2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 32 de çalışır aldım. 37 ye kadar çalışır yazıyor ama bu hafta son yani 35 te başlatacağım iznimi. yapacağım farklı bir şey varmı canım biliyormusun

Aynı işlem yapılacak
Sadece ben 37 yi bekledim, sen 35 te gideceksin
32 sadece çalışabilir bildirimi
Asıl izne çıkışın onu kapattırdığın raporda yazıyo
35.haftada gidip hastaneye bildirmen laızm onlar sgk ya bildirip sana kaşeli imzalı bi rapor vericek, birini işyerine vericeksin birini kendin saklayacaksın doğuma gittiğinde yanında olsun

Kızlar ya ben hissetmiyorum bugun sanki kızımı :S valla içim skıldı ne yapsam da hareket etse işteyim bide.

Kızlar ya ben hissetmiyorum bugun sanki kızımı :S valla içim skıldı ne yapsam da hareket etse işteyim bide.

İşteyken hep oturuyoruz ya bi de yoruluyoruz pek oynamıyodu benimde
Akşamları yemekten sonra uzanınca kımıldıyodu en çok hatta hıçkırıyodu
Bişeyler ye mümkünse tatlı bişeyler, bol da su iç bi dene

haha ben de kocam evdeyken az yiyorum o gidince yardırıyorum suç işlermiş gibi :)
ya bugun yemiciz de ne zaman yiciz Allah aşkına can boğazdan gelir

32 de çalışır alıp 37 den önce çıkarsan aradaki süe yanıyor falan diyorlar ama varmı öyle bir durum biliyormusun canım

oynuyordur annesi merak etme hissetmiyorsundur sadece.tatlı bişeyler ye. yada yemekten zevk aldığın bir şeyde yiyebilirsin. bide pıt pıt pıt diye parmağınla hafifçe dokunabilirsin göbişine

haha ben de kocam evdeyken az yiyorum o gidince yardırıyorum suç işlermiş gibi :)

Ayni ya biri varken sanki yedigim cok goruniyo gibi yiyemiyorum ama yalniz kalinca cosuyorum burde aksamlari tatliya dadandim sutlu yada serbetli fark etmiyo yeterki tatli olsun kalkip kek mi yapsam ufff esimde yemiyorki bu seferde butun kek bana kaliyo komsuda tatile gitti verecek kimsede yok

Ben hamile filan değildim yeni evliydim
Kayınvalidemlere kalabalık akrabaları geldi
Tabak hazırlaıdk çayın yanına
Millet konuşuyodu kadınlar arası arka oda da
Bende ordaydım tabi
Birden kadının biri dedi ki aaa sen hiç göründüğün gibi değilmişsin
Sonra bi baktım herkeisn tabaktan 1-2 bişey eksilmiş , ben son şeyi ısırıyorum
Nasıl rezil oldum anlatamam
Aslında onlar çok konuşuyo bende pek tanımıyodum , bi de hamur işi de sveiyorum tek tabağa odaklanmışım ortam da sarmayınca
Odur budur geneli takip ediyorum utancımdan haha

32 de çalışır alıp 37 den önce çıkarsan aradaki süe yanıyor falan diyorlar ama varmı öyle bir durum biliyormusun canım

32 deki sadece bildirim 'çalışabilir' diye
En fazla 37 ye kadar çalışabiliyoruz
Ama sen 35 te çıkıcam diyosan da yine aynı işlemi hastaneye onaylatmalısın

2 hafta erken çıkmış oluyosun yani, doğum öncesi 5 hafta kullanıyosun
37 de çıkan, doğum öncesi 3 hafta kullanmış oluyo

Kalanlar doğum sonrasına aktarılıyo

maşallah canım senin bebiş kaç kilo. yakın tarihlerimiz seninle ben 19.haftadan beri aşağıda taşıyorum o yüzden kasık ağrısı sık idrara çıkmada çok oluyordu bende

canım geçen hafta 33+4 de 2800 olmuş kuzumbenimki 24.-25. haftadan beri aşağıda, bende çok tuvalete gidiyorum, ağrılarımda fazla

bir halt yaptıkları da yok. ben bundan önceki hamileliğimde düzenli gidiyordum çünkü halk sağlığı müdürlüğüne rapor sunmaları gerekiyor yoksa çok ciddi ceza geliyor onlara. sonra o hamileliğimde bebeği kaybettim ve gebeliğin sonlandırıldığını bildirmek için üşenmedim gittim bana demez mi sizin gebeliğiniz kayda bile alınmamış diye çok sinirlendim. o yüzden bu gebeliğimde hiç gitmedim bilerek :) eşim eczacı olduğu için onun eczanesinin yanındaki sağlık ocağından tetanoz aşılarını getirttik eşim de kendi yaptı aşıları. ordan kayda geçtiği için gebeliği öğrenmişler tutuşa tutuşa aradılar kendi aile hekimliğimden hiç gelmediniz gelmeniz gerek ben de oyaladım bunları ceza gelmiş ohh dedim müstehak size. gerçi tüm suç ebenindi ama doktora üstü kapalı önceki gebeliğimden sinirli olduğumu hissettirdim en son gittiğimde hiç bir şey diyemedi

çok sağol canım

küçük kapta yap hem fazla yememiş olursun :)
ay aklında kalacagına mıdende kalsın

İyi yapmışsın
Ancak hazıra konsunlar zaten başka bişey yaptıkları yok
Sana da terbiyesizlik etmişler, müstehak olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…