- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
valla ben artık tatlı bısey yıyınce mıdem bulanıyor.yıyemıyorum vucut alısmıs herhalde tuzlulara.valla ne olsa şekere bağlıyolar zaten ölsek şeker komasından öldü dicekler nerdeyse. kilo bile verdim ben ya ne saçma ama hamilesin bişe yemiyosun kilo ver,yosun. salladım buaralar zaten
canın istiyor ve ben sürekli acıkıyorum hep midem kazınıyor ne yapayım yani yemeyeyimmi. gece acıkınca meyve vs yiyorum akşam yemekleri hafifi olunca acık dur artık. böyle beslenmekte sağlıklı değilki sürekli meyve ara öğün moduvalla ben artık tatlı bısey yıyınce mıdem bulanıyor.yıyemıyorum vucut alısmıs herhalde tuzlulara.
tek kacamkalarım borekler yanı.sabah esım ve kızımla kahv. gıttık yedım ne bulduysam.sonra mıde bulantısı oluyor.aman sunun surasında 1 ay kalmıs artık..ınsanın canı ıstıyor yaaa
ceviz tok tutuyor yıyor musun??ben 3-4 tane yıyorum gundecanın istiyor ve ben sürekli acıkıyorum hep midem kazınıyor ne yapayım yani yemeyeyimmi. gece acıkınca meyve vs yiyorum akşam yemekleri hafifi olunca acık dur artık. böyle beslenmekte sağlıklı değilki sürekli meyve ara öğün modu
valla ne olsa şekere bağlıyolar zaten ölsek şeker komasından öldü dicekler nerdeyse. kilo bile verdim ben ya ne saçma ama hamilesin bişe yemiyosun kilo ver,yosun. salladım buaralar zaten
yemem mi :)ceviz tok tutuyor yıyor musun??ben 3-4 tane yıyorum gunde
Çok güzelmiş gerçekten.ben biraz kazıklandım :)gerçi daha büyük olucak benimki.ama zevklerimiz aynı:)Kızlar bu da benim havuzlu handan 100 tlye aldığım süsümüstündeki yazı aynadan daha cıkrmadım etiketlerini yatak odamın kapısına asıcam malum beşiği orada
cevizi ben ilk 3 ay yedim sonra hiç yemedimyemem mi :)
Ben hastaneye de bunu götğrmek şstiyorum ki zaten ilk hastane kapısında görüp beğenmiştim.nasıl asılır bilmiyorum ama hastanedede bunu kullanıcam inşallah:)canım bilindiktende aldım ben bunu oda kapısı için aldımiçin rahat olsun
gunde 2 tane yemek bebıse faydalı dıye bılıyorum.bence ye ıstersen....cevizi ben ilk 3 ay yedim sonra hiç yemedim
ben cok severm cevizi hamile değilken daha cok yerdm hattacevizi ben ilk 3 ay yedim sonra hiç yemedim
cevizi ben ilk 3 ay yedim sonra hiç yemedim
valla ben artık tatlı bısey yıyınce mıdem bulanıyor.yıyemıyorum vucut alısmıs herhalde tuzlulara.
tek kacamkalarım borekler yanı.sabah esım ve kızımla kahv. gıttık yedım ne bulduysam.sonra mıde bulantısı oluyor.aman sunun surasında 1 ay kalmıs artık..ınsanın canı ıstıyor yaaa her ne kadar yıyemesemdeeeeeeeee
Avent aldıkkızlar süt sağma makinesi hangi marka aldınız
Benim 32+0 da yani yarın çalışabilir raporu açılacak. Ama hastane çıktı vermiyoruz dedi. Bir yere de onaylatilmiyormus. Direkt sisteme giriliyor Muş. Sende de öyle mi oldu?Selam kızlar
Hastaneye gittim 37 hafta raporumu aldım
Doğum öncesi 'analık izni' diye geçiyo
Bi nüshayı işyerine muhasebeye veriyosunuz
Bi nüsha sizde kalıyo, doğum yaptığınız gün imzalatıyosunuz hastaneye
Bilginiz olsun
Ordan çıkışta süs malzemeleri satan yeni açılmış bi yer gördüm
Hastane için balon ( metaliklerden vardı ama güzel renk kalmamıştı, pembe nazar boncuklu aldım metalik değil ) ve kapı süsü aldım
Eki Görüntüle 1388944
Biraz da kendim yaparım inşallah
Ufak ufak başladım, rulo kat kutusu ( resim 1 ) nu süsledim ( resim 2 :) )
Bi de şu dekoratif kürdanları lokumlara saplarım diyorum ikramlık için
Eki Görüntüle 1388948 Eki Görüntüle 1388949
Doktordan geldim. 1920 g, 43 cm. Sağlıklı çok şükür. Ama Kasilmalarim devam ediyormuş. Progesteron 2 den 3 doza çıkardı, erken doğuma dediburadaki dogumlari da okudukça tedirgin olmaya başladım. Her şeyi tamamlamak lazım ne olur ne olmaz
Baya açıklayıcı olmuş sağ ol :KK53 :
Hadi ya sondadan tırstım ben sezeryan diyince sadece karnımla işleri olucak sanıyodum
Sorma, İkra diye kapı süsü filan da varya
Kaynanam da ne yana baksa şaşırdı
37 sonuna kadar çalışman gerekiyor canım, 37 bitince doğum öncesi izne ayrılıyosun hamilelik 40 hafta bitene kadar şeklinde baz alınıyor 37 bittiğinde alsan tam 3 hafta kala ayrılmış oluyosun ...selam kızlar.
bi konuda bilginize ihtiyacım var. benim çalışabilir raporumda "doğuma 3 hf kalana kadar çalışmasında tıbbi açıdan sakınca yoktur" yazıyor. dolayısıyla ben 36.hf. nın sonuna kadar mı çalışmalıyım? (doktorum doğumun 40. hf da olabileceğini söylemişti) teyit etmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan.
Doktordan geldim. 1920 g, 43 cm. Sağlıklı çok şükür. Ama Kasilmalarim devam ediyormuş. Progesteron 2 den 3 doza çıkardı, erken doğuma dediburadaki dogumlari da okudukça tedirgin olmaya başladım. Her şeyi tamamlamak lazım ne olur ne olmaz
Gebelik şekerin varsa ondan olabilir. Şeker yükselince bebekler rahatsız oluyor. Ben de gebelik şekeri var. 1-2 defa kaçamak yaptım aynen öyle oldu ve cok tedirgin oldum. Şeker varsa pekmez kesinlikle yememen lazım. Tatlı niyetine gün kurusu kayısı tavsiye ederim. Birkac tane benim sekeri mi şükür ki etkilemedi4 subatta randevum var bunu pekmez icince yapti bende meraklandim acaba iyi mi kotu mu die suan iyi sakin benim sekerde yuksek cikmisti acaba pekmez sekeri mi firlatti ki
ben cok severm cevizi hamile değilken daha cok yerdm hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?