yemeklerini yemekhanede yediğim için ister istemez iş yerinde tuz olayını ayarlayamıyorum. inşallah bir sıkıntı olmaz bu konuda. yanımda başka birisi de olmayınca ödemim çok mu az mı kıyaslayamıyorum da..

cok merak ettim tombis yanaklini masallah benimkide iki haftageriden geliyorda acaba yediklerimizle mi alakali doktor diyet olarak ne verdi...

ha kizlar birde benim catlaklarim cok artti doktor bana hamileler icin bandaj verdi onu takicam artik birde kremini sabah aksam sur dedi karnimda asagida da yaakorktular bir anda nedense bende korkmalimiyim acaba?

benim karnım da çook aşağıda bilmiyorum niye böle oldu

Senin bebeği nasıl herşey yolunda demi. en kısa sürede Allah ın izniyle kavuşacaksın bebişine

maşallah canım bebişinee hep mi ilerde gidiyordu

cok merak ettim tombis yanaklini masallah benimkide iki haftageriden geliyorda acaba yediklerimizle mi alakali doktor diyet olarak ne verdi...

canım bende çok az gebelik şekeri çıktı, şeker için verdikleri rutin diyetler var onlardan verdi diyetisyen, beslenmem normal yani hamileyim diye iki kişilik yemiyorum genellikle sebze-yağsız-tuzsuz şeyler, şeker-ekmek-hamurişi kesinlikle yasak ama dr genetikle alakalı olabilir dedi bilmiyorum artık

ben rapor almayı düşünmüyorum cnm acil bişey olmadığı sürece, yerime 2 eleman var şuan eskisi gibi çalışmıyorum artık :) sen yoruluyosan al derim ama son zamanlar zorluyo artık iyice

Benim bebişte önden gidiyorrrr.32+0 da 2411 gr 45 cm di.Çarşamba kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu.Normal doğum istiyorum bennn

arkadaşlar günaydın herkese:) çatlak mevzusunda geç oldu belki ama yeni çatlayanlar var diye tekrar edeyim daha öncede yazmıştım tv de bi doktor istediğiniz kadar yağlayın çatlayacağı varsa çatlar önlemenin tek yolu kalsiyum demişti. deri yüzeyinde kalsiyum kalmazsa çatlar bebeklerin kemikleri için sizden aldığı kalsiyumlar deriyi inceltir çatlama olur demişti. benim annemin çook çatlağı var bende korkuyordum ama süt yoğurt peynir hiç eksik etmedim hatta fazla fazla yedim çatlağım yok hiç.

benimde son haftam:) zaman ne çabuk geçmiş değil mi, tek başına son günlerimiz

arkadaslar daha once dogum yapmış anneler lutfen nasil dogum sancisi cektiniz benim adet sancisi gibi belime ve karnima vuran agrilar var cok..
nasil bir agri oluyor dogum sancisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…