2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende istanbuldayım :) ayyy ne güzel az kaldı bebeğine kavuşmana. bana bazen hep hamile kalacakmışım gibi geliyor :)

Bi yandan bu halden kurtulmak istiyo insan bi de tabi yavrusuna kavuşmak
Bi yandan da korkuyosun tabi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ slaim kurtulalım yavrularımızlar

Bi yandan bu halden kurtulmak istiyo insan bi de tabi yavrusuna kavuşmak
Bi yandan da korkuyosun tabi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ slaim kurtulalım yavrularımızlar

ben hiç düşünmemeye çalışıyorum korku sararsa kötü olurum diye. rabbim hayırlısıyla sağ salim kurtarsın hepimizi inşallah. hangi hastaneye gidiyorsun canım

Kendi işini takip edicem dediğin gibi. Kimse bir şey bilmiyor. Sorumluluk almıyor . Ama yarın öbür gün şu da var mı, bunu yapmış miydin diye sorarlar. Si
njr ederler

Bende aynen yavas yavas goturmustum , herdeyi topladim geldim :)

Bende aynen yavas yavas goturmustum , herdeyi topladim geldim :)
Calısamaz raporunu yazılı mi verdi Dr? Ben yarin alıcam. Bankodaki kız yazılı vermiyoruz ve bir yere de onaylatilmiyor dedi. Doktor yarın olmİcat ama raporu açacak. Doktora mesajda dice yazılı nüsha lazım bana diye.

Kızlar ya ben hissetmiyorum bugun sanki kızımı :S valla içim skıldı ne yapsam da hareket etse işteyim bide.
sıkma canını bende işe dalmışım bir an var mı yok mu anlamadım şimdi kıpır kıpır etmeye başladı benim cimcimemem... soda içtim onun etkisi olurmu bilmiyorum:) annesi gibi ekşi yi seviyorsa bundan :)

adıda pek çetrefilliymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…