- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
bende bakıyorum ama karar veremedim şunlar güzel gibiMerhaba kızlar...
Bebeğin eşyalarını koymak için çanta aldınız mı?
Bebek bakım çantası diye geçiyor.
İnternetten bakıyorum ama beğendiklerim çok pahalı
Alanlar marka-model paylaşırsa sevinirim...
Aynen Güle Güle kullanBen de pijamayi 20 tl lik aldim onden dugmeli ve mavi ayiicikli large aldim rahat olsun diye.adi lohusa olunca cok pahali oluyor
Ben almistim. Geldiginde fermuar yeri sokuktu. Iade ettik. Bu arada baktik ki evdeki sirt cantalarimizdan bir farki yok. Yenisini almadikMerhaba kızlar...
Herkes sırt çantası tavsiye ediyo ama ben sevmiyorumbende bakıyorum ama karar veremedim şunlar güzel gibi
http://www.hepsiburada.com/liste/stylo-bebek-bakim-cantasi/department.aspx?categoryId=301143&qs=/brand={stylo}&pn=1 sırtmı alsam kolmu kararsınım
aynen bende öyle düşündüm ama sırtta rahat oluyo ben normalde bile hep çapraz canta takrım karar versem alıcamda.Herkes sırt çantası tavsiye ediyo ama ben sevmiyorum
Bi de arabamız da var yürüyerek pek bi yere gitmiyorum
O yüzden kol çantası gibi olanlardan alıcam
Kasılmalar ugs de mi çıkıyor yoksa siz mi hissediyorsunuz? Benim bebiş tersti 32 haftada bana hala ters gibi geliyor karnım sert baya buna bağlıyorum , yoksa bu kasılma mı oluyor ?
ben almadım çünkü o çantaya çok gıcık oluyorumkızlar bebek taşıma cantası aldınızmı port bebe. ben almadm dün eşim neyle taşıcaz bebeği flan dedi. kalın battaniyeye dedim bende ama lazım olurmuki ya cok gereklimi. aşıya falan doktora götürürken battanıyesine sararım diyorum ama
almadım,almıycaktım,görümcem getirmiş kendininkini onu kullanırım diyorum.kızlar bebek taşıma cantası aldınızmı port bebe. ben almadm dün eşim neyle taşıcaz bebeği flan dedi. kalın battaniyeye dedim bende ama lazım olurmuki ya cok gereklimi. aşıya falan doktora götürürken battanıyesine sararım diyorum ama
Cok fazla kullanilmio bende almadim kizimda eltimin vardi onu aldim sadece hastaneden cikista kullandim saglik ocagina giderkende arabayla gittik zaten onumuz yazkızlar bebek taşıma cantası aldınızmı port bebe. ben almadm dün eşim neyle taşıcaz bebeği flan dedi. kalın battaniyeye dedim bende ama lazım olurmuki ya cok gereklimi. aşıya falan doktora götürürken battanıyesine sararım diyorum ama
Bende sıkıliyorum uzanmaktan ama mecbur kalıyorumBn hic sevmiyrm uzanmyi.onceden de yatmazdm koly koly. Nerdeyse hic uzanmyrm uzaninca da uykum gelio zaten.
Kasılmalar ugs de mi çıkıyor yoksa siz mi hissediyorsunuz? Benim bebiş tersti 32 haftada bana hala ters gibi geliyor karnım sert baya buna bağlıyorum , yoksa bu kasılma mı oluyor ?
Ben bakım çantası almadım. Orta boy sırt çantası aldımm. İlerde kreşe giderkende kızım kullanır :))Merhaba kızlar...
Ben otokoltugu tipi anakucagi kullandim oglumds yine onu kullanacagim.chicco keyfit diye arayabilirsiniz.ben portbebe sevmiyorum sahsenkızlar bebek taşıma cantası aldınızmı port bebe. ben almadm dün eşim neyle taşıcaz bebeği flan dedi. kalın battaniyeye dedim bende ama lazım olurmuki ya cok gereklimi. aşıya falan doktora götürürken battanıyesine sararım diyorum ama
iyi dayanıyorsunuz işte gercelten ben evde oldugum halde zorlanıyorum ya dik oturmam gerekiyor yada yan yatmam
Kızlar merhaba 34+4üm,akşamları kasılmalarım çok oluyor,miğdemin ekşimesi aşırı fazla,sürekli ağzıma ekşi tat geliyor,bebeğimin hiçbir eksiği yok,yatağı da hazır,2 hafta önce kontrole gittiğimde 1850 grdı,yarın gene kontrolüm var ve sabahtan kan alıcam,kansızım ya malum...dua edin lütfen benim için,birde bu kadınlar kulübü mobil aplikasyon noldu?bir bilgisi olan var mı?
kızlar bebek taşıma cantası aldınızmı port bebe. ben almadm dün eşim neyle taşıcaz bebeği flan dedi. kalın battaniyeye dedim bende ama lazım olurmuki ya cok gereklimi. aşıya falan doktora götürürken battanıyesine sararım diyorum ama
Gucsuz agizdan bile beslenemiyo cok kusuyo nerdeki emcek dayanamiyorum vallasuyum normalmiş doktorda bebeğin kilosu fazla ama suyun normal dedi. sadece sabahları yüksek cıkıyo ondan sonrası normal. senin bebiş nasıl
Selam kızlar
Hastaneye gittim 37 hafta raporumu aldım
Doğum öncesi 'analık izni' diye geçiyo
Bi nüshayı işyerine muhasebeye veriyosunuz
Bi nüsha sizde kalıyo, doğum yaptığınız gün imzalatıyosunuz hastaneye
Bilginiz olsun
Ordan çıkışta süs malzemeleri satan yeni açılmış bi yer gördüm
Hastane için balon ( metaliklerden vardı ama güzel renk kalmamıştı, pembe nazar boncuklu aldım metalik değil ) ve kapı süsü aldım
Eki Görüntüle 1388944
Biraz da kendim yaparım inşallah
Ufak ufak başladım, rulo kat kutusu ( resim 1 ) nu süsledim ( resim 2 :) )
Bi de şu dekoratif kürdanları lokumlara saplarım diyorum ikramlık için
Eki Görüntüle 1388948 Eki Görüntüle 1388949
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?