2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hızlı gecmesın yaaa.esımde evde 15 tatılde kızıma bakarken ıyı oluyor...aıle boyu evde olmak guzel etraf cok fazla dagılıyor ama hızlarına yetısemıyorum zaten
bu arada masallah kızına...

Karha senin lohusalıkta içilmesi gerekn bi çay tarifin vardı hani
O zamana daha çok var diye kaydetmemiştim
Zaman geldi çattı sayılır
Tekrar yazman mümkün mü kimyonlu bişeydi sanki ?
Tane kimyon canim tane kimyonu cay demler gibi demle 1 litre suyu kaynat icine tane kimyon at 5 dk daha kaynat demlwnmeye birak cok sogutmadan ic ne kadar icebilirsen o kadar iyi

Tane kimyon canim tane kimyonu cay demler gibi demle 1 litre suyu kaynat icine tane kimyon at 5 dk daha kaynat demlwnmeye birak cok sogutmadan ic ne kadar icebilirsen o kadar iyi
ne yararı oluyor acaba

karha 1 lt suya 3 kaşık tane kimyon demişsin ben kaydettim bilgisayarıma.İnşallah sende işe yaradığı gibi bizde de işe yarar

benimkide geçen hafta 2700 dü iri dedi doktor bakalım yarın kaç çıkıcak. diyet muhabbetide beni öldürüyo valla

evet hazırcı bunlar :)) bizim burdaki aile hekimliğindekiler çok rahat ya hiç yoğun değil

hızlı gecmesın yaaa.esımde evde 15 tatılde kızıma bakarken ıyı oluyor...aıle boyu evde olmak guzel etraf cok fazla dagılıyor ama hızlarına yetısemıyorum zaten

O zaman herkesin gonlune gore olsun diyelim, erken dogum ve hastalik haberi almadan insallah
Seninkide masallah baya onden gidiyormus tontis sey

Alintiyi yanlis yapmisim

Masallah kuzuya

Cok tesekkur ederim canim saol

benimkide geçen hafta 2700 dü iri dedi doktor bakalım yarın kaç çıkıcak. diyet muhabbetide beni öldürüyo valla

ayyy seninkide tombişmişvalla bu diyet muhabbetinden bende bıktımne yapayım bilemedim ki aç mı gezeyim, zaten dikkat de ediyorum ama sonuç ortadabende babamızda kilolu doğmuşuz dr genetik de olabilir dedi ama işte diyete çok sıkı uyacakmışım bakalım sana ne diyecekler

valla ne olsa şekere bağlıyolar zaten ölsek şeker komasından öldü dicekler nerdeyse. kilo bile verdim ben ya ne saçma ama hamilesin bişe yemiyosun kilo ver,yosun. salladım buaralar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…