Senin yine iyi. Ben daha 32. HaftadaYim. Kasılmalar var. Progesteron kullanıyorum ve 1 hafta sonra tekrar çağırdı.selam kızlar bugün doktora gittim. doktor artık haftalık bakıyor bize. geçen gittiğimde kasılalarım çıkmıştı. doktor serum vermişti. eve gelmiştim. bugün yine aynı kasılmaların devam ettiğini söyledi. moralim bozuldu baya. eve gönderdi. ama sıklaşan sancıların olursa, suyun gelirse mutlaka gel dedi.geçen hafta da böyle demişti. bir haftayı öyle böyle geçirdik.önümüzdeki üç haftayı da böyle tamamlayabilirim inşallah.şu anda 4 hafta var aslında doğuma. ama üç haftayı atlatırsan hiçbir sorun olmaz dedi doktor. sizler de erken doğum riski olan var mı? doktor çatı muayenesi de yaptı bugün.normal doğum yapabilirsin herşey yolunda giderse dedi. dua edin üç hafta daha sabretsin oğlum.
Bizimkilerin bir şeyden haberi yok ya. Evrak olsa ne olmasa ne. SOnucta devletin sistemine işleniyor. Ama işte çoğu şey bilmemekten benceBizim okulun memuru dedi ki bu izinlerle ilgili evraklari biz isliyoruz ilceye sadece haber veriyoruz.yani bu izin ile ilgili farkli uygulamalar -somestirin eklenip eklenmemesi gibi- mudurun insiyatifine kalmis gibi.
Ben de pijamayi 20 tl lik aldim onden dugmeli ve mavi ayiicikli large aldim rahat olsun diye.adi lohusa olunca cok pahali oluyor1 lohusa pijama takımı ve sabahlik almıştım. Pahalı da üstelik. Burada yetmez ne olur ne olmaz denince 1 pijama aldım. Önden birkaç düğmesi var ve de 20 tl
Sonuçta hepimiz sgkya bağlandı güya. evet ama sanırım emekli sandigina bagli olmakla ilgili bir durum. Tam birleşme olmadı demek ki. Ben de anlamadım. Teknolojiyi kullanmak yerine bizimkiler evrak peşinde[/QUOTE
Anca ugrastirsinlar zaten ,
1 lohusa pijama takımı ve sabahlik almıştım. Pahalı da üstelik. Burada yetmez ne olur ne olmaz denince 1 pijama aldım. Önden birkaç düğmesi var ve de 20 tl
Gucsuz canim ya emmiyo agizdan da almiyo sutumde az bi kavussam ama boyle giderse baya uzuycakSenin bebeği nasıl herşey yolunda demi. en kısa sürede Allah ın izniyle kavuşacaksın bebişine
Buna bayildim site guvenilir mi acaba?ben de birini 10 birini 15 birini 40 aldim.10 olan daginin normal bir pijamasi logusa degil.yazin indirimde almistim tek vardi.15 olani ananem almis gecelik onden dugmeli yine logusa degil.digeri de annemlerin israri ile bari bu logusa tipi olsun diye alindi dantelli bir sey.bu tip pijamalari cok pahali sorduydumhttp://www.birissine.com/135434153151 ben bi takım almışstım mecitten 80 tl ye son anda bide bunu gördüm aldım yarın gelir heralde çok uygun
benim doktorumda 35 den sonra doğabilir kuvezede gerek kalmaz 35i doldurunca rahat ol dedi. senin 36 olmuş iyi aslında. kilosu nasıl bebeğinselam kızlar bugün doktora gittim. doktor artık haftalık bakıyor bize. geçen gittiğimde kasılalarım çıkmıştı. doktor serum vermişti. eve gelmiştim. bugün yine aynı kasılmaların devam ettiğini söyledi. moralim bozuldu baya. eve gönderdi. ama sıklaşan sancıların olursa, suyun gelirse mutlaka gel dedi.geçen hafta da böyle demişti. bir haftayı öyle böyle geçirdik.önümüzdeki üç haftayı da böyle tamamlayabilirim inşallah.şu anda 4 hafta var aslında doğuma. ama üç haftayı atlatırsan hiçbir sorun olmaz dedi doktor. sizler de erken doğum riski olan var mı? doktor çatı muayenesi de yaptı bugün.normal doğum yapabilirsin herşey yolunda giderse dedi. dua edin üç hafta daha sabretsin oğlum.
çok hoşmuş hemde gayet uygun banada kardeşim iki tkım almış ama biri olmadı küçük geldi bende bu siteye bakıyım ama senin aldığınında büyük bedeni kalmamışhttp://www.birissine.com/135434153151 ben bi takım almışstım mecitten 80 tl ye son anda bide bunu gördüm aldım yarın gelir heralde çok uygun
Supermis almamis olsaydim kesin alirdim gule gule giyhttp://www.birissine.com/135434153151 ben bi takım almışstım mecitten 80 tl ye son anda bide bunu gördüm aldım yarın gelir heralde çok uygun
ama neden bana öyle dediler ozamn sonuçta bnm bilgi aldığım kişide sgk da çalışıyor ve bnde muhasebede rapor girişi yapıyorum nyse yeni birşey öğrenmiş olduk bu sayede inş dediğiniz gibidir
Valla canim 2012 de e-odeme sistemine gecildi o zamandan beri bu sekilde binlerce odeme yaptim muhasebecilerin kullandigi ekranida biliyorum elektronik ortama gore calismazlik bildirimi eklendi vizite giris ekraniniza artik ordan yapiliyor 2 senedir bir cok muhasebeciyide kuruma geldiklerinde gosterdim ekrana hakimim ve kesinlikle yapilabilen bisey odemeleride ben yaptigim icin eminim sgkda baska servislerde calisan bilmeyebilir maalesef bazi subeler yapmiyoruz diyomus insanlara ama genelge var sigortali parca parca odeme almayi talep ederse muhasebeci parcali onaylamk sgk da odemek zorunda diger raporlar icinde gecerli 6 ay rapor alani 6 ay bekletmiyoruzama neden bana öyle dediler ozamn sonuçta bnm bilgi aldığım kişide sgk da çalışıyor ve bnde muhasebede rapor girişi yapıyorum nyse yeni birşey öğrenmiş olduk bu sayede inş dediğiniz gibidir
Kasılmalar ugs de mi çıkıyor yoksa siz mi hissediyorsunuz? Benim bebiş tersti 32 haftada bana hala ters gibi geliyor karnım sert baya buna bağlıyorum , yoksa bu kasılma mı oluyor ?İns gecer 3 hafta daha bol bol dua et stres yapma sakın ,
Benimde kasilmalarim olduginu soylemisti dr progestan verdi onu kullaniyorum, sana progestan vermedimi?
Bence illa lohusa olmasına gerek yok hepsinin bende heves ettim diye aldı birtane bitanede evde vardı kullanılmamış onu koydum zatn o da tam takım.1 lohusa pijama takımı ve sabahlik almıştım. Pahalı da üstelik. Burada yetmez ne olur ne olmaz denince 1 pijama aldım. Önden birkaç düğmesi var ve de 20 tl
Canim sallama diyetini bak benim suyumun fazlaligi sekerden elimden gwldigince uydum Allahtan kizima gecmedi zayif dogdu oda iyi olmadi ama bebege gecmemesi daha iyi dikkat et nolurvalla ne olsa şekere bağlıyolar zaten öls hamilesin bişe yemiyosun kilo ver,yosun. salladım buaralar zaten
Gucsuz canim ya emmiyo agizdan da almiyo sutumde az bi kavussam ama boyle giderse baya uzuycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?