2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzeller çekirge güle güle kullanın:) işleri baya bi ilerletmişin eksik kalmadı galiba maşallah

Çok sağ ol
Yatak bulamadım ölçüye göre
Yaptırıcaz galiba
Onun dışında hazır herşey sonunda, şükür
Bi de uyku seti söylemiştim trendyoldan 5 gün oldu gelmedi ?

hayırlı olsun raporun artık evdesin her şeyi süslersin çek

Tek eve kapı süsü yapmıştım
Hastaneye düşünmüyodum da
Bu ara çok moda ya sosyal paylaşımlarda filan
Ablamın zamanında pek yokmuş
Yapalım dedi illa
Tamam dedim evdeyken başlıyım, tül bulamadım onu da ablam bakıyomuş

Merhaba kizlar nasilsiniz
Dun bir kasik pekmez yemistim sabaha kadar uyutmadi oglum gobegim catlicakti nerdeyse hic bu kadar hareketli ve saglam vuruslar yapmamisti sabah kalktin hala ayniydi pekmez ne yapti acaba boyle esime soyledim enerji dirink icmis gibi olmus demek die dalga gecti
Ama cidden.pekmezden sonra oldu ne olduysa bu iyi bisimi kotu bisi mi anlamadim

kapı süsünü ne kadara aldın.. fiyatı neydi?

Bence eşin çok doğru bir benzetme yapmış :) İçin rahat etmiyorsa bir doktora git hemde görmüş olursun kuzunu :)

Günaydın anneler ve tatlı bebişler Dün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;

Çok kibar ve şık güle güle kullanın yavrunla

İçinden gelen alır getirir zaten sorunca anlamı kalmıyo ki

Yollamam oğullarımı ben:)) bedelli yaparlar...

Semra kaynanadan sonra sen geleceksin artık
Sorma askelriğin bile bedellisi varda hamileliğin kaçışı yok işte

Bişey olmaz cnm benimki acil sezeryandı dr lavman bile yaptırmadı.boşa aç bırakıyorlar en sevmedigim tarafı

İyi o zaman, yemek neyse de susuz durulmaz ki 'bişey içmemek oruçlu gibi olmak ' yazıyo. Zırt pırt gece susuyo insan. Ne bilim hangi sabah doğum yapıcğaımı dimi

Ödem için bol su iç
kapı süsünü ne kadara aldın.. fiyatı neydi?

30TL kapı süsü, 10 lu nazar boncuğu desenli pembe balon 4 TL

Bence eşin çok doğru bir benzetme yapmış :) İçin rahat etmiyorsa bir doktora git hemde görmüş olursun kuzunu :)
4 subatta randevum var bunu pekmez icince yapti bende meraklandim acaba iyi mi kotu mu die suan iyi sakin benim sekerde yuksek cikmisti acaba pekmez sekeri mi firlatti ki

selam kızlar.
bi konuda bilginize ihtiyacım var. benim çalışabilir raporumda "doğuma 3 hf kalana kadar çalışmasında tıbbi açıdan sakınca yoktur" yazıyor. dolayısıyla ben 36.hf. nın sonuna kadar mı çalışmalıyım? (doktorum doğumun 40. hf da olabileceğini söylemişti) teyit etmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…