O yüzden yuvarlama yapmıyo bi çok hastane.yine gel ve para öde diye.vampir gibiler...Bi de ne oldu biliyo musunuz
Bana saçma geldi de
Sekreterlik 37.hafta raporu vericek kem küm etti durdu
Meğerse tekrar vezneye gidip para ödeyin demek istiyomuş
10 gün kontrol süremiz bitmiş, 10 günü geçince 45 TL muayene ücreti ödeniyo tamam da
Ben muayene olmaya gitmedim ki, rapor almaya gittim 37.haftadayım diye
Cuma kontrolüm var, o gün ödemem artık ama sırf rapor kapatmaya bile muayene ücreti alınması çok saçma geldi bana
Evde misin
Evdeysen uzan tv izle
Bişeyler yap ve ye
Ya da hobilerinle ilgilen
Diyecektim de
O yüzden yuvarlama yapmıyo bi çok hastane.yine gel ve para öde diye.vampir gibiler...
Evdeyim tv de hiçbişey yok saçmasapan şeyler var :)
Hiçte canım istemiyor bişeyler yemek abur cubur sağolsun..
SEn nasıl vakit geçiriyorsun
Bi de ne oldu biliyo musunuz
Bana saçma geldi de
Sekreterlik 37.hafta raporu vericek kem küm etti durdu
Meğerse tekrar vezneye gidip para ödeyin demek istiyomuş
10 gün kontrol süremiz bitmiş, 10 günü geçince 45 TL muayene ücreti ödeniyo tamam da
Ben muayene olmaya gitmedim ki, rapor almaya gittim 37.haftadayım diye
Cuma kontrolüm var, o gün ödemem artık ama sırf rapor kapatmaya bile muayene ücreti alınması çok saçma geldi bana
aaa öyle saçma şey mi olur nerden kırpacaklarını şaşırmışlarmuayne ile rapor ne alakaymış anlayamadım valla
Dr bile yoktu yani muayene olmam da mümkün değil
Eşim işe gidicekti ödedik muayene ücretini, asistanı kaşe vurdu. Keramet kaşede yani doktorda değil
umarım onlarda bir gün kaşe için muayne ücreti öder
Selam kızlar :)
ben de sabah sağlık ocağına gittim,rutin sorular sordu,tansiyona kiloma fln baktı.
artık doğumdan sonra görüşürüz dedi.doğumdan sonra topuk kanı alınıyor bebekten ama 72 saat geçince buraya da gelin biz de alalım dedi.işte hastanenin vereceği evrakları,aşı kartını falan hepsini getir dedi.
sonra da çarşıya gittim,notluk bebek süsü baktım ama klasik modeller vardı.sanırım netten sipariş vericem.kırmızı uğur böcekli beğendim bir tane.
Şeytan diyo gıcıklığına 10 gün içinde 2 kez kontrole git o parayı çıkar onlardanmuhaha
hiç fena bi fikir değil
10 gün içinde tek sefer ücretsiz ama onu söylemiyorlar ikinciye gitsen yine isticekler yaniŞeytan diyo gıcıklığına 10 gün içinde 2 kez kontrole git o parayı çıkar onlardanmuhaha
Ben en son sefer 10 gün içinde 3 kez gittim:)kızlar aa buda kontrol buda kontrol diye ters ters baktılar:)doktor çağırdı napim:)hiç fena bi fikir değil
canım havuzlu handan aldım bende bundan üstüne kızımın ismi yazıo içi lila rengi kenarında ayıcık var 100 tlye aldım benKızlar ben de bu kapı süsünden sipariş ettim.daha büyüğü olucak, tabi iki isim yazılıcak,aynalı yazı ve tafta kumaş 150 tl... Eki Görüntüle 1389058
10 gün içinde tek sefer ücretsiz ama onu söylemiyorlar ikinciye gitsen yine isticekler yani
valla bizim gittiğimiz yerde denemişler sanırım geçen ay kocaman yazmışlar 10 gün içinde bir kontrol ücretsizdir diyeÖyle mi
Onunda üç kağıdını bulmuşlar demek
Yoo ben 3 kez gittim 10 gün içinde almadılar bendenÖyle mi
Onunda üç kağıdını bulmuşlar demek
10 günü tadını çıkarBen hastaneye uğradım raporumu kapattım
Gelirken abur cubur doldurdum poşeteKahvaltıdan sonra biraz yedim
Sonracıma buraya bağlandım, yeni ciciler almıştım kapı süsü filan onu paylaştım
Birazdan uzanır tv izlerim
Yemeğim de vardı, azcık dinleniyim son 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?