2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım... bende bekliyorum yerime ne zaman biri gelicek patrona söyleyeli 2 ay oluyo şubatın ortasında gidicem ona göre dedim tamam dedi ocak sonu geldi hala kimsenin geldiği yok
aynen canım benim bende 10 şubatta çıkcam hala yerime kimse yokk

Midemde strese bağlı ülser var... ama galiba üşütme gibiydi.. nane limon biraz iyi geldi .. işe geldim ama ruhum hala yatakta...

yanmalarım ilk başladığında istifra ile başlamıştı bende üşütme sanmıştım ama değilmiş. ne zaman ayrılacaksın canım izine

tabi canım halimize çok şükür. rabbim hepimizi kurtarsın inşallah

Rahim ağzı yada bebeğin suyu hersey gorunuyormu orda ben sadece sancıyi gösteriyor sanıyordum
umarım benim Dr bakar ya içim rahat etsin diye

hıı pardon ben yanlış anladım sanırım. ben öncesinde ultrasona girmiştim. zaten 35.haftadan sonra her hafta kontrole çağıracak ya hem ultrason hemde nst ye gireceğiz. tabi birde çatı muayenesi var benim korkulu rüyam

Bide bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkmaya başladım hava çok kapalı evin içinde çok geç koruyacaklar kurutma makinesine atsam nolur?
Sonuçta normalde hep kurutma mak kullanicam ilk yıkamada farkedermiki

Bide bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkmaya başladım hava çok kapalı evin içinde çok geç koruyacaklar kurutma makinesine atsam nolur?
Sonuçta normalde hep kurutma mak kullanicam ilk yıkamada farkedermiki

komşum çocuk kıyafetlerini çok buruşturuyor demişti saırım küçük oldukları için. ütülerken zor oluyormuş. ama istersen bir seferlik deneyebilirsin istersen

Yarın diyorum nst de sancı çıkarsa açılma varmı diye alttan çatı muayenesi yapar mı acaba
şu karamsarligim hamilelikte gecseydi bari :)
Sen baya ondesin benden
benim de fazla rahat umarım hr hafta çağırır beni de senin haftalarina geldigimde

yok canım sanmam yapacağını çatı muayenesi 35-37 haftalarda yapılıyor.hem ultrasondan görebiliyorki açılmanın olup olmadığını, orda açılmaya işaret birşey görürse bakar belki. ama rahat ol durduk yere neden olsunki açılman kendini yorma ayakta çok kalma yeter. gerisi allaha kalmış.
bendede hep o karamsarlık ve evham hali var önceden böyle değildim hamilelikte oldu
çağırır tabi canım her dr çağırıyor son zamanlarda her hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…