İlk İkra'ya bunlarla kapı süsü yapıcaktım ya
Sonra melek kanadı yapmıştım hani
Bunlar duruyodu kürdan soktum
çok güzeller çekirge güle güle kullanın:) işleri baya bi ilerletmişin eksik kalmadı galiba maşallah
http://www.e-bebek.com/baby-me-temizleme-pamugu-6li-paket_BAE-20030?gclid=CLbnh96nqMMCFQQIwwodET4Ajw
Ben normal pamuk mu bu mu bilmiyodum ondan sordum
Bebek temizleme pamuğuymuş, e-bebekte görmüştüm
hayırlı olsun raporun artık evdesin her şeyi süslersin çek
Ben avent manuel olandan aldımkızlar süt sağma makinesi hangi marka aldınız
hayranım sana çekk hemen herşeye bişey buluyorsun :))
bende muz yiyorum ..kabız olmayım diye süt içiyorum ...canım valla ben öyle deyince muz yemeye başladım pek dikkat etmiyordum acıkcası bakalım bu cuartesi gidicem yne ne diycek doktorumuz
21 haziran benim ki benimki tüp bebek ayrıca...canım benim 11 haziran ama bebek baştan beri 1 hafta geride o nedenle geç döllenme diye 18 haziranı baz alıyoruz. senin ne zamandı
kapı süsünü ne kadara aldın.. fiyatı neydi?Selam kızlar
Hastaneye gittim 37 hafta raporumu aldım
Doğum öncesi 'analık izni' diye geçiyo
Bi nüshayı işyerine muhasebeye veriyosunuz
Bi nüsha sizde kalıyo, doğum yaptığınız gün imzalatıyosunuz hastaneye
Bilginiz olsun
Ordan çıkışta süs malzemeleri satan yeni açılmış bi yer gördüm
Hastane için balon ( metaliklerden vardı ama güzel renk kalmamıştı, pembe nazar boncuklu aldım metalik değil ) ve kapı süsü aldım
Eki Görüntüle 1388944
Biraz da kendim yaparım inşallah
Ufak ufak başladım, rulo kat kutusu ( resim 1 ) nu süsledim ( resim 2 :) )
Bi de şu dekoratif kürdanları lokumlara saplarım diyorum ikramlık için
Eki Görüntüle 1388948 Eki Görüntüle 1388949
Bence eşin çok doğru bir benzetme yapmış :) İçin rahat etmiyorsa bir doktora git hemde görmüş olursun kuzunu :)Merhaba kizlar nasilsiniz
Dun bir kasik pekmez yemistim sabaha kadar uyutmadi oglum gobegim catlicakti nerdeyse hic bu kadar hareketli ve saglam vuruslar yapmamisti sabah kalktin hala ayniydi pekmez ne yapti acaba boyle esime soyledim enerji dirink icmis gibi olmus demek die dalga gecti
Ama cidden.pekmezden sonra oldu ne olduysa bu iyi bisimi kotu bisi mi anlamadim
Günaydın anneler ve tatlı bebişlerDün mesaimizi kızımıza ayırdık babamız beşiğimizi kurdu çok tatlı oldu ,üzerinede babaanemizin yaptığı örtümüzü serdik fotomuz ;
kv muhabbetlerine gelince annem sağolsun beşiği aldı sürekli örüyo dikiyoo
kv daha bir çöp bile görmedim kendisinden en son iki ip vardı elinde ne yaptı bilmiyorum
gerekte yook ben alıyorum zaten anneme dedim bir daha bişey alırsan geri yollarım diye..
görümcem battaniye sözü vermiştiii gerek kalmadı çünkü ben fb battaniye bide nohut battaniye aldım
geçen akşam bana diyokii
battaniyeye gerek kalmadı dimi artık
seni bekleseymişim bu göbeklee son dakika battaniye almaya gidecekmişim demek..
yok artık gerek yoook sağolun dedimm
Yollamam oğullarımı ben:)) bedelli yaparlar...
Bişey olmaz cnm benimki acil sezeryandı dr lavman bile yaptırmadı.boşa aç bırakıyorlar en sevmedigim tarafı
bu haftaya kadar çatlağım hiç olmamıştı ama maalesef geçen hafta ilk çatlaklarım çıktı karnımın tam altında11. haftadan beri lierac kullanmama rağmen. bu ara hızla kilo alıyorum 11.5kg aldım akşamları ödemim çok oluyor benim ellerimde ayaklarımda tansiyonumu sürekli ölçüyorum yüksek değil ama yine de korkuyorum tuzu uzun zamandır azalttım ama tam kesmedim bir de öğle yemeklerini yemekhanede yediğim için ister istemez iş yerinde tuz olayını ayarlayamıyorum. inşallah bir sıkıntı olmaz bu konuda. yanımda başka birisi de olmayınca ödemim çok mu az mı kıyaslayamıyorum da..
kapı süsünü ne kadara aldın.. fiyatı neydi?
amin canım benim inş.oluyo canım oluyo olmaz mı ama neyseki şubat 10 da evdeyim allahın izniyleZor olmuyormu artık ben evde bile yoruluyorum Allah kolaylık versin hepimize
4 subatta randevum var bunu pekmez icince yapti bende meraklandim acaba iyi mi kotu mu die suan iyi sakin benim sekerde yuksek cikmisti acaba pekmez sekeri mi firlatti kiBence eşin çok doğru bir benzetme yapmış :) İçin rahat etmiyorsa bir doktora git hemde görmüş olursun kuzunu :)
Utandım şimdiiyi uyduruyorum diyelim
Herkes iyidir inşallah ? okumaya çalışıyorum geçmişi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?