2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller hepsi nerden nasıl temin ettin canım ? Anlatıver sana zahmet
Teşekkür ederim. Karton poset, not tutacagi havuzlu han. Nazar boncuklari ve ugur böceği Eminönü nde bir dükkandan. Cikolatalar kadikoy melodi çikolata.

bu tarz benim zaten belli başlı komedi
sanırım önümüzdeki 6 ay bunlarla geçicek çok sıkıcı...

Mahalle kavgasına çevirmişler işi , pes

ben hiç düşünmemeye çalışıyorum korku sararsa kötü olurum diye. rabbim hayırlısıyla sağ salim kurtarsın hepimizi inşallah. hangi hastaneye gidiyorsun canım

Amin cümlemizi inşallah

Senin 15 kg ile kurtarman büyük şans abur cubur seviyorsun galiba :)

Zararlı ne varsa severim maalesef. Annem böyle der
Abur cubur
Hamur işi
Fast food ( Sadece bunu azalttım )

Evde daha tembel oluyo insan, hiç bişey yapmadım abuk subuk tv programlarına bakınmak dışında
Tek iyi yanı hep oturmak zorunda değilsin ayakları uzatıyosun, wc işyerindeki gibi uzak değil
Ben olayı abartıp 1.69 uzandım bol bol
Yemeğim vardı, bi pilav koyim eşim birazdan gelir

İyi akşamlar kızlar

walla ağlıycam yaa uykum var 3 tane talcid içtim midem hala yanıyoo
belim koptu kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyoor keşke 32 de ayrılsaydım kendimi çok bitkin hissediyorum

37 ye kadar çalışmak zorunda değilsin
32 de bildirim yapıyosun 'çalışabilir' raporu ile
Sonra en geç 37 ye kadar çıkabilirsin
35 te olur yani
Ama gidip hastaneye bildirmeyi unutma, sgk ya bildircekler sana da bi nüsha vercekler

selam kızlar bugün doktora gittim. doktor artık haftalık bakıyor bize. geçen gittiğimde kasılalarım çıkmıştı. doktor serum vermişti. eve gelmiştim. bugün yine aynı kasılmaların devam ettiğini söyledi. moralim bozuldu baya. eve gönderdi. ama sıklaşan sancıların olursa, suyun gelirse mutlaka gel dedi.geçen hafta da böyle demişti. bir haftayı öyle böyle geçirdik.önümüzdeki üç haftayı da böyle tamamlayabilirim inşallah.şu anda 4 hafta var aslında doğuma. ama üç haftayı atlatırsan hiçbir sorun olmaz dedi doktor. sizler de erken doğum riski olan var mı? doktor çatı muayenesi de yaptı bugün.normal doğum yapabilirsin herşey yolunda giderse dedi. dua edin üç hafta daha sabretsin oğlum.

canim herseyin hayirlisi..
hem neden 3 hafta daha dursun diyorsun ki zaten kasilmalarinin olmasi normal 35.haftadan sonra dogan bebekler normal karşılanıyor bence bu kdr takma kafana benin yengem butu. cocuklarini 36.haftanin basinda dogurdu hepside sagliklilardi...
ne zaman doganacagini allah bilir.

İns gecer 3 hafta daha bol bol dua et stres yapma sakın ,
Benimde kasilmalarim olduginu soylemisti dr progestan verdi onu kullaniyorum, sana progestan vermedimi?

Selam kizlar.tum gun evdeydim ama bakamadim hic.bugun is yapmadim mutfaga girip ugrastirici yemekler yaptim dogumdan sonra yapamam esim son zamanlar yesin istedim diyetime de daha sıkı dikkat etmeye basladim.cumadan beri evde hergun corbam salatam var dr un listesindeki yiyorum cerezlerimi tuketiyorum.insallah bebegim toparlar.farki kapatir.

Sizde farkli mi oluyor sigortali degil mi ogretmenler , aynen dr bilgisayardan islem yapimca sgk dusuyor
Sonuçta hepimiz sgkya bağlandı güya. evet ama sanırım emekli sandigina bagli olmakla ilgili bir durum. Tam birleşme olmadı demek ki. Ben de anlamadım. Teknolojiyi kullanmak yerine bizimkiler evrak peşinde

Sonuçta hepimiz sgkya bağlandı güya. evet ama sanırım emekli sandigina bagli olmakla ilgili bir durum. Tam birleşme olmadı demek ki. Ben de anlamadım. Teknolojiyi kullanmak yerine bizimkiler evrak peşinde
Bizim okulun memuru dedi ki bu izinlerle ilgili evraklari biz isliyoruz ilceye sadece haber veriyoruz.yani bu izin ile ilgili farkli uygulamalar -somestirin eklenip eklenmemesi gibi- mudurun insiyatifine kalmis gibi.

Selam kizlar dun anneme geldim idrar yolarindan fena agrilarim var 1 hafta kadar kalicam insallah grcmisede bakamadim gorusuruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…