2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım

Ne demek rica ederim
Bende bilmiyodum
Hatta bugün öğrendim bu son aldığımız raporu bile doğum yaptığımızda hastaneye onaylatıcakmışız
Şu gün doğum yaptı gibisinden onaylayıp, kalan izni doğum sonrasına aktarıyolarmış 1 nüsha saklıycam o yüzden

ay yuh yanı mılletın yanında nasıl da soylemiş :):):)
Ben onların yanında kuş gibi yiyorum çünkü o bunu yedi o şunu yedi diye dedikodu yapıyolar
o yuzden oraya her gıttıgımde aç kalıyorum

ay yuh yanı mılletın yanında nasıl da soylemiş :):):)
Ben onların yanında kuş gibi yiyorum çünkü o bunu yedi o şunu yedi diye dedikodu yapıyolar
o yuzden oraya her gıttıgımde aç kalıyorum

Bende yeni gelindim acemiliğime denk geldi üf ne bilim tabak silmek süpürmek sünnet değil mi hem
Kendi kilolu, benden beklemezmiş vs ama tüm kalabalık falım reklamı gibi wuuu diye döndü bana baktı tabak bomboş nasıl utandım anlatamam

ay yarıldım gülmekten

şimdi hanım hanım yiyosundur şimdi gerçi ama adın çıktı bı kere

Ben keşke sade kek olsa ne bulsam yiyorum
aynen Çek,nasıl bir iştah bu anlamıyorum.ne bulsam yiyorum ben de :) boşuna almadık 15 kiloyu

Aynen ya.. hiç aramazdım tatlı matlı.
dün ben de kek yaptım ve senin gibi yarısını falan yedım :) :) :)
vicdan azabı çekiyorum sonra ama napayım.yedikçe yiyesim geliyor :)

canım geçen hafta 33+4 de 2800 olmuş kuzumbenimki 24.-25. haftadan beri aşağıda, bende çok tuvalete gidiyorum, ağrılarımda fazla

benimde 32+5 te 2200 dü. her akşam eşim belim ve sırtıma hafif hafif masaj yapıyor sağolsun. masaj yapınca dahada haeketleniyor oğlan :) dr a gittiğimde sorucam bakalım

küçük kapta yap hem fazla yememiş olursun :)
ay aklında kalacagına mıdende kalsın

Mantikli kadinsin kalkiyimda minik kagitlarda yapayim
Bu orgu iside bende yon degistirdi, millet bebegine oruyo bense esime bere koleksiyonu yapacaz artik, kardesim gordu cok begendi onada ordum ona ormusken diger kardesimide ayirmiyim dedim onada ordum deli kizin ceyizi gibi donattim onlari simdide yine esime farkli renk oruyorum

bana 32.hafta raporunun nüshasını bile verdirmedi hastahane fotokopisini ver yeter dediler

ay yarıldım gülmekten

şimdi hanım hanım yiyosundur şimdi gerçi ama adın çıktı bı kere

Sorma en dedikoducusu oymuş sülalenin
Geç öğrendim yaymıştır artık
Ay yine aynı kişi ablam hamileydi ona yorum attım sosyal paylaşımdan
Bu da ben sanmış nasıl sandıysa, aramış herkese demiş Çekirge hamile ( niye arıyosa sanırsın ben ünlüyüm o da paparazzi )
Bayramda gittim ziyaretlere herkes eee hani düşünmüyodunuz vs. demez mi
Deidm neyi
Hamileymişsin X dedi dediler
Yok artık dedim hamile olan ben değilim ablam

Sildim sonra, tuhaf böylesi. Uzak akrabalaır üstelik ama fazla meraklı müzevir Müzeyyen tarzı

bana 32.hafta raporunun nüshasını bile verdirmedi hastahane fotokopisini ver yeter dediler

Fotokopide olur ama elinde bişey olsun ben bugün gittim şaşkoloz şaşkoloz bakıyolardı raporu çıkardım burda yazıyo 37 inin doluş günü de belli 26.01 dedim öyle yaptılar

Bak bunlar hep komplo :)
bebegı kıskanıyolar :)
ben benımkıne bı patik ördüm sadece ama sankı zaman kaybıymış gibi geldi. eşim duymasın :)
şimdiye bebeğime bir sürü şey yapmıştım diyodum kendi kendime :)
bu aralar da baydı örgü olayı. battanıyeye basladım sozde ama hala duruyor..
Senin zaten MAŞAALLAHın var kurabıyeler bereler battanıyeler :)

Seda Sayandaki anne kız ne itici
Kızı bi adama talip olmuş
Anne stüdyoyu bastı rest çekti, adamın yaşı büyük diye
Adam süs eşyası gibi kaldı kenarda, bunlar vır vır vır susmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…