2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üşenirim ya Cuma gidiyim rutin kontrole
Öteki Cuma zaten kader anı

anaaam çok az kalmış yaa Allah hayırlısıyla kurtulmayı, ikra hanımı kucağını almayı nasip etsin gerçi 2-3 gün giremedim doğum yapanlar olmuş, kim bilir o zamana kadar kimler anne olur kimler

http://www.unnado.com/s12144-2li-anne-bebek-bakim-cantasi-kirmizi/stylo bunun başka renkleri hepsi buradada daha uygun bilginize... ben gri -kırmızı olanının siparişini verecem hepsi buradadan...

Gözün aydı. Allah kabul etsin

37 bitimine kadar çalışabiliyorsun.doğumun ne zaman olacagı belli olmaz ona göre ayarlayamazsın sata göre 37 .haftan ne zaman bitiyorsa ozaman çalışamaz raporunu alırsın

Evet ablam bi tane al dedi boş olmasın
Tül de al dedi bulamaıdm, kendisi bakıcak çiçekçiye filan

Evde var oysa, İkra yazılı hani
Bne hastaneyi süslemeyecektim kanıma girdi
eve gelincede yatak odanın kapısına yada dış kapıya asarsın

sırt çantasımı alsam ko çantasımı karar veremedm yaa siz nasıl aldınız kızlar
Ben sırt çantasına çok yakınım. Normalde de çok kullanırım çünkü. Bi de bebek araba felan tek onuda kocaman bişi beni zorlayabilir.

Kızlar bu da benim havuzlu handan 100 tlye aldığım süsüm üstündeki yazı aynadan daha cıkrmadım etiketlerini yatak odamın kapısına asıcam malum beşiği orada
Kızlar bu kapı süsleri ile bilindiklerin papucunu dama atıyorsunuz.. Cesurarya da öyle seninde öyle... ben de hala köpük halkaya kurdele tül sarayım ya da Çekirge nin aldığı puset çok hoşuma gidiyor ona bakıyordum.. ama siz bunları gösterdikçe trendin değiştiğini gösteriyorsunuz

herkese Günaydın arkadaşlar...
askerlerin gun saydigi gibi bizde gun sayıyoruzzzz bir an once bitse...
oglu olacaklar askeer diyince aklima geldi biz simdi bide cocuklarimizin asker yolunu gozlerken gun mu sayicaz
Bende oğlumu yollamayı düşünmüyorum Allah izin verirse.kredi çekerim arabamı satarım evimi satarım bişeyler yapar illaki yollamam.

Herkese hayirli haftalar, hiphizli gecen bir hafta olur insallah. Bende doktora gittim ucaga binmek icin rapor yazdi, kizim 1780gr olmus tabi gitmisken onuda gordum hersey yolunda cok sukur, hayirlisiyla bir gidip geleyim

Eki Görüntüle 1388658 Bizmki de bu annmler almis sagolsun. Kv den bisey gelmdi daha

Aynisindan benim annemde aldi cok hosuma gitti guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallah

Canim bende burdan siparis vermeye karar verdim gayet guzel gorunuyorlar birkac haftaya siparis veririm diye dusunuyorum evde dursun ne olur ne olmaz

canım bilindiktende aldım ben bunu oda kapısı için aldım için rahat olsun

nerden para alacaklarını şaşırıyorlar eğer kontrol süresi geçtiyse tahlil yaptırcaksan ondan bile tekrar muayene kaydı açmaları gerekiyor.

Maşallah Allah esirgesin

ben rapor almayı düşünmüyorum cnm acil bişey olmadığı sürece, yerime 2 eleman var şuan eskisi gibi çalışmıyorum artık :) sen yoruluyosan al derim ama son zamanlar zorluyo artık iyice

pf bana da cuma günü bi suum yap dediler

sanırım perşembe alamıycam evde çalışsam da ne anlamı kalcak sunuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…