- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
iyiyim canım bende çalışıyorum napıyım kusumiyiyiz canım sen napıyorsun ?
canım bebişine maşallah kilolu diyemi rafyolog normal olmaz dedimaşallah bebişinebende normal istiyorum ama radyologum pek normal olamayacak gibi konuştu Allah bilir tabi de hayırlısı artık
benimde seninle aynı kızımın kilosu cnm 31 artı 2 de 1600 kusurduoo baya iyimiş benimki 31+2 de 1600 gr dedi doktor.. iyi denildi ama zayıf mı ki bebeğim
canım bebişine maşallah kilolu diyemi rafyolog normal olmaz dedi
Çok kilolu olursa normal doğum yaptırmaz doktorlar... az kilolu da olmasın bebişlerimiz ya..benimde seninle aynı kızımın kilosu cnm 31 artı 2 de 1600 kusurdu
emk, zaten biz seninle genelde aynı gidiyoruz... şeker testlerimiz de aynı zamanlarda olmuştu bebeklerin gidişi de.. Senin SAT ın nedirbenimde seninle aynı kızımın kilosu cnm 31 artı 2 de 1600 kusurdu
aynn canım zaman çok çabuk geçti son günlerimiz artıkevet canım ondan öle dedi
canım valla ben öyle deyince muz yemeye başladım pek dikkat etmiyordum acıkcası bakalım bu cuartesi gidicem yne ne diycek doktorumuzÇok kilolu olursa normal doğum yaptırmaz doktorlar... az kilolu da olmasın bebişlerimiz ya..
Amin canım inşallah.hazırlıklar tamam oldu galiba, Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
canım benim 11 haziran ama bebek baştan beri 1 hafta geride o nedenle geç döllenme diye 18 haziranı baz alıyoruz. senin ne zamandıemk, zaten biz seninle genelde aynı gidiyoruz... şeker testlerimiz de aynı zamanlarda olmuştu bebeklerin gidişi de.. Senin SAT ın nedir
aynn canım zaman çok çabuk geçti son günlerimiz artık
öyle olursa üzülürüm ya normal doğum istiyorum bende
benimde bebek tombik gibi seninki kadar olmasa da 34+5 de 2800kg dı,
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler deseninki de tombikmiş
bende canım ya kesilmek istemiyorum bentabi Allah hayırlısını nasip etsinde..
Bende en önemli şeyin su olduğunu duymuştum herkes başka bişey söylüyorarkadaşlar günaydın herkese:) çatlak mevzusunda geç oldu belki ama yeni çatlayanlar var diye tekrar edeyim daha öncede yazmıştım tv de bi doktor istediğiniz kadar yağlayın çatlayacağı varsa çatlar önlemenin tek yolu kalsiyum demişti. deri yüzeyinde kalsiyum kalmazsa çatlar bebeklerin kemikleri için sizden aldığı kalsiyumlar deriyi inceltir çatlama olur demişti. benim annemin çook çatlağı var bende korkuyordum ama süt yoğurt peynir hiç eksik etmedim hatta fazla fazla yedim çatlağım yok hiç.
Zor olmuyormu artık ben evde bile yoruluyorum Allah kolaylık versin hepimizeiyiyim canım bende çalışıyorum napıyım kusum)
Benimde 32+0 da 1800 du tam haftasinda dedi drbenimde seninle aynı kızımın kilosu cnm 31 artı 2 de 1600 kusurdu
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de
Bende tombik olanlara özeniyorum bizimki haftası ile uyumlu gidiyor ama tabi bunlar şımarıklık Allah sağlık versinde önemli olan o.Benimde 32+0 da 1800 du tam haftasinda dedi dr
Canim icine sinmediyse dalinin sivi sabunu var hem kalinti ihtimali yok hem cok guzel kokuyo benimkiliri onla yikadikyok arkadaşım ya acaba ben mi farketmedim dedim ama bugün yine yıkadım yine köpürmedi.. o şekilde de yıkadım sorun olcak bi durum yoktur heralde.. tekrardan durulamada yaptım ama sanki az kalıntı kaldı makine kapağnda..
ben bi türlü sevemedm bu deterjanı kokusuda çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?