2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Baya açıklayıcı olmuş sağ ol :KK53 :
Hadi ya sondadan tırstım ben sezeryan diyince sadece karnımla işleri olucak sanıyodum

çok güzel olmuş abartıp bbasitleştirmeden

çekirgeee bi 15 gün daha evde kalırsan tüm evi keçelere sarıcan sen bu gidişle:)

Sorma, İkra diye kapı süsü filan da varya
Kaynanam da ne yana baksa şaşırdı

çok güzeller çek
hastane için çikolata düşünüyorum yada lokum bilmiyorum
raporunda hayırlı olsun..

ama neden bana öyle dediler ozamn sonuçta bnm bilgi aldığım kişide sgk da çalışıyor ve bnde muhasebede rapor girişi yapıyorum nyse yeni birşey öğrenmiş olduk bu sayede inş dediğiniz gibidir

Bencede sanki süt kokusunu alıyor ondan yapıyor gibi geliyor. Mecbur girecek

MErhaba kızlar bugün biraz geç kaldım... haftasonum çok yoğun geçti hiç dinlenemedim şu an başım çatlayacak derecede ağrıyo, cumartesi gece uyumadım o yüzden uykumu da alamadım dün annemler geldi umreden bütün gün onlarda koşuşturdum durdum kısaca çok yorgunum

kızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Ben bebeyagi disinda hicbisey kullanmadim hic catlagim olmadi belki son ayda olurdu ama dogurdum kiloyada takiktim 10 kiloyla kapadim dusundukce guluyorum kendime keske kilo alsaydim catlagim olsaydida zamaninda dogursaydim yavrum boyle hastanede kalmasaydi hicbiseyi takmayin kizlar onemli olan yavrunuzu saglikla kucaginiza almaniz Allah hepinize hayirli bi avazda kolay dogum saglikli bebek nasip etsin ins

çok güzeller çekirge güle güle kullanın:) işleri baya bi ilerletmişin eksik kalmadı galiba maşallah

Allah kabul etsin , gözün aydın pıtırcık:)

çok güzeller çek
hastane için çikolata düşünüyorum yada lokum bilmiyorum
raporunda hayırlı olsun..

Sağ ol demet
Çikolataya karar veremedim süslemesi daha zor gibime geldi bi de
Eşim lokum alırız dedi bende kürdan ekliyim bari dedim
Süslemiyodum aslında, üşeniyodm da ablam yap dedi tül vs. bakıyomuş o da

amin canım, bir an önce Allah kuzunu kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin...

dün hiç bişey yiyememiştim.
sabah iki tane poğaça yedim yemez olaydım kara gümrük gibi yanıyoor
ilaç içtim fayda etmedi gözlerimden yaşlar geliyo utanmasam ağlıycam..

hayırlı olsun raporun artık evdesin her şeyi süslersin çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…