- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Teşekkür ederim. Karton poset, not tutacagi havuzlu han. Nazar boncuklari ve ugur böceği Eminönü nde bir dükkandan. Cikolatalar kadikoy melodi çikolata.Çok güzeller hepsi nerden nasıl temin ettin canım ? Anlatıver sana zahmet
valla kızlar iyi çalışıyosunuz ben 32de izne cıktım evde bile cok rahatsızım çalışsam mahvolurdum heraldebende aynen masaya başımı koyayım dedim
göbeğimden eğilemiyorum
bu tarz benim zaten belli başlı komedi
sanırım önümüzdeki 6 ay bunlarla geçicek çok sıkıcı...
ben hiç düşünmemeye çalışıyorum korku sararsa kötü olurum diye. rabbim hayırlısıyla sağ salim kurtarsın hepimizi inşallah. hangi hastaneye gidiyorsun canım
Senin 15 kg ile kurtarman büyük şans abur cubur seviyorsun galiba :)
walla ağlıycam yaa uykum var 3 tane talcid içtim midem hala yanıyoo
belim koptu kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyoor keşke 32 de ayrılsaydım kendimi çok bitkin hissediyorum
Bu saate kadar soran olmustur ama nerden aldinKızlar hastane içinde bundan aldım 20 tlye
canim herseyin hayirlisi..selam kızlar bugün doktora gittim. doktor artık haftalık bakıyor bize. geçen gittiğimde kasılalarım çıkmıştı. doktor serum vermişti. eve gelmiştim. bugün yine aynı kasılmaların devam ettiğini söyledi. moralim bozuldu baya. eve gönderdi. ama sıklaşan sancıların olursa, suyun gelirse mutlaka gel dedi.geçen hafta da böyle demişti. bir haftayı öyle böyle geçirdik.önümüzdeki üç haftayı da böyle tamamlayabilirim inşallah.şu anda 4 hafta var aslında doğuma. ama üç haftayı atlatırsan hiçbir sorun olmaz dedi doktor. sizler de erken doğum riski olan var mı? doktor çatı muayenesi de yaptı bugün.normal doğum yapabilirsin herşey yolunda giderse dedi. dua edin üç hafta daha sabretsin oğlum.
selam kızlar bugün doktora gittim. doktor artık haftalık bakıyor bize. geçen gittiğimde kasılalarım çıkmıştı. doktor serum vermişti. eve gelmiştim. bugün yine aynı kasılmaların devam ettiğini söyledi. moralim bozuldu baya. eve gönderdi. ama sıklaşan sancıların olursa, suyun gelirse mutlaka gel dedi.geçen hafta da böyle demişti. bir haftayı öyle böyle geçirdik.önümüzdeki üç haftayı da böyle tamamlayabilirim inşallah.şu anda 4 hafta var aslında doğuma. ama üç haftayı atlatırsan hiçbir sorun olmaz dedi doktor. sizler de erken doğum riski olan var mı? doktor çatı muayenesi de yaptı bugün.normal doğum yapabilirsin herşey yolunda giderse dedi. dua edin üç hafta daha sabretsin oğlum.
Ben de ogretmenim bana da 3 nusha cikardilar bi tanesini hastane aldi birini okula verdim biri de bendr kaldiSigortalı değilim. Öğretmenim. Demek ki ısrar edicem nüshalar için.
TaMAM ben de isteyecegim SağolBen de ogretmenim bana da 3 nusha cikardilar bi tanesini hastane aldi birini okula verdim biri de bendr kaldi
Sigortalı değilim. Öğretmenim. Demek ki ısrar edicem nüshalar için.
Sonuçta hepimiz sgkya bağlandı güya. evet ama sanırım emekli sandigina bagli olmakla ilgili bir durum. Tam birleşme olmadı demek ki. Ben de anlamadım. Teknolojiyi kullanmak yerine bizimkiler evrak peşindeSizde farkli mi oluyor sigortali degil mi ogretmenler , aynen dr bilgisayardan islem yapimca sgk dusuyor
bende ilk olandan aldım gayet sık ve geniş tavsiye ederim :)kızlar bna yardımcı olurmusunuz sizce hangisi görüntü olarak daha şık
birinin termos yeri sabit birinin ki değil
http://www.hepsiburada.com/liste/st....aspx?productId=ailesty7053&categoryId=301143
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/stylo-anne-bebek-bakim-malzeme-cantasi-kirmizi-133586975
Bizim okulun memuru dedi ki bu izinlerle ilgili evraklari biz isliyoruz ilceye sadece haber veriyoruz.yani bu izin ile ilgili farkli uygulamalar -somestirin eklenip eklenmemesi gibi- mudurun insiyatifine kalmis gibi.Sonuçta hepimiz sgkya bağlandı güya. evet ama sanırım emekli sandigina bagli olmakla ilgili bir durum. Tam birleşme olmadı demek ki. Ben de anlamadım. Teknolojiyi kullanmak yerine bizimkiler evrak peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?