iyi aksamlar hanımlar ben oturdugumda sag gögsümün altı uyusuyor ve sanki bıçak yarası gibi acıyor siizdede böyle olan var mı hiç rahat edemiyorum devamlı uzanmak zorunda kalıyorum
Merhaba kızlar...
Bebeğin eşyalarını koymak için çanta aldınız mı?
Bebek bakım çantası diye geçiyor.
İnternetten bakıyorum ama beğendiklerim çok pahalı
Alanlar marka-model paylaşırsa sevinirim...
aynen benimde yanlarım yok banada erkek gibi diyorlar ama kızım olucak doktorda kaburgana baskı yapıyordur dedi ama baya dayanılmaz bi agrıBen onu hep çektim ki
Çünkü göbeğim hemen göğüs altından başladı, yanlar yok sivri göbeğim
Bu yüzden hala erkek diye tutturanlar var ama kızım olacak
Bende oturarak rahat edemiyorum hiç hep yarı uzanır olmak istiyorumiyi aksamlar hanımlar ben oturdugumda sag gögsümün altı uyusuyor ve sanki bıçak yarası gibi acıyor siizdede böyle olan var mı hiç rahat edemiyorum devamlı uzanmak zorunda kalıyorum
ben stylo diye bi marka var ondan aldım internettenMerhaba kızlar...
Ben henüz alamadım beğenemiyorum sonraya bıraktım.Merhaba kızlar...
aynen benimde yanlarım yok banada erkek gibi diyorlar ama kızım olucak doktorda kaburgana baskı yapıyordur dedi ama baya dayanılmaz bi agrı
suyum normalmiş doktorda bebeğin kilosu fazla ama suyun normal dedi. sadece sabahları yüksek cıkıyo ondan sonrası normal. senin bebiş nasılCanim sallama diyetini bak benim suyumun fazlaligi sekerden elimden gwldigince uydum Allahtan kizima gecmedi zayif dogdu oda iyi olmadi ama bebege gecmemesi daha iyi dikkat et nolur
benimde durum öyle en rahat ettiğim o az otursam hemen bi yan uzanıyorum rahatlıyorumBende oturarak rahat edemiyorum hiç hep yarı uzanır olmak istiyorum
iyi dayanıyorsunuz işte gercelten ben evde oldugum halde zorlanıyorum ya dik oturmam gerekiyor yada yan yatmamEvet insan duramıyo
Yollar hele hiç çekilmiyo otursan b dert karnın batıyo, kalksan tıkış tıkış
İşyerinde dolu bi koli koymuştum ayaklarımı ona uzatıp sırtımı yaslıyodum koltuğa
Yoksa kambur gibi otururum ben hep ama göğüs altım acıyınca dik durmaya başladım mecburen
Insallah uzamaz. Alkah sifa versin guc kuvvet versin yavrunaGucsuz canim ya emmiyo agizdan da almiyo sutumde az bi kavussam ama boyle giderse baya uzuycak
Canım ben onlara bakmıştım hatta http://www.hepsiburada.com/liste/st...x?productId=ailestygrandfme&categoryId=301143 beğendim ama boyutundan emin olmadım sen hangisini aldın ?ben stylo diye bi marka var ondan aldım internetten
http://www.hepsiburada.com/liste/st....aspx?productId=ailesty7053&categoryId=301143 ben bundan aldım cnm boyutu gayet büyük ve geniş ben cok begendim tahmin ettiğimden büyük geldiCanım ben onlara bakmıştım hatta http://www.hepsiburada.com/liste/st...x?productId=ailestygrandfme&categoryId=301143 beğendim ama boyutundan emin olmadım sen hangisini aldın ?
Güzelmiş canm güle güle kullan ama ben sırt çantası düşünüyorum bakalım.http://www.hepsiburada.com/liste/st....aspx?productId=ailesty7053&categoryId=301143 ben bundan aldım cnm boyutu gayet büyük ve geniş ben cok begendim tahmin ettiğimden büyük geldi
sagol cnm onlarda güzel sende alınca güle güle kullanırsın inşGüzelmiş canm güle güle kullan ama ben sırt çantası düşünüyorum bakalım.
Bn hic sevmiyrm uzanmyi.onceden de yatmazdm koly koly. Nerdeyse hic uzanmyrm uzaninca da uykum gelio zaten.benimde durum öyle en rahat ettiğim o az otursam hemen bi yan uzanıyorum rahatlıyorum
Maşallah 36 ya gelmişsin sıkma canının2 hafta daha dayansan tamamselam kızlar bugün doktora gittim. doktor artık haftalık bakıyor bize. geçen gittiğimde kasılalarım çıkmıştı. doktor serum vermişti. eve gelmiştim. bugün yine aynı kasılmaların devam ettiğini söyledi. moralim bozuldu baya. eve gönderdi. ama sıklaşan sancıların olursa, suyun gelirse mutlaka gel dedi.geçen hafta da böyle demişti. bir haftayı öyle böyle geçirdik.önümüzdeki üç haftayı da böyle tamamlayabilirim inşallah.şu anda 4 hafta var aslında doğuma. ama üç haftayı atlatırsan hiçbir sorun olmaz dedi doktor. sizler de erken doğum riski olan var mı? doktor çatı muayenesi de yaptı bugün.normal doğum yapabilirsin herşey yolunda giderse dedi. dua edin üç hafta daha sabretsin oğlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?