kızlar cuma çok telaşlı oldu bizim için kontrolüm vardı, dr umuza gittik baktı etti suyum fazlaymış, erken doğum olabilirmiş, bebişimde haftasına göre büyük çıktı öyle olunca hemen beni radyolojiye gönderdi, detaylı incelendik çok şükür ki bişey çıkmadı ama bebişim iri bebişyanaklar dudaklar nasıl tombiş nasıl tatlı hiç bu kadar net görmemiştim dr reklam amaçlı kullanalım dedi öyle tatlı ki kuzum, 36 haftalık bebiş gelişimindeymiş yani 2 hafta ileri gidiyoruz ve normal doğum olmayabilirmiş, işi de bırakmamı istedi birde diyete çok sıkı uyarsan 37.-38. haftaları görürüz dedi kuzum 44 cm, 2800 gr olmuş
ha kizlar birde benim catlaklarim cok artti doktor bana hamileler icin bandaj verdi onu takicam artik birde kremini sabah aksam sur dedi karnimda asagida da yaakorktular bir anda nedense bende korkmalimiyim acaba?
Senin bebeği nasıl herşey yolunda demi. en kısa sürede Allah ın izniyle kavuşacaksın bebişineCanim cok gecmis olsun Allah yavrucuklarini en kisa zamansda eve getirmeyi nasip etsin seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim buranin ilk annesi benim 11 gun oldu dogum yapali 33 hafta1700 gr dogdu kizim bende hergun hastaneye gidiyorum kizim kuvezde Allah butun annelere hamilelere ve bebislerimize saglik guc kuvvet versin
maşallah canım bebişinee hep mi ilerde gidiyordukızlar cuma çok telaşlı oldu bizim için kontrolüm vardı, dr umuza gittik baktı etti suyum fazlaymış, erken doğum olabilirmiş, bebişimde haftasına göre büyük çıktı öyle olunca hemen beni radyolojiye gönderdi, detaylı incelendik çok şükür ki bişey çıkmadı ama bebişim iri bebişyanaklar dudaklar nasıl tombiş nasıl tatlı hiç bu kadar net görmemiştim dr reklam amaçlı kullanalım dedi öyle tatlı ki kuzum, 36 haftalık bebiş gelişimindeymiş yani 2 hafta ileri gidiyoruz ve normal doğum olmayabilirmiş, işi de bırakmamı istedi birde diyete çok sıkı uyarsan 37.-38. haftaları görürüz dedi kuzum 44 cm, 2800 gr olmuş
cok merak ettim tombis yanaklini masallah benimkide iki haftageriden geliyorda acaba yediklerimizle mi alakali doktor diyet olarak ne verdi...
ben rapor almayı düşünmüyorum cnm acil bişey olmadığı sürece, yerime 2 eleman var şuan eskisi gibi çalışmıyorum artık :) sen yoruluyosan al derim ama son zamanlar zorluyo artık iyiceaynen 13 şubat benim de işteki son günüm....
bu hafta çarşamba perşembe rapor alıcam hafta çabuk bitsin hem tahliller yaptırıcam cmt doktora götürürüm, benel ne var ne yoksa.....
haftaya pzt de izin alıcam eşim yurtdışında kardeşim bizde kalıcak pazar günü....
son hafta da 5 gün rapor alsam mı diorumalabilirsem yoksa raporları doğum sonrası kullanabilir miyim acaba...
Benim bebişte önden gidiyorrrr.32+0 da 2411 gr 45 cm di.Çarşamba kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu.Normal doğum istiyorum bennnkızlar cuma çok telaşlı oldu bizim için kontrolüm vardı, dr umuza gittik baktı etti suyum fazlaymış, erken doğum olabilirmiş, bebişimde haftasına göre büyük çıktı öyle olunca hemen beni radyolojiye gönderdi, detaylı incelendik çok şükür ki bişey çıkmadı ama bebişim iri bebişyanaklar dudaklar nasıl tombiş nasıl tatlı hiç bu kadar net görmemiştim dr reklam amaçlı kullanalım dedi öyle tatlı ki kuzum, 36 haftalık bebiş gelişimindeymiş yani 2 hafta ileri gidiyoruz ve normal doğum olmayabilirmiş, işi de bırakmamı istedi birde diyete çok sıkı uyarsan 37.-38. haftaları görürüz dedi kuzum 44 cm, 2800 gr olmuş
maşallah canım bebişinee hep mi ilerde gidiyordu
Benim bebişte önden gidiyorrrr.32+0 da 2411 gr 45 cm di.Çarşamba kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu.Normal doğum istiyorum bennn
ben daha almadım. Daha sonra almayı düşünüyorum. Aslında ne zaman ihtiyaç duyarsam o zamankızlar süt sağma makinesi hangi marka aldınız
kızlar herkese merhaba iyi haftalar son haftam inşallah iş yerinde
bütün bebişler ve anneler iyidir inşallah
bütün h.sonu gezdik eşimle dün akşam sinemaya falan gittik bir daha ne zmn gideriz bebişle Allah bilir
oo baya iyimiş benimki 31+2 de 1600 gr dedi doktor.. iyi denildi ama zayıf mı ki bebeğimBenim bebişte önden gidiyorrrr.32+0 da 2411 gr 45 cm di.Çarşamba kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu.Normal doğum istiyorum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?