özel sektördemisin sen... kendimi kötü hissettsem bende ayrılırım şimdi iyi hissedince evde daha çok hamlaşıyorum.. salondan mutfağa geçmek için 10 kere düşünüyorum ama iş yerinde bi şekilde hareket halinde olabiliyorum...
kızlar sizin bebişlerde çok hareketlimi. o kadar çok ve sert oynuyorki akşam sancıdan kıvrandım resmen. dr a gidecektim az kalsın. bu haftalarda normalmi yoksa erkenden gelmeyemi çalışıyor diye endişe ediyorum.sizin bebekler nasıl?
Günaydın bayanlar nasılsınız ?Ben yine çarpntıyla mücadele ediyorum artık söylicem dr cumartesi randevum var ama sanki daha 100 varmış gibi geliyor :)
benimkinin hareketleride çook aşağıda benimde aklıma acaba hazırlıkmı yapıyor gibi şeyler geliyor, her gören karnın çok aşağı inmiş diyor, bebişde hareketli maşallah ama önceki gibi çok değil herhalde iyice yeri daraldı tombişin
Valla canim 2012 de e-odeme sistemine gecildi o zamandan beri bu sekilde binlerce odeme yaptim muhasebecilerin kullandigi ekranida biliyorum elektronik ortama gore calismazlik bildirimi eklendi vizite giris ekraniniza artik ordan yapiliyor 2 senedir bir cok muhasebeciyide kuruma geldiklerinde gosterdim ekrana hakimim ve kesinlikle yapilabilen bisey odemeleride ben yaptigim icin eminim sgkda baska servislerde calisan bilmeyebilir maalesef bazi subeler yapmiyoruz diyomus insanlara ama genelge var sigortali parca parca odeme almayi talep ederse muhasebeci parcali onaylamk sgk da odemek zorunda diger raporlar icinde gecerli 6 ay rapor alani 6 ay bekletmiyoruz
Battaniyeye sarıp oto koltuğunda taşısak olmaz mı ? Ben almadım.kızlar bebek taşıma cantası aldınızmı port bebe. ben almadm dün eşim neyle taşıcaz bebeği flan dedi. kalın battaniyeye dedim bende ama lazım olurmuki ya cok gereklimi. aşıya falan doktora götürürken battanıyesine sararım diyorum ama
Günaydın bayanlar nasılsınız ?Ben yine çarpntıyla mücadele ediyorum artık söylicem dr cumartesi randevum var ama sanki daha 100 varmış gibi geliyor :)
bende almadım aynen öyle yapıcamBattaniyeye sarıp oto koltuğunda taşısak olmaz mı ? Ben almadım.
bilsem normal olduğunu tamam diyeeğim. ama öyle hareketki sanki etim ayrılıyor gibi. seninde öylemi
Canım Ulus tarafında yerler var ,birde kızılay izmir caddesinin sonunda bir tuafiye var ordada olur.Çekirge çok güzeller güle güle kullanın :) Ankara'da bu türden malzemeleri nerden bulabiliriz bilen var mı acaba?
yaa bende ondan korkuyorum işte sizin bebektemi çok hareketli
evet aşağıya yaptığı hareketlerde öyle, yanlara yukarıya vurunca öle değilde..
Battaniyeye sarıp oto koltuğunda taşısak olmaz mı ? Ben almadım.
Aynen çantamda taşıyorum artık bende şurubu...yemek yemekten korkuyorum acaba dokunurmu diyegavıscon içmezsem hiç duramıyorum. ilk zamanlar günde 1 sefer çsem yetiyordu oda yetmiyor artık
Benimde masa başı işi.. son bir iki haftadır sol kalça kemiğim ağrıyor neden ki diyorum.. allaha şükür kramplarım yok ama bazen kız olduğu için kalçalar büyürmüş derler ya kalçalarım mı büyüyor diyorum :))evet özel sektördeyim. bende evde daha çok hareketliyim bütün gün oturarak çalıştığım için hem daha az hareket ediyorum hemde sandalye tepesinde oturmaktan kemiklerim batıyor
Ayyy gece gece sesli güldüm
Benimde masa başı işi.. son bir iki haftadır sol kalça kemiğim ağrıyor neden ki diyorum.. allaha şükür kramplarım yok ama bazen kız olduğu için kalçalar büyürmüş derler ya kalçalarım mı büyüyor diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?