2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok erken bu haftalarda yapmazlar canım rahat ol, ultrasonda görüyorlar hem, açıklık var mı, kapalımı, ne kadar kapalı

kızlar sizin bebişlerde çok hareketlimi. o kadar çok ve sert oynuyorki akşam sancıdan kıvrandım resmen. dr a gidecektim az kalsın. bu haftalarda normalmi yoksa erkenden gelmeyemi çalışıyor diye endişe ediyorum.sizin bebekler nasıl?

yanmalarım ilk başladığında istifra ile başlamıştı bende üşütme sanmıştım ama değilmiş. ne zaman ayrılacaksın canım izine
ben kamuda çalışıyorum.. cuma günü 32. hafta çalışabilir raporu alacam.. doktorlar raporu 37 ye kadar mı çalışabilir veriyor ki.. 38 e kadar iki hafta bir kontrollerini yaparız dedi.. kendimi iyi hissediyorum şuanda çalışmak benim için avantaj olacak sonrasında bebeğim ile olabilmek için..

Her gittiğinde çatı muaynesi mi olucan

evet canım 37'ye kadar çalışabilir veriyor. ama 37 yi bekleyemezsen daha erkende başlatabiliyorsun. bende tekrar işe dönecek olsaydım öyle yapacaktım. ama mecburi ayrılacağım için, birde başından beri baya zorlu bir hamilelik geçirdiğim için dr artık daha fazla zorlamanın anlamı yok diyor. bende bu kafta ayrılıcam o yüzden

Doğmadan önce çocuk çok hareletli mi oluyor kızlar herkes bebiş hareketlenince korkuyor

özel sektördemisin sen... kendimi kötü hissettsem bende ayrılırım şimdi iyi hissedince evde daha çok hamlaşıyorum.. salondan mutfağa geçmek için 10 kere düşünüyorum ama iş yerinde bi şekilde hareket halinde olabiliyorum...

vardı hatta onları yememeye dikkat ettim ama ayyy yine akşamki gibi ağrım olacak için içim ürperiyor...

yemek yemekten korkuyorum acaba dokunurmu diye gavıscon içmezsem hiç duramıyorum. ilk zamanlar günde 1 sefer çsem yetiyordu oda yetmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…