2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy gece gece sesli güldüm

Bebek arabasi ve ana kucagi setleri var ya. Ondski oto tipi ana kucağında tasiyorsun zaten bebegi hem de arabanin arka koltuguna koyuyorsun.

Midem ağrıyor (-)((( şurup içtim geçmedi nane limon kaynattım içtim Geçmiyor sıkıntı veriyor rter basıyor .. Bi yandan kızım kımıl kımıl ediyor ..

Adaşım ve yaşdaşım :) eğer midende gastrit vb varsa nane limon iyi gelmez diye biliyorum. Akşamları 18:00/19:00 dan sonra hiçbir şey yememeye çalış, meyve bile, sadece süt/su alabilirsin. Miden yanmaya başlayınca üç yudum süt biraz rahatlatır tam geçmesi pek mümkün değil malesef çoğumuz muzdaribiz bu mide yanmalarından ama en azından azaltmaya çalışabiliriz. Bir de Lansor diye bir ilaç var doktorum çok içme ara sıra iç dedi sabah aç karnına alınca tüm gün mideyi rahatlatıyor ama sürekli kullanmak bebeğe zararlıymış. Dayanılmaz olunca ara sıra alabilirsin.

benimde midem çok yanıyor. hiç değilse süreli rahatlamak için sakız çiğneyip elma yiyorum

Midemde strese bağlı ülser var... ama galiba üşütme gibiydi.. nane limon biraz iyi geldi .. işe geldim ama ruhum hala yatakta...

gunaydın
nst ye giren arkadaşlar nst den sonra dr muayenesinde ultrasona giriyoruz tekrar dimi?

aynen öyle. çok afedersin midemdeki asidin boğazıma kadar gelişinin sesini duydu eşim kaç sefer

Bir de göğsüme doğru zehir yayılıyormuş gibi oluyor, kalbim sıkışıyor gibi bazen ölecekmişim gibi oluyorum hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsak da bu sıkıntılar da geçse:) Gerçi allah başka dert vermesin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…