Evet bebiş hazırlığı :) sağol oralara bakayım :) hayırlı olsun seninkiler de güle güle kullan:)
Yarın diyorum nst de sancı çıkarsa açılma varmı diye alttan çatı muayenesi yapar mı acaba
şu karamsarligim hamilelikte gecseydi bari :)
Sen baya ondesin benden
benim de fazla rahat umarım hr hafta çağırır beni de senin haftalarina geldigimde
ay akşamında baya bol limonlu salata yediydim o mu dokundu ki acaba...Bende gastrit var limon iyice fena yapıyor portakal mandalina bile yiyemiyorum
ay akşamında baya bol limonlu salata yediydim o mu dokundu ki acaba...
ben kamuda çalışıyorum.. cuma günü 32. hafta çalışabilir raporu alacam.. doktorlar raporu 37 ye kadar mı çalışabilir veriyor ki.. 38 e kadar iki hafta bir kontrollerini yaparız dedi.. kendimi iyi hissediyorum şuanda çalışmak benim için avantaj olacak sonrasında bebeğim ile olabilmek için..yanmalarım ilk başladığında istifra ile başlamıştı bende üşütme sanmıştım ama değilmiş. ne zaman ayrılacaksın canım izine
hıı pardon ben yanlış anladım sanırım. ben öncesinde ultrasona girmiştim. zaten 35.haftadan sonra her hafta kontrole çağıracak ya hem ultrason hemde nst ye gireceğiz. tabi birde çatı muayenesi var benim korkulu rüyam
vardı hatta onları yememeye dikkat ettim ama ayyy yine akşamki gibi ağrım olacak için içim ürperiyor...soğan varmıydı canım salatada. varsa oda dokunmuş olabilir
ben kamuda çalışıyorum.. cuma günü 32. hafta çalışabilir raporu alacam.. doktorlar raporu 37 ye kadar mı çalışabilir veriyor ki.. 38 e kadar iki hafta bir kontrollerini yaparız dedi.. kendimi iyi hissediyorum şuanda çalışmak benim için avantaj olacak sonrasında bebeğim ile olabilmek için..
kuvvetle muhtemel; asitli yiyecekler, salça, domates hiç iyi gelmiyoray akşamında baya bol limonlu salata yediydim o mu dokundu ki acaba...
Günaydın kızlar yine geldik işe ama artık ağırlaştığımı hissediyorum yaaa
Her gittiğinde çatı muaynesi mi olucan
vardı hatta onları yememeye dikkat ettim ama ayyy yine akşamki gibi ağrım olacak için içim ürperiyor...
nerden okudunuz kızlarEk madde var işçileri de kapsıyor inşallah geçer biz doğum yapana kadar.
özel sektördemisin sen... kendimi kötü hissettsem bende ayrılırım şimdi iyi hissedince evde daha çok hamlaşıyorum.. salondan mutfağa geçmek için 10 kere düşünüyorum ama iş yerinde bi şekilde hareket halinde olabiliyorum...evet canım 37'ye kadar çalışabilir veriyor. ama 37 yi bekleyemezsen daha erkende başlatabiliyorsun. bende tekrar işe dönecek olsaydım öyle yapacaktım. ama mecburi ayrılacağım için, birde başından beri baya zorlu bir hamilelik geçirdiğim için dr artık daha fazla zorlamanın anlamı yok diyor. bende bu kafta ayrılıcam o yüzden
vardı hatta onları yememeye dikkat ettim ama ayyy yine akşamki gibi ağrım olacak için içim ürperiyor...
Doğmadan önce çocuk çok hareletli mi oluyor kızlar herkes bebiş hareketlenince korkuyor
çiğ soğan sarımsak evet onlar da fena yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?