- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
o pusetli aldığın ne canım hastane kapısüsü müTek eve kapı süsü yapmıştım
Hastaneye düşünmüyodum da
Bu ara çok moda ya sosyal paylaşımlarda filan
Ablamın zamanında pek yokmuş
Yapalım dedi illa
Tamam dedim evdeyken başlıyım, tül bulamadım onu da ablam bakıyomuş
Merhaba kizlar nasilsiniz
Dun bir kasik pekmez yemistim sabaha kadar uyutmadi oglum gobegim catlicakti nerdeyse hic bu kadar hareketli ve saglam vuruslar yapmamisti sabah kalktin hala ayniydi pekmez ne yapti acaba boyle esime soyledim enerji dirink icmis gibi olmus demek die dalga gecti
Ama cidden.pekmezden sonra oldu ne olduysa bu iyi bisimi kotu bisi mi anlamadim
Değişikmiş, ilk kez gördüm
bu siteden alışverş yaptınızmı hiç. alsammı bilemedmkızlar http://www.unnado.com/stylo-7 unnadoda çantalar indirime girmiş haberiniz olaa
o pusetli aldığın ne canım hastane kapısüsü mü
bi arkadaşım çok övmüştü..bu siteden alışverş yaptınızmı hiç. alsammı bilemedm
selam kızlar.
bi konuda bilginize ihtiyacım var. benim çalışabilir raporumda "doğuma 3 hf kalana kadar çalışmasında tıbbi açıdan sakınca yoktur" yazıyor. dolayısıyla ben 36.hf. nın sonuna kadar mı çalışmalıyım? (doktorum doğumun 40. hf da olabileceğini söylemişti) teyit etmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan.
Benim evde siyah büyük sırt çantam vardı piknikte ya da seyahatte kullandığımsırt çantasımı alsam ko çantasımı karar veremedm yaa siz nasıl aldınız kızlar
Kızlar ben de bu kapı süsünden sipariş ettim.daha büyüğü olucak, tabi iki isim yazılıcak,aynalı yazı ve tafta kumaş 150 tl... Eki Görüntüle 1389058
Yapacak bişey bulamıyorum ya
İnşallah canım bakalım:))sizin gibi gezemiyorum malesef,çok altarnatif göremiyorum oyüzden.ama baştan beri bu tip beğeniyodum...Çok sade ve şıkmış, tam prenslere göre
İnşallah canım bakalım:))sizin gibi gezemiyorum malesef,çok altarnatif göremiyorum oyüzden.ama baştan beri bu tip beğeniyodum...
4 subatta randevum var bunu pekmez icince yapti bende meraklandim acaba iyi mi kotu mu die suan iyi sakin benim sekerde yuksek cikmisti acaba pekmez sekeri mi firlatti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?