2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O yüzden yuvarlama yapmıyo bi çok hastane.yine gel ve para öde diye.vampir gibiler...

O yüzden yuvarlama yapmıyo bi çok hastane.yine gel ve para öde diye.vampir gibiler...

Evet Cuma gitmiştim bugün 36+3 sün Pazartesi gel yoksa hem izninden hem maaşından kesilir dediler
Kısaca vezneye git te diyemedi kem kümün sonunda doktor odasına gittik doktor bile yok, asistanı dedi vezneye gitmeden yapmazlar
Doktor yokken kaşesini de vurdular oh mis

Evdeyim tv de hiçbişey yok saçmasapan şeyler var :)
Hiçte canım istemiyor bişeyler yemek abur cubur sağolsun..
SEn nasıl vakit geçiriyorsun

Ben hastaneye uğradım raporumu kapattım
Gelirken abur cubur doldurdum poşete Kahvaltıdan sonra biraz yedim
Sonracıma buraya bağlandım, yeni ciciler almıştım kapı süsü filan onu paylaştım
Birazdan uzanır tv izlerim
Yemeğim de vardı, azcık dinleniyim son 10 gün

aaa öyle saçma şey mi olur nerden kırpacaklarını şaşırmışlar muayne ile rapor ne alakaymış anlayamadım valla

aaa öyle saçma şey mi olur nerden kırpacaklarını şaşırmışlar muayne ile rapor ne alakaymış anlayamadım valla

Dr bile yoktu yani muayene olmam da mümkün değil
Eşim işe gidicekti ödedik muayene ücretini, asistanı kaşe vurdu. Keramet kaşede yani doktorda değil

Selam kızlar :)
ben de sabah sağlık ocağına gittim,rutin sorular sordu,tansiyona kiloma fln baktı.
artık doğumdan sonra görüşürüz dedi.doğumdan sonra topuk kanı alınıyor bebekten ama 72 saat geçince buraya da gelin biz de alalım dedi.işte hastanenin vereceği evrakları,aşı kartını falan hepsini getir dedi.

sonra da çarşıya gittim,notluk bebek süsü baktım ama klasik modeller vardı.sanırım netten sipariş vericem.kırmızı uğur böcekli beğendim bir tane.

Selam Bitter
Sorma beni de aradılar geçen , çalışıyorum deidm
Pazartesi gel dediler işim var deidm
Sıkıldım zaten zırt pırt hastaneye gitmek yetmiyo bi de bunların taciz telefonlaırndan çok hazırcılar, benim yaptırdığım tahlilleri kopyalayıp aha aile hekimliği yapıyoruz hasta takibi yapıyoruz diyolar

10 günü tadını çıkar Cekirgee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…