- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
aynen canım benim bende 10 şubatta çıkcam hala yerime kimse yokkhoşgeldin canım... bende bekliyorum yerime ne zaman biri gelicek patrona söyleyeli 2 ay oluyo şubatın ortasında gidicem ona göre dedim tamam dedi ocak sonu geldi hala kimsenin geldiği yok
Midemde strese bağlı ülser var... ama galiba üşütme gibiydi.. nane limon biraz iyi geldi .. işe geldim ama ruhum hala yatakta...
Midemde strese bağlı ülser var... ama galiba üşütme gibiydi.. nane limon biraz iyi geldi .. işe geldim ama ruhum hala yatakta...
Rahim ağzı yada bebeğin suyu hersey gorunuyormu orda ben sadece sancıyi gösteriyor sanıyordumben girmedim sadece nst çıktısına baktı dr
Bir de göğsüme doğru zehir yayılıyormuş gibi oluyor, kalbim sıkışıyor gibi bazen ölecekmişim gibi oluyorum hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsak da bu sıkıntılar da geçse:) Gerçi allah başka dert vermesin de
Rahim ağzı yada bebeğin suyu hersey gorunuyormu orda ben sadece sancıyi gösteriyor sanıyordum
umarım benim Dr bakar ya içim rahat etsin diye
Bide bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkmaya başladım hava çok kapalı evin içinde çok geç koruyacaklar kurutma makinesine atsam nolur?
Sonuçta normalde hep kurutma mak kullanicam ilk yıkamada farkedermiki
Yarın diyorum nst de sancı çıkarsa açılma varmı diye alttan çatı muayenesi yapar mı acabahıı pardon ben yanlış anladım sanırım. ben öncesinde ultrasona girmiştim. zaten 35.haftadan sonra her hafta kontrole çağıracak ya hem ultrason hemde nst ye gireceğiz. tabi birde çatı muayenesi var benim korkulu rüyam
Ek madde var işçileri de kapsıyor inşallah geçer biz doğum yapana kadar.Aile paketi tasarısı sunulmuş, onaylanır mı ki ?
Bi de kimi kapsıyo sadece memurları mı
Hangi tarihten itibaren doğumlar için geçerli
Anladım sağol inşallah bulurum:)
Yarın diyorum nst de sancı çıkarsa açılma varmı diye alttan çatı muayenesi yapar mı acaba
şu karamsarligim hamilelikte gecseydi bari :)
Sen baya ondesin benden
benim de fazla rahat umarım hr hafta çağırır beni de senin haftalarina geldigimde
bebiş için hazırlık galiba, bende çıkrıkçılar yokuşu ve suluhandan aldım, hem uygun hem çeşit çok oralara bak canım:)
Ek madde var işçileri de kapsıyor inşallah geçer biz doğum yapana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?