Dr usg cihazında görüyor. Kendisi söylüyor. Ağrım oluyor ama tabi ben onun kasılma olduğunu anlaMadimgeçmiş olsun canım kuzuya da maşallahkasılma olduğunu nasıl anlıyosun birde ağrın varmı
Sağolun kızlar. Ben kasılma hissetmedim. Tanı karnında Ara ara ağrı acı karışımı bir şey oluyor. Demek ki o kasılma. Dr usg cihazında görüyor rahim kasılmasinimaşallah bebişine canım. kasılmalarını nasıl anlıyorsun. birde kasılma olmasına sebep bir durum varmı (stres yorgunluk falan) yoksa kendiliğindenmi oluyormuş
Bir sebep demedi. Kendini yorma dedi. İlişki yasak dedi. Bilmiyorum kimaşallah bebişine canım. kasılmalarını nasıl anlıyorsun. birde kasılma olmasına sebep bir durum varmı (stres yorgunluk falan) yoksa kendiliğindenmi oluyormuş
maşallah bebişine. Merak etme annesi bekler o. içini ferah tutDoktordan geldim. 1920 g, 43 cm. Sağlıklı çok şükür. Ama Kasilmalarim devam ediyormuş. Progesteron 2 den 3 doza çıkardı, erken doğuma dediburadaki dogumlari da okudukça tedirgin olmaya başladım. Her şeyi tamamlamak lazım ne olur ne olmaz
Çok pahalisi. Havuzlu handan 35 liraya aldım.Kızlar ben de bu kapı süsünden sipariş ettim.daha büyüğü olucak, tabi iki isim yazılıcak,aynalı yazı ve tafta kumaş 150 tl... Eki Görüntüle 1389058
Öyle düşünmek istiyorum. Zamanında gelsiiin.maşallah bebişine. Merak etme annesi bekler o. içini ferah tut
Sağolun kızlar. Ben kasılma hissetmedim. Tanı karnında Ara ara ağrı acı karışımı bir şey oluyor. Demek ki o kasılma. Dr usg cihazında görüyor rahim kasılmasini
anaaam çok az kalmış yaaAllah hayırlısıyla kurtulmayı, ikra hanımı kucağını almayı nasip etsin gerçi 2-3 gün giremedim doğum yapanlar olmuş, kim bilir o zamana kadar kimler anne olur kimler
Tane kimyon canim tane kimyonu cay demler gibi demle 1 litre suyu kaynat icine tane kimyon at 5 dk daha kaynat demlwnmeye birak cok sogutmadan ic ne kadar icebilirsen o kadar iyi
37 de mi rapor alıcaz gibi bişey yazmıştınalıntıların içinde kalmış..
Benim 32+0 da yani yarın çalışabilir raporu açılacak. Ama hastane çıktı vermiyoruz dedi. Bir yere de onaylatilmiyormus. Direkt sisteme giriliyor Muş. Sende de öyle mi oldu?
ben de tatlı şeylere düşkün oldum ya,hep canım çekiyor
geçen gün kek yaptım nerdeyse yarısından çoğunu ben yedim herhalde
cuma gününden beri bizim oğlanda bir coştu anlatamam. hep hareketliydi ama o günden beri hiç durduğu yok diyebilirim. o oynadıkça ağrılarım oluyor tabi. bende acaba kasılmalarımmı başladı diye düşünmüyor değilim doğrusu
kızlar meltem nerelerde gözükmüyor hiç
Olabilir. Agri aci karisimi boyle bendeki. Kontrolde görmesi lazım doktorun.cuma gününden beri bizim oğlanda bir coştu anlatamam. hep hareketliydi ama o günden beri hiç durduğu yok diyebilirim. o oynadıkça ağrılarım oluyor tabi. bende acaba kasılmalarımmı başladı diye düşünmüyor değilim doğrusu
ben okiedog dahoma sumo aldım hem el çantası hem sırt çantası oluyor hem de omuza takılabiliyor biraz pahalı oldu ama uzun yıllar bu çantayı takmak zorunda olacağım için (2. çocuğu da çok uzatmadan yapmayı düşünüyorum) hem kaliteli hem kullanışlı hem de şık bir şey olsun istedimsırt çantasımı alsam ko çantasımı karar veremedm yaa siz nasıl aldınız kızlar
ben de tatlı şeylere düşkün oldum ya,hep canım çekiyor
geçen gün kek yaptım nerdeyse yarısından çoğunu ben yedim herhalde
Öhöm öhöm yine ben
Sorma acaba 6 Şubat'ı bile bekler mi diyorum İkra Hanım
Tamam çok sağ ol ben bunu telefonumun notlarına kaydedeyim, lohusalık boyunca içiliyo dimi
Evet 37 de de rapor alman lazım, tarih önemli o tarihten sonra 'analık izni' ne çıktı diye sgk ya bildiriliyo
Hayır bana 2 nüsha verdiler kaşeli imzalı
Ben birini işyerine götürdüm
bende 32 de çalışır aldım. 37 ye kadar çalışır yazıyor ama bu hafta son yani 35 te başlatacağım iznimi. yapacağım farklı bir şey varmı canım biliyormusun
Biri sende kalsın, 37.haftanda getir dediler
Bugün 37.hafta için götürdüm, ordaki işlem tarihine göre bakıp evet 37.haftan olmuş diye yeni 2 nüsha rapor daha verdiler
Birini yine muhasebeye gönderdim, diğeri bende kalıcakmış doğum yaptığım gün hastaneye kaşeletip imzalatıcakmışım
Ordaki tarihlere göre izinli sayılıyoruz
Ben bugünden itibaren analık iznine çıkmış görünüyorum
Doğum yapınca da kaşeletmem laızm ki 'doğum sonrası' na aktarabilsin kalan
Aynen ya.. hiç aramazdım tatlı matlı.
dün ben de kek yaptım ve senin gibi yarısını falan yedım :) :) :)
benimde belimde ve kalçamda çok ağrı oluyor bende korktum ama benimki bebişin kilosu biraz fazla ve su da çok olunca ondan oluyormuş, aşağı felan da bakıldı şükür kapalıymış rahatladım biraz ama karnım çook aşağı indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?