Üşenirim ya Cuma gidiyim rutin kontrole
Öteki Cuma zaten kader anı
Güle güle kullan canım.resmini paylaşsana bi ara fikir olur hem..canım havuzlu handan aldım bende bundan üstüne kızımın ismi yazıo içi lila rengi kenarında ayıcık var 100 tlye aldım ben
Ben en son sefer 10 gün içinde 3 kez gittim:)kızlar aa buda kontrol buda kontrol diye ters ters baktılar:)doktor çağırdı napim:)
kızlar bebek çikolatası için bu siteyi buldum isim fln yazdırabiliyorsunuz üzerine ve bana piyasaya göre baya bi uygun geldi sizde inceleyin isterseniz bi çok çeşidi var.http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
Gözün aydı. Allah kabul etsinMErhaba kızlar bugün biraz geç kaldım... haftasonum çok yoğun geçti hiç dinlenemedim şu an başım çatlayacak derecede ağrıyo, cumartesi gece uyumadım o yüzden uykumu da alamadım dün annemler geldi umreden bütün gün onlarda koşuşturdum durdum kısaca çok yorgunum
Aynalarda çıkmış çeken kişi de :) Çok şık parası da güzelmiş:))Kızlar ben de bu kapı süsünden sipariş ettim.daha büyüğü olucak, tabi iki isim yazılıcak,aynalı yazı ve tafta kumaş 150 tl... Eki Görüntüle 1389058
37 bitimine kadar çalışabiliyorsun.doğumun ne zaman olacagı belli olmaz ona göre ayarlayamazsın sata göre 37 .haftan ne zaman bitiyorsa ozaman çalışamaz raporunu alırsınselam kızlar.
bi konuda bilginize ihtiyacım var. benim çalışabilir raporumda "doğuma 3 hf kalana kadar çalışmasında tıbbi açıdan sakınca yoktur" yazıyor. dolayısıyla ben 36.hf. nın sonuna kadar mı çalışmalıyım? (doktorum doğumun 40. hf da olabileceğini söylemişti) teyit etmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan.
eve gelincede yatak odanın kapısına yada dış kapıya asarsınEvet ablam bi tane al dedi boş olmasın
Tül de al dedi bulamaıdm, kendisi bakıcak çiçekçiye filan
Evde var oysa, İkra yazılı hani
Bne hastaneyi süslemeyecektim kanıma girdi
Ben sırt çantasına çok yakınım. Normalde de çok kullanırım çünkü. Bi de bebek araba felan tek onuda kocaman bişi beni zorlayabilir.sırt çantasımı alsam ko çantasımı karar veremedm yaa siz nasıl aldınız kızlar
Kızlar bu kapı süsleri ile bilindiklerin papucunu dama atıyorsunuz.. Cesurarya da öyle seninde öyle... ben de hala köpük halkaya kurdele tül sarayım ya da Çekirge nin aldığı puset çok hoşuma gidiyor ona bakıyordum.. ama siz bunları gösterdikçe trendin değiştiğini gösteriyorsunuzKızlar bu da benim havuzlu handan 100 tlye aldığım süsümüstündeki yazı aynadan daha cıkrmadım etiketlerini yatak odamın kapısına asıcam malum beşiği orada
Bende oğlumu yollamayı düşünmüyorum Allah izin verirse.kredi çekerim arabamı satarım evimi satarım bişeyler yapar illaki yollamam.herkese Günaydın arkadaşlar...
askerlerin gun saydigi gibi bizde gun sayıyoruzzzz bir an once bitse...
oglu olacaklar askeer diyince aklima geldi biz simdi bide cocuklarimizin asker yolunu gozlerken gun mu sayicaz
Eki Görüntüle 1388658 Bizmki de bu annmler almis sagolsun. Kv den bisey gelmdi daha
kızlar bebek çikolatası için bu siteyi buldum isim fln yazdırabiliyorsunuz üzerine ve bana piyasaya göre baya bi uygun geldi sizde inceleyin isterseniz bi çok çeşidi var.http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
canım bilindiktende aldım ben bunu oda kapısı için aldımKızlar bu kapı süsleri ile bilindiklerin papucunu dama atıyorsunuz.. Cesurarya da öyle seninde öyle... ben de hala köpük halkaya kurdele tül sarayım ya da Çekirge nin aldığı puset çok hoşuma gidiyor ona bakıyordum.. ama siz bunları gösterdikçe trendin değiştiğini gösteriyorsunuz
nerden para alacaklarını şaşırıyorlar eğer kontrol süresi geçtiyse tahlil yaptırcaksan ondan bile tekrar muayene kaydı açmaları gerekiyor.Bi de ne oldu biliyo musunuz
Bana saçma geldi de
Sekreterlik 37.hafta raporu vericek kem küm etti durdu
Meğerse tekrar vezneye gidip para ödeyin demek istiyomuş
10 gün kontrol süremiz bitmiş, 10 günü geçince 45 TL muayene ücreti ödeniyo tamam da
Ben muayene olmaya gitmedim ki, rapor almaya gittim 37.haftadayım diye
Cuma kontrolüm var, o gün ödemem artık ama sırf rapor kapatmaya bile muayene ücreti alınması çok saçma geldi bana
Maşallah Allah esirgesinkızlar cuma çok telaşlı oldu bizim için kontrolüm vardı, dr umuza gittik baktı etti suyum fazlaymış, erken doğum olabilirmiş, bebişimde haftasına göre büyük çıktı öyle olunca hemen beni radyolojiye gönderdi, detaylı incelendik çok şükür ki bişey çıkmadı ama bebişim iri bebişyanaklar dudaklar nasıl tombiş nasıl tatlı hiç bu kadar net görmemiştim dr reklam amaçlı kullanalım dedi öyle tatlı ki kuzum, 36 haftalık bebiş gelişimindeymiş yani 2 hafta ileri gidiyoruz ve normal doğum olmayabilirmiş, işi de bırakmamı istedi birde diyete çok sıkı uyarsan 37.-38. haftaları görürüz dedi kuzum 44 cm, 2800 gr olmuş
çok güzel canımKızlar bu da benim havuzlu handan 100 tlye aldığım süsümüstündeki yazı aynadan daha cıkrmadım etiketlerini yatak odamın kapısına asıcam malum beşiği orada
ben rapor almayı düşünmüyorum cnm acil bişey olmadığı sürece, yerime 2 eleman var şuan eskisi gibi çalışmıyorum artık :) sen yoruluyosan al derim ama son zamanlar zorluyo artık iyice
Kızlar bu da benim havuzlu handan 100 tlye aldığım süsümüstündeki yazı aynadan daha cıkrmadım etiketlerini yatak odamın kapısına asıcam malum beşiği orada
Maşallah Allah esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?