Bazen hareketleniyor bazne normal ama öyle bişey var mı acaba merak ettim.
bak şimdi rahatladım normalmiş o zaman :) aman hareket etsinde ama alan daraldıkça daha az oynamaları gerekmiyormuki :):):)
benimde canım bol ekşili salata çekti geçen gün. soğanları nerdeyse 2 saat tuzda beklettim öldürdüm sözde iyice ama yine dokundu
Canım benim nst ve ultrason günlerimi ayrı veriyor doktor diğer hastanelerde uygulama nasıldır bilmiyorum ama aynı zamanda olan da vargunaydın
nst ye giren arkadaşlar nst den sonra dr muayenesinde ultrasona giriyoruz tekrar dimi?
Sağol oralara bakayım :)Canım Ulus tarafında yerler var ,birde kızılay izmir caddesinin sonunda bir tuafiye var ordada olur.
ama maaş da yarım. kar zarar hesabı yapmak lazım.5,5 yıl yarı zamanlı çalışma durumu çokkk süpper bence
4 şubatta kontrolüm var soracağım bakalım. tabi o zamana kadar dayanamayıp gitmezsem dr a :)
Hayır sadece bebeğin kalp atışları ve kasılmaların varsa onu gösteriyor diye biliyorum. Rahim ağzını ve bebeğin suyunu doktor usg de görebilirRahim ağzı yada bebeğin suyu hersey gorunuyormu orda ben sadece sancıyi gösteriyor sanıyordum
umarım benim Dr bakar ya içim rahat etsin diye
Kızlar ya karnınıza dokununca parmaklarınızın izi cıkıyor mu ?
çok komık oluyo
5,5 yıl yarı zamanlı çalışma durumu çokkk süpper bence
ben kamuda çalışıyorum.. cuma günü 32. hafta çalışabilir raporu alacam.. doktorlar raporu 37 ye kadar mı çalışabilir veriyor ki.. 38 e kadar iki hafta bir kontrollerini yaparız dedi.. kendimi iyi hissediyorum şuanda çalışmak benim için avantaj olacak sonrasında bebeğim ile olabilmek için..
Kansızlıkla alakalıymış.. Bendede var doktora sordum çok normal dedi... vücudumuzdaki herşey x2 oldu :)
tabi ya hareket etsinlerde sonra bişeymi var diye düşünüp duruyoruz:) alan daraldıkça daha az oynuyorlar zaten yani benimki öncesine kıyasla azaldı gene iyi ama, kıpırdak kızım benim
ben limonu içiyorum resmen. cok sükür br problem yaratmadı şimdiye kadaray akşamında baya bol limonlu salata yediydim o mu dokundu ki acaba...
Geçmiş olsun kansızlık bende de var
10 iğn yedim 9.7 ye yeni çıktı yoksa yerlerdeydi
Senin kaç ?
Geçenlerde söylemesi ayıp patates salatası yapmıştım soğanları kavurup koydum içine
ama maaş da yarım. kar zarar hesabı yapmak lazım.
Evet ben de öyle düşünmüştüm. Kimisi çok küçükken oto koltuğuna koyma dedi kimisi de oto koltuğu yapısı gereği zaten ana kucağına benzetilmiş koysan da zarar vermez dedi kafam karıştıBattaniyeye sarıp oto koltuğunda taşısak olmaz mı ? Ben almadım.
Benimde kontrolum o zaman :)) Bende çatı muaynesini sorucam :)
gunaydın
nst ye giren arkadaşlar nst den sonra dr muayenesinde ultrasona giriyoruz tekrar dimi?
Günaydın bayanlar nasılsınız ?Ben yine çarpntıyla mücadele ediyorum artık söylicem dr cumartesi randevum var ama sanki daha 100 varmış gibi geliyor :)
Evet ben de öyle düşünmüştüm. Kimisi çok küçükken oto koltuğuna koyma dedi kimisi de oto koltuğu yapısı gereği zaten ana kucağına benzetilmiş koysan da zarar vermez dedi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?