2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak şimdi rahatladım normalmiş o zaman :) aman hareket etsinde ama alan daraldıkça daha az oynamaları gerekmiyormuki :):):)

tabi ya hareket etsinlerde sonra bişeymi var diye düşünüp duruyoruz:) alan daraldıkça daha az oynuyorlar zaten yani benimki öncesine kıyasla azaldı gene iyi ama, kıpırdak kızım benim

5,5 yıl yarı zamanlı çalışma durumu çokkk süpper bence

Ben sadece 2 ay duymuştum ? Memurlara mı bu 5,5 yıl

En fazla 37 ye kadar çalışabiliyoruz

Kansızlıkla alakalıymış.. Bendede var doktora sordum çok normal dedi... vücudumuzdaki herşey x2 oldu :)

Geçmiş olsun kansızlık bende de var
10 iğn yedim 9.7 ye yeni çıktı yoksa yerlerdeydi
Senin kaç ?

tabi ya hareket etsinlerde sonra bişeymi var diye düşünüp duruyoruz:) alan daraldıkça daha az oynuyorlar zaten yani benimki öncesine kıyasla azaldı gene iyi ama, kıpırdak kızım benim

bende oğlumla konuşuyorum. şimdi kesin diyorsundur anne oynasam kabahat oynamasam kabahat anlamadım gitti diye ehehehehe :)

gunaydın
nst ye giren arkadaşlar nst den sonra dr muayenesinde ultrasona giriyoruz tekrar dimi?

Ben önce nstye girip ordan aldığım sonucu doktora gösteriyorum
Sonra da kontrol için usg ye alıyo zaten

Günaydın bayanlar nasılsınız ?Ben yine çarpntıyla mücadele ediyorum artık söylicem dr cumartesi randevum var ama sanki daha 100 varmış gibi geliyor :)

Kansızlık ve tiroide bağlı olabiliyo
Bende her ikisi de var

Evet ben de öyle düşünmüştüm. Kimisi çok küçükken oto koltuğuna koyma dedi kimisi de oto koltuğu yapısı gereği zaten ana kucağına benzetilmiş koysan da zarar vermez dedi kafam karıştı

İçi için yeni doğan kılıfları var portatif boyunlarının yanlarına geçirilen kısmı var boynu düşmesin diye... ben ondan aldım... rahat olur öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…