İyi ya yalnız değilmişim bende tuzlu bişeyin yarım tepsisine yakınını götürdüm dün
Olabilir. Agri aci karisimi boyle bendeki. Kontrolde görmesi lazım doktorun.
bende 32 de çalışır aldım. 37 ye kadar çalışır yazıyor ama bu hafta son yani 35 te başlatacağım iznimi. yapacağım farklı bir şey varmı canım biliyormusun
ahahah kendimize suç ortağı arıyoruz çek
Kızlar ya ben hissetmiyorum bugun sanki kızımı :S valla içim skıldı ne yapsam da hareket etse işteyim bide.
Havuzluda 100 e yaptırmış arkadaşÇok pahalisi. Havuzlu handan 35 liraya aldım.
Misafirler 2 şer tane yedi ondan
Ben yedim 4-5 baktım çok göze batıyorum
Onların gitmeisni bekledim sonra devam ettim
Ama demek ki gebelikte normal diyorum şimdi sizi de okuyuncagerçi oldum olası hamur işini affetmem
Aynı işlem yapılacak
Sadece ben 37 yi bekledim, sen 35 te gideceksin
32 sadece çalışabilir bildirimi
Asıl izne çıkışın onu kapattırdığın raporda yazıyo
35.haftada gidip hastaneye bildirmen laızm onlar sgk ya bildirip sana kaşeli imzalı bi rapor vericek, birini işyerine vericeksin birini kendin saklayacaksın doğuma gittiğinde yanında olsun
Kızlar ya ben hissetmiyorum bugun sanki kızımı :S valla içim skıldı ne yapsam da hareket etse işteyim bide.
haha ben de kocam evdeyken az yiyorum o gidince yardırıyorum suç işlermiş gibi :)
ya bugun yemiciz de ne zaman yiciz Allah aşkına can boğazdan gelir
haha ben de kocam evdeyken az yiyorum o gidince yardırıyorum suç işlermiş gibi :)
32 de çalışır alıp 37 den önce çıkarsan aradaki süe yanıyor falan diyorlar ama varmı öyle bir durum biliyormusun canım
maşallah canım senin bebiş kaç kilo. yakın tarihlerimiz seninle ben 19.haftadan beri aşağıda taşıyorum o yüzden kasık ağrısı sık idrara çıkmada çok oluyordu bende
bir halt yaptıkları da yok. ben bundan önceki hamileliğimde düzenli gidiyordum çünkü halk sağlığı müdürlüğüne rapor sunmaları gerekiyor yoksa çok ciddi ceza geliyor onlara. sonra o hamileliğimde bebeği kaybettim ve gebeliğin sonlandırıldığını bildirmek için üşenmedim gittim bana demez mi sizin gebeliğiniz kayda bile alınmamış diye çok sinirlendim. o yüzden bu gebeliğimde hiç gitmedim bilerek :) eşim eczacı olduğu için onun eczanesinin yanındaki sağlık ocağından tetanoz aşılarını getirttik eşim de kendi yaptı aşıları. ordan kayda geçtiği için gebeliği öğrenmişler tutuşa tutuşa aradılar kendi aile hekimliğimden hiç gelmediniz gelmeniz gerek ben de oyaladım bunları ceza gelmiş ohh dedim müstehak size. gerçi tüm suç ebenindi ama doktora üstü kapalı önceki gebeliğimden sinirli olduğumu hissettirdim en son gittiğimde hiç bir şey diyemediSelam Bitter
Sorma beni de aradılar geçen , çalışıyorum deidm
Pazartesi gel dediler işim var deidm
Sıkıldım zaten zırt pırt hastaneye gitmek yetmiyo bi de bunların taciz telefonlaırndançok hazırcılar, benim yaptırdığım tahlilleri kopyalayıp aha aile hekimliği yapıyoruz hasta takibi yapıyoruz diyolar
32 deki sadece bildirim 'çalışabilir' diye
En fazla 37 ye kadar çalışabiliyoruz
Ama sen 35 te çıkıcam diyosan da yine aynı işlemi hastaneye onaylatmalısın
2 hafta erken çıkmış oluyosun yani, doğum öncesi 5 hafta kullanıyosun
37 de çıkan, doğum öncesi 3 hafta kullanmış oluyo
Kalanlar doğum sonrasına aktarılıyo
Ayni ya biri varken sanki yedigim cok goruniyo gibi yiyemiyorum ama yalniz kalinca cosuyorumburde aksamlari tatliya dadandim sutlu yada serbetli fark etmiyo yeterki tatli olsun kalkip kek mi yapsam ufff esimde yemiyorki bu seferde butun kek bana kaliyo komsuda tatile gitti verecek kimsede yok
bir halt yaptıkları da yok. ben bundan önceki hamileliğimde düzenli gidiyordum çünkü halk sağlığı müdürlüğüne rapor sunmaları gerekiyor yoksa çok ciddi ceza geliyor onlara. sonra o hamileliğimde bebeği kaybettim ve gebeliğin sonlandırıldığını bildirmek için üşenmedim gittim bana demez mi sizin gebeliğiniz kayda bile alınmamış diye çok sinirlendim. o yüzden bu gebeliğimde hiç gitmedim bilerek :) eşim eczacı olduğu için onun eczanesinin yanındaki sağlık ocağından tetanoz aşılarını getirttik eşim de kendi yaptı aşıları. ordan kayda geçtiği için gebeliği öğrenmişler tutuşa tutuşa aradılar kendi aile hekimliğimden hiç gelmediniz gelmeniz gerek ben de oyaladım bunları ceza gelmiş ohh dedim müstehak size. gerçi tüm suç ebenindi ama doktora üstü kapalı önceki gebeliğimden sinirli olduğumu hissettirdim en son gittiğimde hiç bir şey diyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?