2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar hanımlar ben oturdugumda sag gögsümün altı uyusuyor ve sanki bıçak yarası gibi acıyor siizdede böyle olan var mı hiç rahat edemiyorum devamlı uzanmak zorunda kalıyorum

Ben onu hep çektim ki
Çünkü göbeğim hemen göğüs altından başladı, yanlar yok sivri göbeğim
Bu yüzden hala erkek diye tutturanlar var ama kızım olacak

Merhaba kızlar...
Bebeğin eşyalarını koymak için çanta aldınız mı?
Bebek bakım çantası diye geçiyor.
İnternetten bakıyorum ama beğendiklerim çok pahalı
Alanlar marka-model paylaşırsa sevinirim...

Ben almadım büyük bi sırt çantam vardı piknikte vs kullandığım onu yapıcam

Ben onu hep çektim ki
Çünkü göbeğim hemen göğüs altından başladı, yanlar yok sivri göbeğim
Bu yüzden hala erkek diye tutturanlar var ama kızım olacak
aynen benimde yanlarım yok banada erkek gibi diyorlar ama kızım olucak doktorda kaburgana baskı yapıyordur dedi ama baya dayanılmaz bi agrı

aynen benimde yanlarım yok banada erkek gibi diyorlar ama kızım olucak doktorda kaburgana baskı yapıyordur dedi ama baya dayanılmaz bi agrı

Evet insan duramıyo
Yollar hele hiç çekilmiyo otursan b dert karnın batıyo, kalksan tıkış tıkış
İşyerinde dolu bi koli koymuştum ayaklarımı ona uzatıp sırtımı yaslıyodum koltuğa
Yoksa kambur gibi otururum ben hep ama göğüs altım acıyınca dik durmaya başladım mecburen

Canim sallama diyetini bak benim suyumun fazlaligi sekerden elimden gwldigince uydum Allahtan kizima gecmedi zayif dogdu oda iyi olmadi ama bebege gecmemesi daha iyi dikkat et nolur
suyum normalmiş doktorda bebeğin kilosu fazla ama suyun normal dedi. sadece sabahları yüksek cıkıyo ondan sonrası normal. senin bebiş nasıl

iyi dayanıyorsunuz işte gercelten ben evde oldugum halde zorlanıyorum ya dik oturmam gerekiyor yada yan yatmam

Kızlar merhaba 34+4üm,akşamları kasılmalarım çok oluyor,miğdemin ekşimesi aşırı fazla,sürekli ağzıma ekşi tat geliyor,bebeğimin hiçbir eksiği yok,yatağı da hazır,2 hafta önce kontrole gittiğimde 1850 grdı,yarın gene kontrolüm var ve sabahtan kan alıcam,kansızım ya malum...dua edin lütfen benim için,birde bu kadınlar kulübü mobil aplikasyon noldu?bir bilgisi olan var mı?

Kizlar bn cok korkuyrm erkn dogurcm diye. Bi yerm agrisa dogurcm mi yoksa diyrm. Akintm gelse kan miki diye endiselnyrm bebegm de etkilenydr bundn diye uzuluyrn bide

Maşallah 36 ya gelmişsin sıkma canının2 hafta daha dayansan tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…