Bende de oluyor ama çok normal galiba mideye baskı yapıyor sıpalar :)aynen öyle. çok afedersin midemdeki asidin boğazıma kadar gelişinin sesini duydu eşim kaç sefer
bende oğlumla konuşuyorum. şimdi kesin diyorsundur anne oynasam kabahat oynamasam kabahat anlamadım gitti diye ehehehehe :)
Sağolasınnn... sanada geçmiş olsun.
En son tahlilde 12.4 e çıktı
Ben sadece 2 ay duymuştum ? Memurlara mı bu 5,5 yıl
herkes için geçerli olacakmış canım
Geçmiş olsun kansızlık bende de var
10 iğn yedim 9.7 ye yeni çıktı yoksa yerlerdeydi
Senin kaç ?
Aa nerden bulabilirim ki sen netten mi aldın cnmİçi için yeni doğan kılıfları var portatif boyunlarının yanlarına geçirilen kısmı var boynu düşmesin diye... ben ondan aldım... rahat olur öyle
bende kurutma makinesi kullanıcam ama ilk yıkamaya cesaret edemiyorum . Artık ütü kuruluğunu seçip düşük devirde kurutucam.Bide bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkmaya başladım hava çok kapalı evin içinde çok geç koruyacaklar kurutma makinesine atsam nolur?
Sonuçta normalde hep kurutma mak kullanicam ilk yıkamada farkedermiki
Ağırlaştık evet ben artık gün sayıyorum. Son 3 günGünaydın kızlar yine geldik işe ama artık ağırlaştığımı hissediyorum yaaa
benim bu gidişte yapar diye tahmin ediyorumgeçen sefer unuttum sormaya gerçi ama daha önce 35 ta yapıcam demişti korkuyorum çok
Evet ben de öyle düşünmüştüm. Kimisi çok küçükken oto koltuğuna koyma dedi kimisi de oto koltuğu yapısı gereği zaten ana kucağına benzetilmiş koysan da zarar vermez dedi kafam karıştı
Ben önce nstye girip ordan aldığım sonucu doktora gösteriyorum
Sonra da kontrol için usg ye alıyo zaten
Kansızlık ve tiroide bağlı olabiliyo
Bende her ikisi de var
hıı pardon ben yanlış anladım sanırım. ben öncesinde ultrasona girmiştim. zaten 35.haftadan sonra her hafta kontrole çağıracak ya hem ultrason hemde nst ye gireceğiz. tabi birde çatı muayenesi var benim korkuluAcaba sezaryen de de yapıyorlar mı ?
oto koltuğu değil onlar. oto tipi ana kucağı. 0+'dan itibaren en fazla 1 yaşa kadar kullanılıyor. benim bütün arkadaşlarım ondan kulland. ben de ondan kullanacağım inşallahEvet ben de öyle düşünmüştüm. Kimisi çok küçükken oto koltuğuna koyma dedi kimisi de oto koltuğu yapısı gereği zaten ana kucağına benzetilmiş koysan da zarar vermez dedi kafam karıştı
normal değerlerin 14 civarı olması lazım dopum zamanı için. ilaçla çıkmazsa kan takviyesi yapacağız dedi banada dr
Gunaydinnnnherkese günaydın
Bende de oluyor ama çok normal galiba mideye baskı yapıyor sıpalar :)
evet kesin öle diyodurneyse son 3-4 haftamız belki, az daha sabredicez napalım, Allah dert sıkıntı hastalık vermesin:)
Benim 7.6 ydı iyi ayakta durmuşsun dediler
Zaman da kalmadı diye iğne verdiler 10 tane
9.7 olmuşum
10 dan sonrası iyi dedi doktor
Şimdi de gyno ferroyu günde 3 içiyorum, kırmızı pancar yiyorum inşallah şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?