2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

walla ağlıycam yaa uykum var 3 tane talcid içtim midem hala yanıyoo
belim koptu kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyoor keşke 32 de ayrılsaydım kendimi çok bitkin hissediyorum

belim koptu kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyoor keşke 32 de ayrılsaydım kendimi çok bitkin hissediyorum
demet ya bende 37 ye kadar nasıl çalışıcam diye düşünüp duruyorum... hergün biraz daha zor geliyo hem işyerine gelmek hem akşama kadar şu koltukta oturmak üstelik benim daha 4 haftam var ve vakit geçmiyo

demet ya bende 37 ye kadar nasıl çalışıcam diye düşünüp duruyorum... hergün biraz daha zor geliyo hem işyerine gelmek hem akşama kadar şu koltukta oturmak üstelik benim daha 4 haftam var ve vakit geçmiyo

zaten sandalye öldürüyooo belim popom hiçbiyerim tutmuyoo yarın 36.hafta oluyoo ama dermanım kalmadı..

Be
Bende akşamları öyle geçiştirmeye çalışıyorum yinede bukadar kilo aldım birde yemek yesem hep ne olurdum acaba :)

Benimde bu hafta son son ama geçmek bilmiyor. Başım ağrıyor uyku basıyor. Tatil moduna girdim bişey yapasım yok.

zaten sandalye öldürüyooo belim popom hiçbiyerim tutmuyoo yarın 36.hafta oluyoo ama dermanım kalmadı..

Allah yardımcımız olsun cnm yaa .. bende aynıyım cuma günü işten eve gidince ağladım artık bel ağrısından iş stresinden ...

ben önümüzdeki hafta dahileyeden rapor alacağım bi hafta daha katlanamayacağım canım sonra da iznimi başlatcam zaten çok zor geliyor artık kız ağzımdan çıkıverecek gibiyim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…