2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam bayanlar...
Anca girebiliyorum bugün yerime biri başladı... Herkesler iyimi? Bir sorun yoktur umarım...

Selam bayanlar...
Anca girebiliyorum bugün yerime biri başladı... Herkesler iyimi? Bir sorun yoktur umarım...
hoşgeldin canım... bende bekliyorum yerime ne zaman biri gelicek patrona söyleyeli 2 ay oluyo şubatın ortasında gidicem ona göre dedim tamam dedi ocak sonu geldi hala kimsenin geldiği yok

hoşgeldin canım... bende bekliyorum yerime ne zaman biri gelicek patrona söyleyeli 2 ay oluyo şubatın ortasında gidicem ona göre dedim tamam dedi ocak sonu geldi hala kimsenin geldiği yok
Hoşbulduk canım :)

Valla daha önce çalışmış burda çok fazla yabancıda değil... rahatım bundan sonra :)

Bana da bugün diyorlar "ne zaman doğum ? sabah seni gelirken gördüm paytak paytak korkuyoruz bişey olacak diye"

Daha var korkmayın dedim :)

Haftasonu gecelik baktım bulamadım istediğim gibi hep güpürlü.. dantelli... çantam hazır olsun diyorum ama bir türlü denkleştiremiyorum...

onu bana da diyorlar ördek gibisin diyee :))
36.haftaya giriyorum yarın dedim az kaldı burdan giderim artık :))

oo baya iyimiş benimki 31+2 de 1600 gr dedi doktor.. iyi denildi ama zayıf mı ki bebeğim

Bizim de 31+2 1.587 gr mıydı neydi :) küsüratlıydı. Bize çok iyi dendi kilosu, herşey zamanlı gidiyormuş şimdilik Zayıf değil, üzülme cnm :)

onu bana da diyorlar ördek gibisin diyee :))
36.haftaya giriyorum yarın dedim az kaldı burdan giderim artık :))

Bizimkinin amacı 1 ay çift maaş vermemek... ama avuçlarını yalarlar....
zaten çıkartıyorlar işten..

Haftasonu gecelik baktım bulamadım istediğim gibi hep güpürlü.. dantelli... çantam hazır olsun diyorum ama bir türlü denkleştiremiyorum...
benimde daha gecelik namına bişi yok.. yarın Allah korusun doğuma gitsem ne giycem bilmiyorum inşallah Rabbim izin verirse bu hafta sonu hepsini ayarlıcam... cumartesi halılarımı yıkamaya göndericem sonrada bi kadın ayarlayıp evimi temizleticem

Tutacak üzerine usmin oldugu kagidi oradaki boncuklu igne ole wkliycem. Ugir bocegi yapistiricam. Cikolatalar fistikli. Uzerindekiler stickerli. Alttaki pembe karton posetlerde ikram edicem inşallah

Çok güzeller hepsi nerden nasıl temin ettin canım ? Anlatıver sana zahmet

Ooof o konulara hiç girmiyorum benimde daha bişey yok ama 2. Haftası vermeyi düşünüyorum halılarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…