2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet özel sektördeyim. bende evde daha çok hareketliyim bütün gün oturarak çalıştığım için hem daha az hareket ediyorum hemde sandalye tepesinde oturmaktan kemiklerim batıyor

benimkinin hareketleride çook aşağıda benimde aklıma acaba hazırlıkmı yapıyor gibi şeyler geliyor, her gören karnın çok aşağı inmiş diyor, bebişde hareketli maşallah ama önceki gibi çok değil herhalde iyice yeri daraldı tombişin

bilsem normal olduğunu tamam diyeeğim. ama öyle hareketki sanki etim ayrılıyor gibi. seninde öylemi

Vala aydınlattığın için teşkkr ederim cnm gerçekten bilmiyordum ama sgk danışma hattınıda aradım sonra onlarda olmaz deyince dedim herhlde olsa bilirlerdi neden yanlış bilgi verdiler onuda anlamış değilim ama verdiğin bilgi çok işime yarayacak saolasın :*

Battaniyeye sarıp oto koltuğunda taşısak olmaz mı ? Ben almadım.

Günaydın bayanlar nasılsınız ?Ben yine çarpntıyla mücadele ediyorum artık söylicem dr cumartesi randevum var ama sanki daha 100 varmış gibi geliyor :)

Kansızlıkla alakalıymış.. Bendede var doktora sordum çok normal dedi... vücudumuzdaki herşey x2 oldu :)

evet özel sektördeyim. bende evde daha çok hareketliyim bütün gün oturarak çalıştığım için hem daha az hareket ediyorum hemde sandalye tepesinde oturmaktan kemiklerim batıyor
Benimde masa başı işi.. son bir iki haftadır sol kalça kemiğim ağrıyor neden ki diyorum.. allaha şükür kramplarım yok ama bazen kız olduğu için kalçalar büyürmüş derler ya kalçalarım mı büyüyor diyorum :))

Günaydın sola yatmışım ama sol omzum tutulmuş
Bi de eskisi gibi rahat uyuyamadığımdan erken kalkıyorum evde olmama rağmen
Eskiden Pazarları 11 de zor uyandırırdı annem beni, ey gidi

Ayyy gece gece sesli güldüm

Siz dikkatli yiyin tabaklarınızı toplumda benim gibi olmayın

hep sol tarafına yatıyorsan belkide ondandır benim öyle mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…