Allahım uykusuzluktan ölücemm ..
çok güzel fiyatı da gayet uygun ben bizim burdaki dükkanlara sordum 35-40 gibi bir meblağ diyorlar güzel almışsın...Kızlar hastane içinde bundan aldım 20 tlye
HELE ben hele ben resmen ıcım uyuyorAllahım uykusuzluktan ölücemm ..
ayy kızlar saatte geçmiyooo resmen kafamı koysam gidicem durumundayımm
pilimiz bitti sanırım artık..
ayy kızlar saatte geçmiyooo resmen kafamı koysam gidicem durumundayımm
safak 15 :) 37 hafta bıtımıneayy kızlar saatte geçmiyooo resmen kafamı koysam gidicem durumundayımm
safak 15 :) 37 hafta bıtımıne
aynen hayırlıasıyla 15 şubat olsun diye dua ediyorumbitsin artık şu iş derdi
nasıl sıkıldım anlatamam bu hafta son bitmek bilmez artık. içimin geçmeside cabası
demet ya bende 37 ye kadar nasıl çalışıcam diye düşünüp duruyorum... hergün biraz daha zor geliyo hem işyerine gelmek hem akşama kadar şu koltukta oturmak üstelik benim daha 4 haftam var ve vakit geçmiyowalla ağlıycam yaa uykum var 3 tane talcid içtim midem hala yanıyoo
belim koptu kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyoor keşke 32 de ayrılsaydım kendimi çok bitkin hissediyorum
Canım hepsi burada da daha uygun gibi bebek çantaları stylo nun çift olanları filan var.. aynı fiyatakızlar bna yardımcı olurmusunuz sizce hangisi görüntü olarak daha şık
birinin termos yeri sabit birinin ki değil
http://www.hepsiburada.com/liste/st....aspx?productId=ailesty7053&categoryId=301143
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/stylo-anne-bebek-bakim-malzeme-cantasi-kirmizi-133586975
demet ya bende 37 ye kadar nasıl çalışıcam diye düşünüp duruyorum... hergün biraz daha zor geliyo hem işyerine gelmek hem akşama kadar şu koltukta oturmak üstelik benim daha 4 haftam var ve vakit geçmiyo
Bende akşamları öyle geçiştirmeye çalışıyorum yinede bukadar kilo aldım birde yemek yesem hep ne olurdum acaba :)canın istiyor ve ben sürekli acıkıyorum hep midem kazınıyor ne yapayım yani yemeyeyimmi. gece acıkınca meyve vs yiyorum akşam yemekleri hafifi olunca acık dur artık. böyle beslenmekte sağlıklı değilki sürekli meyve ara öğün modu
Benimde bu hafta son son ama geçmek bilmiyor. Başım ağrıyor uyku basıyor. Tatil moduna girdim bişey yapasım yok.walla ağlıycam yaa uykum var 3 tane talcid içtim midem hala yanıyoo
belim koptu kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyoor keşke 32 de ayrılsaydım kendimi çok bitkin hissediyorum
zaten sandalye öldürüyooo belim popom hiçbiyerim tutmuyoo yarın 36.hafta oluyoo ama dermanım kalmadı..
Benimde bu hafta son son ama geçmek bilmiyor. Başım ağrıyor uyku basıyor. Tatil moduna girdim bişey yapasım yok.
zaten sandalye öldürüyooo belim popom hiçbiyerim tutmuyoo yarın 36.hafta oluyoo ama dermanım kalmadı..
walla ağlıycam yaa uykum var 3 tane talcid içtim midem hala yanıyoo
ben önümüzdeki hafta dahileyeden rapor alacağım bi hafta daha katlanamayacağım canım sonra da iznimi başlatcam zatenzaten sandalye öldürüyooo belim popom hiçbiyerim tutmuyoo yarın 36.hafta oluyoo ama dermanım kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?