2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasınnn... sanada geçmiş olsun.
En son tahlilde 12.4 e çıktı

Benim 7.6 ydı iyi ayakta durmuşsun dediler
Zaman da kalmadı diye iğne verdiler 10 tane
9.7 olmuşum
10 dan sonrası iyi dedi doktor

Şimdi de gyno ferroyu günde 3 içiyorum, kırmızı pancar yiyorum inşallah şifa olur

normal değerlerin 14 civarı olması lazım dopum zamanı için. ilaçla çıkmazsa kan takviyesi yapacağız dedi banada dr

Herkese günaydııııınnn :) arkadaşlar bebek alışverişi için ümraniye de önerebileceğiniz bir yer var mı, bebek mağazalarının olduğu ????

Bide bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkmaya başladım hava çok kapalı evin içinde çok geç koruyacaklar kurutma makinesine atsam nolur?
Sonuçta normalde hep kurutma mak kullanicam ilk yıkamada farkedermiki
bende kurutma makinesi kullanıcam ama ilk yıkamaya cesaret edemiyorum . Artık ütü kuruluğunu seçip düşük devirde kurutucam.

benim bu gidişte yapar diye tahmin ediyorum geçen sefer unuttum sormaya gerçi ama daha önce 35 ta yapıcam demişti korkuyorum çok

Ben korkumdan hiç sormadım doktorm da nedense ne doğumdan ne de çatıdan hiç bir şeyden bahsetmiyor Bazen eşim konusunu açınca daha zamanımız var diyor sanırım bizim doktor bir gün önce filan konuşacak doğumla ilgili

Evet ben de öyle düşünmüştüm. Kimisi çok küçükken oto koltuğuna koyma dedi kimisi de oto koltuğu yapısı gereği zaten ana kucağına benzetilmiş koysan da zarar vermez dedi kafam karıştı
oto koltuğu değil onlar. oto tipi ana kucağı. 0+'dan itibaren en fazla 1 yaşa kadar kullanılıyor. benim bütün arkadaşlarım ondan kulland. ben de ondan kullanacağım inşallah

normal değerlerin 14 civarı olması lazım dopum zamanı için. ilaçla çıkmazsa kan takviyesi yapacağız dedi banada dr

Benim ilk tahlillerimde 9.9 çıkmıştı
Sıradan bi demir hapı verdiler
Bi daha da soran eden olmadı
Bende kansızlığın önemli olduğunu duymuştum
Bi gidip baktırıyım deidm, kan sayımı yaptırdım 7.6 ydı şok oldum
Kadın doğumcu sen iyi ayakta durmuşsun dedi
Zaman da daraldı diye 10 iğne verdiler, morarttı ve geçmiyormuş izler maalesef
Ama en azından 9.7 ye de olsa biraz çıktı
Sonucu gösterdim 10 dan yukarısı iyi iğneler yeni bitti daha çıkar değerin gyno ferroyu da günde 3 kez iç dediler

14 çokmuş o kadar olmaz benim

şifa olur inşallah. kırmızı pancarı nasıl yiyorsun şekeri çıkarırmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…