2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ne olsa şekere bağlıyolar zaten ölsek şeker komasından öldü dicekler nerdeyse. kilo bile verdim ben ya ne saçma ama hamilesin bişe yemiyosun kilo ver,yosun. salladım buaralar zaten
valla ben artık tatlı bısey yıyınce mıdem bulanıyor.yıyemıyorum vucut alısmıs herhalde tuzlulara.
tek kacamkalarım borekler yanı.sabah esım ve kızımla kahv. gıttık yedım ne bulduysam.sonra mıde bulantısı oluyor.aman sunun surasında 1 ay kalmıs artık..ınsanın canı ıstıyor yaaa her ne kadar yıyemesemdeeeeeeeee

canın istiyor ve ben sürekli acıkıyorum hep midem kazınıyor ne yapayım yani yemeyeyimmi. gece acıkınca meyve vs yiyorum akşam yemekleri hafifi olunca acık dur artık. böyle beslenmekte sağlıklı değilki sürekli meyve ara öğün modu

ceviz tok tutuyor yıyor musun??ben 3-4 tane yıyorum gunde

valla ne olsa şekere bağlıyolar zaten ölsek şeker komasından öldü dicekler nerdeyse. kilo bile verdim ben ya ne saçma ama hamilesin bişe yemiyosun kilo ver,yosun. salladım buaralar zaten

yani ne şekermiş anlamadım gitti, birde benimki normal değerlerden 5-10 birim fazla çıktı öyle çok da değildi kilo vermedim ama 7-8 kilo felan aldım, hepside bebiş de göbüş de:) çok da ölçülü yiyorum, canım çekti 3-5 kaçamak yaptım bende ama abartı değildi, yarın yokum ama çarşamba burdayım merak ederim seni, bakalım sana ne diyecekler canım ya

Kızlar bu da benim havuzlu handan 100 tlye aldığım süsüm üstündeki yazı aynadan daha cıkrmadım etiketlerini yatak odamın kapısına asıcam malum beşiği orada
Çok güzelmiş gerçekten.ben biraz kazıklandım :)gerçi daha büyük olucak benimki.ama zevklerimiz aynı:)

canım bilindiktende aldım ben bunu oda kapısı için aldım için rahat olsun
Ben hastaneye de bunu götğrmek şstiyorum ki zaten ilk hastane kapısında görüp beğenmiştim.nasıl asılır bilmiyorum ama hastanedede bunu kullanıcam inşallah:)

cevizi ben ilk 3 ay yedim sonra hiç yemedim
gunde 2 tane yemek bebıse faydalı dıye bılıyorum.bence ye ıstersen....
hatta ayıklanmıs degıl kendın evde kırıp yıyecekmıssın.esım 4 kılo falan aldı yarıyı gectık hepımız yıyoruz her gece meyvenın yanında oluyor bazen gunduz yıyorum ara ogun olarak

Doktordan geldim. 1920 g, 43 cm. Sağlıklı çok şükür. Ama Kasilmalarim devam ediyormuş. Progesteron 2 den 3 doza çıkardı, erken doğuma dedi buradaki dogumlari da okudukça tedirgin olmaya başladım. Her şeyi tamamlamak lazım ne olur ne olmaz

Ay ben cok severim tatliyi ilk dort ay hic yiyemedim ama simdi fenayim her aksam bir cesit tatli yiyorum ne olacak halim bilmiyrum

Benim 32+0 da yani yarın çalışabilir raporu açılacak. Ama hastane çıktı vermiyoruz dedi. Bir yere de onaylatilmiyormus. Direkt sisteme giriliyor Muş. Sende de öyle mi oldu?

geçmiş olsun canım kuzuya da maşallah kasılma olduğunu nasıl anlıyosun birde ağrın varmı

iyice açıklayayım dedim yok öyle korkulacak gibi değil hafifbi yanma geçiyo zaten hemen ...

37 sonuna kadar çalışman gerekiyor canım, 37 bitince doğum öncesi izne ayrılıyosun hamilelik 40 hafta bitene kadar şeklinde baz alınıyor 37 bittiğinde alsan tam 3 hafta kala ayrılmış oluyosun ...

maşallah bebişine canım. kasılmalarını nasıl anlıyorsun. birde kasılma olmasına sebep bir durum varmı (stres yorgunluk falan) yoksa kendiliğindenmi oluyormuş

4 subatta randevum var bunu pekmez icince yapti bende meraklandim acaba iyi mi kotu mu die suan iyi sakin benim sekerde yuksek cikmisti acaba pekmez sekeri mi firlatti ki
Gebelik şekerin varsa ondan olabilir. Şeker yükselince bebekler rahatsız oluyor. Ben de gebelik şekeri var. 1-2 defa kaçamak yaptım aynen öyle oldu ve cok tedirgin oldum. Şeker varsa pekmez kesinlikle yememen lazım. Tatlı niyetine gün kurusu kayısı tavsiye ederim. Birkac tane benim sekeri mi şükür ki etkilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…