Kızlar ya karnınıza dokununca parmaklarınızın izi cıkıyor mu ?
çok komık oluyo
bende istanbuldayım :) ayyy ne güzel az kaldı bebeğine kavuşmana. bana bazen hep hamile kalacakmışım gibi geliyor :)
Seda Sayandaki anne kız ne itici
Kızı bi adama talip olmuş
Anne stüdyoyu bastı rest çekti, adamın yaşı büyük diye
Adam süs eşyası gibi kaldı kenarda, bunlar vır vır vır susmuyo
ben en çok seda sayanın boş bakışlarına hayranım :))
Evet ya. Bende çok yapıyorum :)Kızlar ya karnınıza dokununca parmaklarınızın izi cıkıyor mu ?
çok komık oluyo
Ben bugün gördüm bu programı
Şimdi de tv 8 i açtım bu tarz benimde didişme var
Bi yandan bu halden kurtulmak istiyo insan bi de tabi yavrusuna kavuşmak
Bi yandan da korkuyosun tabi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ slaim kurtulalım yavrularımızlar
ben en çok seda sayanın boş bakışlarına hayranım :))
estetik yaptırmaktan o boşluk eheheh :) ifade kalmamış kadında yahu :)
Al bendende o kadar. başım ağrıyor çok fena ağırlık bastıayak ta uyudum uyucam su anda
Kendi işini takip edicem dediğin gibi. Kimse bir şey bilmiyor. Sorumluluk almıyor . Ama yarın öbür gün şu da var mı, bunu yapmış miydin diye sorarlar. SiBna rapor dışında, sgk işlem sayfasını yazdırmışlardı
İyi ki de yazdırmışlar, bugün kapatırken kem küm ettiler tarih konusunda
Sgk işlem sayfasını çıkardım 26.01 i gösterdim 37.hafta tarihi verilmiş diye öyle yaptılar
Akıllaır fikirleri telefonda mesajlamada filandı zaten, safsaklıyolar
günaydın canım , kolay gelsin , gerçekten insan bir garip oluyor, ben son güne bırakmamak için yavaş yavaş götürüyorum , burda yaşıyodum resmen neler getirmişim neler , birde ne zaman döneceğin dönüp dönmeyeceğin belli olmuyor maalesef özel şirkette onun için herşeyimi götüreceğim ben ,
kuzum önemli bişi yok dimi.. erken aldın raporuBende aynen yavas yavas goturmustum , herdeyi topladim geldim :)
kasilmalari hissedio musn canim?
Bende aynen yavas yavas goturmustum , herdeyi topladim geldim :)
Calısamaz raporunu yazılı mi verdi Dr? Ben yarin alıcam. Bankodaki kız yazılı vermiyoruz ve bir yere de onaylatilmiyor dedi. Doktor yarın olmİcat ama raporu açacak. Doktora mesajda dice yazılı nüsha lazım bana diye.Bende aynen yavas yavas goturmustum , herdeyi topladim geldim :)
sıkma canını bende işe dalmışım bir an var mı yok mu anlamadım şimdi kıpır kıpır etmeye başladı benim cimcimemem... soda içtim onun etkisi olurmu bilmiyorum:) annesi gibi ekşi yi seviyorsa bundan :)Kızlar ya ben hissetmiyorum bugun sanki kızımı :S valla içim skıldı ne yapsam da hareket etse işteyim bide.
adıda pek çetrefilliymiş :)ben okiedog dahoma sumo aldım hem el çantası hem sırt çantası oluyor hem de omuza takılabiliyor biraz pahalı oldu ama uzun yıllar bu çantayı takmak zorunda olacağım için (2. çocuğu da çok uzatmadan yapmayı düşünüyorum) hem kaliteli hem kullanışlı hem de şık bir şey olsun istedim
bendeeeeeeAllahım uykusuzluktan ölücemm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?