2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de tatlı şeylere düşkün oldum ya,hep canım çekiyor
geçen gün kek yaptım nerdeyse yarısından çoğunu ben yedim herhalde

maşallah bebişine canım. kasılmalarını nasıl anlıyorsun. birde kasılma olmasına sebep bir durum varmı (stres yorgunluk falan) yoksa kendiliğindenmi oluyormuş
Sağolun kızlar. Ben kasılma hissetmedim. Tanı karnında Ara ara ağrı acı karışımı bir şey oluyor. Demek ki o kasılma. Dr usg cihazında görüyor rahim kasılmasini

maşallah bebişine canım. kasılmalarını nasıl anlıyorsun. birde kasılma olmasına sebep bir durum varmı (stres yorgunluk falan) yoksa kendiliğindenmi oluyormuş
Bir sebep demedi. Kendini yorma dedi. İlişki yasak dedi. Bilmiyorum ki

maşallah bebişine. Merak etme annesi bekler o. içini ferah tut

Sağolun kızlar. Ben kasılma hissetmedim. Tanı karnında Ara ara ağrı acı karışımı bir şey oluyor. Demek ki o kasılma. Dr usg cihazında görüyor rahim kasılmasini

cuma gününden beri bizim oğlanda bir coştu anlatamam. hep hareketliydi ama o günden beri hiç durduğu yok diyebilirim. o oynadıkça ağrılarım oluyor tabi. bende acaba kasılmalarımmı başladı diye düşünmüyor değilim doğrusu

Öhöm öhöm yine ben

anaaam çok az kalmış yaa Allah hayırlısıyla kurtulmayı, ikra hanımı kucağını almayı nasip etsin gerçi 2-3 gün giremedim doğum yapanlar olmuş, kim bilir o zamana kadar kimler anne olur kimler

Sorma acaba 6 Şubat'ı bile bekler mi diyorum İkra Hanım

Tane kimyon canim tane kimyonu cay demler gibi demle 1 litre suyu kaynat icine tane kimyon at 5 dk daha kaynat demlwnmeye birak cok sogutmadan ic ne kadar icebilirsen o kadar iyi

Tamam çok sağ ol ben bunu telefonumun notlarına kaydedeyim, lohusalık boyunca içiliyo dimi

37 de mi rapor alıcaz gibi bişey yazmıştın alıntıların içinde kalmış..

Evet 37 de de rapor alman lazım, tarih önemli o tarihten sonra 'analık izni' ne çıktı diye sgk ya bildiriliyo
Benim 32+0 da yani yarın çalışabilir raporu açılacak. Ama hastane çıktı vermiyoruz dedi. Bir yere de onaylatilmiyormus. Direkt sisteme giriliyor Muş. Sende de öyle mi oldu?

Hayır bana 2 nüsha verdiler kaşeli imzalı
Ben birini işyerine götürdüm
Biri sende kalsın, 37.haftanda getir dediler
Bugün 37.hafta için götürdüm, ordaki işlem tarihine göre bakıp evet 37.haftan olmuş diye yeni 2 nüsha rapor daha verdiler
Birini yine muhasebeye gönderdim, diğeri bende kalıcakmış doğum yaptığım gün hastaneye kaşeletip imzalatıcakmışım

Ordaki tarihlere göre izinli sayılıyoruz
Ben bugünden itibaren analık iznine çıkmış görünüyorum
Doğum yapınca da kaşeletmem laızm ki 'doğum sonrası' na aktarabilsin kalan

benimde belimde ve kalçamda çok ağrı oluyor bende korktum ama benimki bebişin kilosu biraz fazla ve su da çok olunca ondan oluyormuş, aşağı felan da bakıldı şükür kapalıymış rahatladım biraz ama karnım çook aşağı indi

Olabilir. Agri aci karisimi boyle bendeki. Kontrolde görmesi lazım doktorun.

sırt çantasımı alsam ko çantasımı karar veremedm yaa siz nasıl aldınız kızlar
ben okiedog dahoma sumo aldım hem el çantası hem sırt çantası oluyor hem de omuza takılabiliyor biraz pahalı oldu ama uzun yıllar bu çantayı takmak zorunda olacağım için (2. çocuğu da çok uzatmadan yapmayı düşünüyorum) hem kaliteli hem kullanışlı hem de şık bir şey olsun istedim

Bu ara tatlıyı kaçırdım gene arada bir vıcdan azabı çekiyorum sonra yemeye devam

bizimde yarın kontrolümüz var dr. ameliyat gününü belirliycez demişti şubatın son haftası alırız diyodu bakalım kurbanlık koyun gibi kesilmeme kaç gün kalmış ada hanımın durumu nasıl öğreneceğiz inş. dönüştede bebek şekeri,sepeti kapı süsü filan alır o işleri hallederim, bugünde hacı şeriften bebek çikolatasını şipariş edeceğim dün kızımın dolabının yarısını boşalttım ada bebeğe yer açtım biraz bugün de kalan işleri yaparım ...en geçe ben bıraktım sanırım bu işleri şurda doğuma 3.5 hafta var hala hazır değil bi çok şeyi bu hafta tamamlamış olacağım inş. erken doğsa ortada kalacağım ben bebek şekeri lavanta kesesi bebek çikolatası bide lohusa şerbeti hazırlayacağım kızlar yeter dimi ardındanda çay ve küçük ikramlıklar işte

maşallah canım senin bebiş kaç kilo. yakın tarihlerimiz seninle ben 19.haftadan beri aşağıda taşıyorum o yüzden kasık ağrısı sık idrara çıkmada çok oluyordu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…