2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben almistim. Geldiginde fermuar yeri sokuktu. Iade ettik. Bu arada baktik ki evdeki sirt cantalarimizdan bir farki yok. Yenisini almadik

Kasılmalar ugs de mi çıkıyor yoksa siz mi hissediyorsunuz? Benim bebiş tersti 32 haftada bana hala ters gibi geliyor karnım sert baya buna bağlıyorum , yoksa bu kasılma mı oluyor ?

Benim karnim genelde hep sert oluyor baya sert alt kisim , ama ben hisetmiyordum dr usg de soyledi
34 haftadan sonrada nst girmeye baslayacaksin dedi

kızlar bebek taşıma cantası aldınızmı port bebe. ben almadm dün eşim neyle taşıcaz bebeği flan dedi. kalın battaniyeye dedim bende ama lazım olurmuki ya cok gereklimi. aşıya falan doktora götürürken battanıyesine sararım diyorum ama

ben almadım çünkü o çantaya çok gıcık oluyorum

Kitap okumak da kesmiyor kızlar sanırım yabancı dizi izlemeye başlıcam yoksa vakit geçmiyor

almadım,almıycaktım,görümcem getirmiş kendininkini onu kullanırım diyorum.
kalın battaniye de iş görür bence,sağlık ocağı fln çok uzak değilse.

Cok fazla kullanilmio bende almadim kizimda eltimin vardi onu aldim sadece hastaneden cikista kullandim saglik ocagina giderkende arabayla gittik zaten onumuz yaz

Kasılmalar ugs de mi çıkıyor yoksa siz mi hissediyorsunuz? Benim bebiş tersti 32 haftada bana hala ters gibi geliyor karnım sert baya buna bağlıyorum , yoksa bu kasılma mı oluyor ?

Bu arada benim bebegimde tersti 32 haftada halada tersmis daha cuma gittim kontrole cunku, ama zaten son haftalara dogru hemende donebilirmis.

Ben bakım çantası almadım. Orta boy sırt çantası aldımm. İlerde kreşe giderkende kızım kullanır :))

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 62
Ben otokoltugu tipi anakucagi kullandim oglumds yine onu kullanacagim.chicco keyfit diye arayabilirsiniz.ben portbebe sevmiyorum sahsen

Ben de bebek çantası yerine sirt cantasi kullananlardanim oglumda once niveanin yan çantasını kullandim bebekle cok zor oluyordu sirt cantasiyla rahat ettim

iyi dayanıyorsunuz işte gercelten ben evde oldugum halde zorlanıyorum ya dik oturmam gerekiyor yada yan yatmam

Bende daha yeni izne ayrıldım şükür

Bende 10 kan iğnesi yedim 9.7 ye ancak erişebildim
10 u geçmek gerekiyomuş
Kırmızı pancara başladım, gyno da artık bir değil günde üç tane tüketiyorum

Bebek arabasının yanındaki ana kucağı varya onu kullanırım diye port bebe almadım

Aile paketi tasarısı sunulmuş, onaylanır mı ki ?
Bi de kimi kapsıyo sadece memurları mı
Hangi tarihten itibaren doğumlar için geçerli

Çekirge çok güzeller güle güle kullanın :) Ankara'da bu türden malzemeleri nerden bulabiliriz bilen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…