ahlas canım maşallah bebişine , kendine dikkat et ama diyet yapmak çok zor olur ben hep açım
bana yapmadılar da ablama yapmışlardı ağrı acı filan olmuyomuş bi fitil veriyolarmış onu koyuyomuşsun 5 dk içinde zaten tuvalet ihtiyacı oluyomuş azcık açık yazacağım ama ishal olmuş gibi ne var ne yok hepsi çıkıyomuşama ağrı filan yok sadece bağırsaklarını boşalmasını sağlıyor, hani sezeryan sonrası tuvalete hemen gidemiyoruz ya 6 saat sonra yürümene izin veriyolar o zamana kadar büyük tuvalet ihtimalini ortadan kaldırmak için yapıyolar sanırım...
Sonda yı takmışlardı acı filan yok canım çok hafif yanma oluyo bunu da açık yazayımdirek idrarın çıktığı yerin hafif iç tarfına takıyolar çok hafif bi yanma hissediyosun anlık ama öyle acı filan yok ondada , ya sondanın acısı değilde kızlar o sondayı takar takmaz tuvalet ihtiyacın varsa sen farketmeden içine doluveriyo çok utanmıştım ben aklınızda bulunsun sondadan önce mutlaka tuvalete gidin bu defa öyle yapcam ben yoksa siz yapmıyosunuz ama sonda baya içte olduğundan içine farketmeden doluveriyo nereye saklıycanı şaşırıyo insan saklasan bi türlü saklamasan bi türlü ben ilk doğum ne bileyim öyle olacağını ana bi baktım yarısı dolmuş ben yapmadım nasıl oldu bu dedim rezil olmuş hissetmiştim kendimide Allahtan annem ve eşimden başka kimse yoktu
çok güzel olmuş abartıp bbasitleştirmeden
çekirgeee bi 15 gün daha evde kalırsan tüm evi keçelere sarıcan sen bu gidişle:)
Aynen sanki kilosu fazla cikinca daha saglikli olacakmis gibi geliyor oysa ben normal dogum istiyorum yani kilolu olmamasi benim lehime kolayca cikiverir belkiBende tombik olanlara özeniyorum bizimki haftası ile uyumlu gidiyor ama tabi bunlar şımarıklık Allah sağlık versinde önemli olan o.
Selam kızlar
Hastaneye gittim 37 hafta raporumu aldım
Doğum öncesi 'analık izni' diye geçiyo
Bi nüshayı işyerine muhasebeye veriyosunuz
Bi nüsha sizde kalıyo, doğum yaptığınız gün imzalatıyosunuz hastaneye
Bilginiz olsun
Ordan çıkışta süs malzemeleri satan yeni açılmış bi yer gördüm
Hastane için balon ( metaliklerden vardı ama güzel renk kalmamıştı, pembe nazar boncuklu aldım metalik değil ) ve kapı süsü aldım
Eki Görüntüle 1388944
Biraz da kendim yaparım inşallah
Ufak ufak başladım, rulo kat kutusu ( resim 1 ) nu süsledim ( resim 2 :) )
Bi de şu dekoratif kürdanları lokumlara saplarım diyorum ikramlık için
Eki Görüntüle 1388948 Eki Görüntüle 1388949
Isyeri aylik bildirim yaparsa odenir rapor bitis tarihi kismina islemi yaptigin gunu yazabiliyosun bende sgk da hemde rapor odeme servisinde calisiyorum isyeri 10 gun onaylayan bile var isyeri ne kadarlik onay verirse o kadaelik kisma odeme cikar rapor bitimini beklemek zorundadegilsiniz
Bencede sanki süt kokusunu alıyor ondan yapıyor gibi geliyor. Mecbur girecekRüveyda bebek doğunca daha çok isticek malesef.kokusundan falan sanırım.arkadaşımınkiler arası 18 ay falandı.oda senin gibi hamile kalınca mecbur bıraktırdı ki onunki çok seviyodu memeyidiğer bebek doğunca evde sürekli bir meme krizi yaşandı.ben ce oğlun görmeden emzir bebeği.çok üzülüyo ve seni de üzüyo...
Ben bebeyagi disinda hicbisey kullanmadim hic catlagim olmadi belki son ayda olurdu ama dogurdum kiloyada takiktim 10 kiloyla kapadim dusundukce guluyorum kendime keske kilo alsaydim catlagim olsaydida zamaninda dogursaydim yavrum boyle hastanede kalmasaydi hicbiseyi takmayin kizlar onemli olan yavrunuzu saglikla kucaginiza almaniz Allah hepinize hayirli bi avazda kolay dogum saglikli bebek nasip etsin inskızlar çatlaklarınız ne alemde 4 aydır krem kullanıyorum bide kullanmasam ne olurdum acaaba alt karnım çizik çizik
Selam kızlar
Bilginiz olsun
Hastane için balon ( metaliklerden vardı ama güzel renk kalmamıştı, pembe nazar boncuklu aldım metalik değil ) ve kapı süsü aldım
Eki Görüntüle 1388944
MErhaba kızlar bugün biraz geç kaldım... haftasonum çok yoğun geçti hiç dinlenemedim şu an başım çatlayacak derecede ağrıyo, cumartesi gece uyumadım o yüzden uykumu da alamadım dün annemler geldi umreden bütün gün onlarda koşuşturdum durdum kısaca çok yorgunum
çok güzeller çek
hastane için çikolata düşünüyorum yada lokum bilmiyorum
raporunda hayırlı olsun..
Sağ ol demet
Çikolataya karar veremedim süslemesi daha zor gibime geldi bi de
Eşim lokum alırız dedi bende kürdan ekliyim bari dedim
Süslemiyodum aslında, üşeniyodm da ablam yap dedi tül vs. bakıyomuş o da
çekirgeee gebelik takviminde 11 gün yazıyorr
Ben bebeyagi disinda hicbisey kullanmadim hic catlagim olmadi belki son ayda olurdu ama dogurdum kiloyada takiktim 10 kiloyla kapadim dusundukce guluyorum kendime keske kilo alsaydim catlagim olsaydida zamaninda dogursaydim yavrum boyle hastanede kalmasaydi hicbiseyi takmayin kizlar onemli olan yavrunuzu saglikla kucaginiza almaniz Allah hepinize hayirli bi avazda kolay dogum saglikli bebek nasip etsin ins
hangi ara yaptınn kürdan süslerini çek maşallah sana:)
saol canım tşk ederimAllah kabul etsin , gözün aydın pıtırcık:)
hayırlı olsun raporun artık evdesin her şeyi süslersin çekSelam kızlar
Bilginiz olsun
Eki Görüntüle 1388944
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?