2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende 2000 ve 2009 annesiyim bizde bu ay korunmayı bıraktık inşallah hayırlısıyla bebişleri kuçaklarımıza alırız

Aile paketi tasarısı sunulmuş, onaylanır mı ki ?
Bi de kimi kapsıyo sadece memurları mı
Hangi tarihten itibaren doğumlar için geçerli

Bildiğim kadarıyla tüm annelere yenilikler var hatta çalışmayan annelere bile :) aylıksız izin dışında onaylandığı tarihten itibaren olan doğumlarda geçerli

Bitter kuzucuk kızın hayırlı olsun rabbim herşeyin en hayırlısını verir sağlıkla büyüt inşallah rabim banada bi kı z nasip etsin inşallah

Aile paketi tasarısı sunulmuş, onaylanır mı ki ?
Bi de kimi kapsıyo sadece memurları mı
Hangi tarihten itibaren doğumlar için geçerli

Ben bu yasadan hic bise anlamadim, ciktimi cikmadimi onaylandimi? Ozel sektordekileri kapsamiyormu? Yada neler kapsiyor
Kafamds deli sorular

Ben bu yasadan hic bise anlamadim, ciktimi cikmadimi onaylandimi? Ozel sektordekileri kapsamiyormu? Yada neler kapsiyor
Kafamds deli sorular

Ben az önce haberlerde gördüm tasarı yeni sunulmuş
Onaylanır mı biiz kapsar mı hiç bimiyorum
Zaten ne deseler havada kaldığı için takip te etmemiştim

Cocuklara kıtap okurken dalmışım onlarla bı kalktım sabah oldu sanıyorum saat on bucuk daha uyku gırmıyor gozume, tabletten fılm actım uyuklarım dıye yok

E="elifim3, post: 39090894, member: 655559"]Bitter kuzucuk kızın hayırlı olsun rabbim herşeyin en hayırlısını verir sağlıkla büyüt inşallah rabim banada bi kı z nasip etsin inşallah[/QUOTE]ikiz ogullarım var eşim başımın etını yedı bıde kızımız olsun dıye dıye gelıyor kız, ne yapcaz bılmem kız cocuklar korkutur benı hep

ouzi korkma hiç ötekileri nasıl büyütüysek bunuda öyle büyütürüz benim iki oğlum var bi kızım olsun çok istiyorum rabim nasip eder inşallah

Ben onu hep çektim ki
Çünkü göbeğim hemen göğüs altından başladı, yanlar yok sivri göbeğim
Bu yüzden hala erkek diye tutturanlar var ama kızım olacak

aynen benimde öyle göğüs altından başlıyo sivri o yüzden oturunca çok acıyo göğüs altım banada diyolar ısrarla yok bu kız değil erkek diye ama kızım olcak inş. :)

ben seçil diye bi markanınkini almıştım butik bebeden 50 tlye gripembe renkli yandan asmalı, fotosunu bulursam eklerim biraz büyük geldi gözüme ufak çaplı bavul tipli bişy :) ama geri göndermedim onu kullancam ....

amin inşallah rabbim banads bi kız evlat nasip etsin inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş rabim senden razı olsun inşallah benimde bir kızım olur

Midem ağrıyor ((((( şurup içtim geçmedi nane limon kaynattım içtim Geçmiyor sıkıntı veriyor rter basıyor .. Bi yandan kızım kımıl kımıl ediyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…