- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
hızlı gecmesın yaaa.esımde evde 15 tatılde kızıma bakarken ıyı oluyor...aıle boyu evde olmak guzel etraf cok fazla dagılıyor ama hızlarına yetısemıyorum zatenHerkese hayirli haftalar, hiphizli gecen bir hafta olur insallah. Bende doktora gittim ucaga binmek icin rapor yazdi, kizim 1780gr olmus tabi gitmisken onuda gordum hersey yolunda cok sukur, hayirlisiyla bir gidip geleyim
Aynisindan benim annemde aldi cok hosuma gitti guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallah
Canim bende burdan siparis vermeye karar verdim gayet guzel gorunuyorlar birkac haftaya siparis veririm diye dusunuyorum evde dursun ne olur ne olmaz
Tane kimyon canim tane kimyonu cay demler gibi demle 1 litre suyu kaynat icine tane kimyon at 5 dk daha kaynat demlwnmeye birak cok sogutmadan ic ne kadar icebilirsen o kadar iyiKarha senin lohusalıkta içilmesi gerekn bi çay tarifin vardı hani
O zamana daha çok var diye kaydetmemiştim
Zaman geldi çattı sayılır
Tekrar yazman mümkün mü kimyonlu bişeydi sanki ?
ne yararı oluyor acabaTane kimyon canim tane kimyonu cay demler gibi demle 1 litre suyu kaynat icine tane kimyon at 5 dk daha kaynat demlwnmeye birak cok sogutmadan ic ne kadar icebilirsen o kadar iyi
bende yarın kızımı gormeye gıdıcem zaman cabuk gecsın :)
benimkide geçen hafta 2700 dü iri dedi doktor bakalım yarın kaç çıkıcak. diyet muhabbetide beni öldürüyo vallakızlar cuma çok telaşlı oldu bizim için kontrolüm vardı, dr umuza gittik baktı etti suyum fazlaymış, erken doğum olabilirmiş, bebişimde haftasına göre büyük çıktı öyle olunca hemen beni radyolojiye gönderdi, detaylı incelendik çok şükür ki bişey çıkmadı ama bebişim iri bebişyanaklar dudaklar nasıl tombiş nasıl tatlı hiç bu kadar net görmemiştim dr reklam amaçlı kullanalım dedi öyle tatlı ki kuzum, 36 haftalık bebiş gelişimindeymiş yani 2 hafta ileri gidiyoruz ve normal doğum olmayabilirmiş, işi de bırakmamı istedi birde diyete çok sıkı uyarsan 37.-38. haftaları görürüz dedi kuzum 44 cm, 2800 gr olmuş
3 hafta oldu benımzaman ilerledikçe kontrol süresi azalıyor sürekli görüyoruz kuzuları en güzel yanı bu yani:)
masallah bebıskona.benımkıde en son 2350 dı.haftaya gıdıcem bakalım..benimkide geçen hafta 2700 dü iri dedi doktor bakalım yarın kaç çıkıcak. diyet muhabbetide beni öldürüyo valla
evet hazırcı bunlar :)) bizim burdaki aile hekimliğindekiler çok rahat ya hiç yoğun değilSelam Bitter
Sorma beni de aradılar geçen , çalışıyorum deidm
Pazartesi gel dediler işim var deidm
Sıkıldım zaten zırt pırt hastaneye gitmek yetmiyo bi de bunların taciz telefonlaırndançok hazırcılar, benim yaptırdığım tahlilleri kopyalayıp aha aile hekimliği yapıyoruz hasta takibi yapıyoruz diyolar
hızlı gecmesın yaaa.esımde evde 15 tatılde kızıma bakarken ıyı oluyor...aıle boyu evde olmak guzel etraf cok fazla dagılıyor ama hızlarına yetısemıyorum zaten
bu arada masallah kızına...
Tane kimyon canim tane kimyonu cay demler gibi demle 1 litre suyu kaynat icine tane kimyon at 5 dk daha kaynat demlwnmeye birak cok sogutmadan ic ne kadar icebilirsen o kadar iyi
kızlar cuma çok telaşlı oldu bizim için kontrolüm vardı, dr umuza gittik baktı etti suyum fazlaymış, erken doğum olabilirmiş, bebişimde haftasına göre büyük çıktı öyle olunca hemen beni radyolojiye gönderdi, detaylı incelendik çok şükür ki bişey çıkmadı ama bebişim iri bebişyanaklar dudaklar nasıl tombiş nasıl tatlı hiç bu kadar net görmemiştim dr reklam amaçlı kullanalım dedi öyle tatlı ki kuzum, 36 haftalık bebiş gelişimindeymiş yani 2 hafta ileri gidiyoruz ve normal doğum olmayabilirmiş, işi de bırakmamı istedi birde diyete çok sıkı uyarsan 37.-38. haftaları görürüz dedi kuzum 44 cm, 2800 gr olmuş
hızlı gecmesın yaaa.esımde evde 15 tatılde kızıma bakarken ıyı oluyor...aıle boyu evde olmak guzel etraf cok fazla dagılıyor ama hızlarına yetısemıyorum zaten
bu arada masallah kızına...
benimkide geçen hafta 2700 dü iri dedi doktor bakalım yarın kaç çıkıcak. diyet muhabbetide beni öldürüyo valla
3 hafta oldu benım
10 gun falan onden gıdıyor dıye bılıyorum..haftaya doguma da karar verırız hayırlısıyla ınsallahO zaman herkesin gonlune gore olsun diyelim, erken dogum ve hastalik haberi almadan insallah
Seninkide masallah baya onden gidiyormus tontis sey
Alintiyi yanlis yapmisim
Masallah kuzuya
Cok tesekkur ederim canim saol
valla ne olsa şekere bağlıyolar zaten ölsek şeker komasından öldü dicekler nerdeyse. kilo bile verdim ben ya ne saçma ama hamilesin bişe yemiyosun kilo ver,yosun. salladım buaralar zatenayyy seninkide tombişmişvalla bu diyet muhabbetinden bende bıktım ne yapayım bilemedim ki aç mı gezeyim, zaten dikkat de ediyorum ama sonuç ortada bende babamızda kilolu doğmuşuz dr genetik de olabilir dedi ama işte diyete çok sıkı uyacakmışım bakalım sana ne diyecekler
Selam kızlar
Hastaneye gittim 37 hafta raporumu aldım
Doğum öncesi 'analık izni' diye geçiyo
Bi nüshayı işyerine muhasebeye veriyosunuz
Bi nüsha sizde kalıyo, doğum yaptığınız gün imzalatıyosunuz hastaneye
Bilginiz olsun
Raporun hayırlı olsun Çekirge de ben sadece 32. haftada rapor alıyorsun diye biliyordum.37. de de artık çalışamaz raporu mu alınıyormuş.offf raporlara boğulacağız yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?