Benimki bu. Hafleri hazir. Alt tarafa isim yazıcaz. Ben de onu dicektim. Havuzlu ganda beğendiğim en pahali model 75 tl idi. 100e alan arkadasin süsü, seninkinin aynisi. Ama gitme imkani yoksa tabiki yapacak bir şey yok. Gule gule kullanin. Cok da guzelHavuzluda 100 e yaptırmış arkadaş
Paylaş resmini seninkini de görelim
Bunu da beğenmiştim.Kızlar hastane içinde bundan aldım 20 tlye
Fotokopide olur ama elinde bişey olsun ben bugün gittim şaşkoloz şaşkoloz bakıyolardı raporu çıkardım burda yazıyo 37 inin doluş günü de belli 26.01 dedim öyle yaptılar
benimde 32+5 te 2200 dü. her akşam eşim belim ve sırtıma hafif hafif masaj yapıyor sağolsun. masaj yapınca dahada haeketleniyor oğlan :) dr a gittiğimde sorucam bakalım
Benimkiler ikiz olduğu için daha büyük olucak o nedenle fiyat arttıBenimki bu. Hafleri hazir. Alt tarafa isim yazıcaz. Ben de onu dicektim. Havuzlu ganda beğendiğim en pahali model 75 tl idi. 100e alan arkadasin süsü, seninkinin aynisi. Ama gitme imkani yoksa tabiki yapacak bir şey yok. Gule gule kullanin. Cok da guzel
Hayır çıkmıyorKızlar ya karnınıza dokununca parmaklarınızın izi cıkıyor mu ?
çok komık oluyo
birde işleri bu bizden çok daha iyi bilmeleri gerekiyor sözde. takip etmesen mağdur oldun gitti. sabah sen anlatıştın sanırım rapor almaya gittiğinde muayene ücreti ödediğini bende yaşadım aynısını. 1 gün kala fark ettim allahtan apar topar gittik. ama bu hafta izine ayrılacağımı söyledim dr a hemen kontrol süresini hesapladı o gün çağırdı işlemlerini o gün yapalım boşuna muayene ücreti ödeme dedi. halbuki dr un takip etmesi bile gerekmez bunu sağolsun yardımcı oldu. ama rapor bölümündekilerin falan umurunda değil valla
maşallah kuzuyamasaj yapınca rahatlayacak gibi değil benim ki bildiğin kemik ağrısı
eger sigortalı çalışıyorsan direk bilgisayardan gönderiliyormuş benim dr. öyle demişti ama ben öğretmen olunca 3 nüsha şeklinde verdi raporuBenim 32+0 da yani yarın çalışabilir raporu açılacak. Ama hastane çıktı vermiyoruz dedi. Bir yere de onaylatilmiyormus. Direkt sisteme giriliyor Muş. Sende de öyle mi oldu?
Bak bunlar hep komplo :)
bebegı kıskanıyolar :)
ben benımkıne bı patik ördüm sadece ama sankı zaman kaybıymış gibi geldi. eşim duymasın :)
şimdiye bebeğime bir sürü şey yapmıştım diyodum kendi kendime :)
bu aralar da baydı örgü olayı. battanıyeye basladım sozde ama hala duruyor..
Senin zaten MAŞAALLAHın var kurabıyeler bereler battanıyeler :)
kızlar bna yardımcı olurmusunuz sizce hangisi görüntü olarak daha şık
birinin termos yeri sabit birinin ki değil
http://www.hepsiburada.com/liste/st....aspx?productId=ailesty7053&categoryId=301143
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/stylo-anne-bebek-bakim-malzeme-cantasi-kirmizi-133586975
Evet doktorun iyi niyetliymiş
Aslında benimde kontrol sürem Cuma mı bitiyodu ne o gün yazılmıştı kontrolüm , muayeneye gittim
Raporu da sordum , hımmm bugün kapattırırsan 36+3 te bıraktı olursun Pazartesi gel tam 37 oluyo dediler
Sonra da kontrol sürem bitmiş demek para istedilersanırsın muayene olucam, alt tarafı kaşe imza yaptılar
Sigortalı değilim. Öğretmenim. Demek ki ısrar edicem nüshalar için.eger sigortalı çalışıyorsan direk bilgisayardan gönderiliyormuş benim dr. öyle demişti ama ben öğretmen olunca 3 nüsha şeklinde verdi raporu
sen git bir daha en iyisi arkadaşım hem bebişini görmüş olursun ehehehe :). hangi şehirdeydin bu arada
Sigortalı değilim. Öğretmenim. Demek ki ısrar edicem nüshalar için.
İstanbulda'yım zaten Cuma kontrolüm olacaktı her türlü
Ona gidicem, nst için
Öteki Cuma da kader anı
kasilmalari hissedio musn canim?Doktordan geldim. 1920 g, 43 cm. Sağlıklı çok şükür. Ama Kasilmalarim devam ediyormuş. Progesteron 2 den 3 doza çıkardı, erken doğuma dediburadaki dogumlari da okudukça tedirgin olmaya başladım. Her şeyi tamamlamak lazım ne olur ne olmaz
ayak ta uyudum uyucam su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?