- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 38
Ben de artik hareketleri azalir yer azaldigi icin diyordum ama azalmadi artti sanki harwket etmedigi an yok gibi aksamlari hareketler daha sert benim de.bi de gunde 2 3 defa hickirik tutuyokızlar sizin bebişlerde çok hareketlimi. o kadar çok ve sert oynuyorki akşam sancıdan kıvrandım resmen. dr a gidecektim az kalsın. bu haftalarda normalmi yoksa erkenden gelmeyemi çalışıyor diye endişe ediyorum.sizin bebekler nasıl?
Ben inanamıyorum bir türlü 2 sene önce doğum iznini 6 aya çıkarıyorlardı5,5 yıl yarı zamanlı çalışma durumu çokkk süpper bence
şifa olur inşallah. kırmızı pancarı nasıl yiyorsun şekeri çıkarırmı acaba
Ben korkumdan hiç sormadım doktorm da nedense ne doğumdan ne de çatıdan hiç bir şeyden bahsetmiyorBazen eşim konusunu açınca daha zamanımız var diyor sanırım bizim doktor bir gün önce filan konuşacak doğumla ilgili
Herkese günaydııııınnn :) arkadaşlar bebek alışverişi için ümraniye de önerebileceğiniz bir yer var mı, bebek mağazalarının olduğu ????
Benim cikmiyor , sislik olunca oyle olur diyebiliyorum bacaklarinada mesela sis ise parmaklarin izi cikio ,sislikmi var acaba?
Benim raporumda 32 haftalik gebeligi bulunun hastanin 5 haftalik dogum iznini dogum sonrasina aktarilmasinda bi sakinca yoktur yaziyor yani 5 hafta daha calisabilir diyorben kamuda çalışıyorum.. cuma günü 32. hafta çalışabilir raporu alacam.. doktorlar raporu 37 ye kadar mı çalışabilir veriyor ki.. 38 e kadar iki hafta bir kontrollerini yaparız dedi.. kendimi iyi hissediyorum şuanda çalışmak benim için avantaj olacak sonrasında bebeğim ile olabilmek için..
bence bu yasa tamamen kabul edilmez yarı zamanlı çalışma kısmı özellikle tek kabul görecek tarafı doğum parasıBen bu yasadan hic bise anlamadim, ciktimi cikmadimi onaylandimi? Ozel sektordekileri kapsamiyormu? Yada neler kapsiyor
Kafamds deli sorular
Ben korkumdan hiç sormadım doktorm da nedense ne doğumdan ne de çatıdan hiç bir şeyden bahsetmiyorBazen eşim konusunu açınca daha zamanımız var diyor sanırım bizim doktor bir gün önce filan konuşacak doğumla ilgili
3-4 mü yok canım daha fazladır yahu :)
ben kızımda ankaradan almıştım.ulusta suluhanın alt katında vardı bebek süsleri şimdi daha çoğalmıştır aslındaÇekirge çok güzeller güle güle kullanın :) Ankara'da bu türden malzemeleri nerden bulabiliriz bilen var mı acaba?
Benim ilk tahlillerimde 9.9 çıkmıştı
Sıradan bi demir hapı verdiler
Bi daha da soran eden olmadı
Bende kansızlığın önemli olduğunu duymuştum
Bi gidip baktırıyım deidm, kan sayımı yaptırdım 7.6 ydı şok oldum
Kadın doğumcu sen iyi ayakta durmuşsun dedi
Zaman da daraldı diye 10 iğne verdiler, morarttı ve geçmiyormuş izler maalesef
Ama en azından 9.7 ye de olsa biraz çıktı
Sonucu gösterdim 10 dan yukarısı iyi iğneler yeni bitti daha çıkar değerin gyno ferroyu da günde 3 kez iç dediler
14 çokmuş o kadar olmaz benim
Günaydınnn. Sor drna tabi tatlım. Bende sormuştum normal demişti. Son aylarda kan hacminde meydana gelen artıştan dolayı kalp daha hızlı çalışıyormuş.bu şekilde açıklama yapmıştı dr.Günaydın bayanlar nasılsınız ?Ben yine çarpntıyla mücadele ediyorum artık söylicem dr cumartesi randevum var ama sanki daha 100 varmış gibi geliyor :)
ben muayeneden sonra girmiştim nstye sonucuda kapıdan gösteriverdim.eger randevu zamanınsa tabiki gireceksin usg yegunaydın
nst ye giren arkadaşlar nst den sonra dr muayenesinde ultrasona giriyoruz tekrar dimi?
benimde olmayacak muhtemelen kan hapını 1 den 2 ye çıkardım kaç ay oldu 9 ken 10 oldu benimkide anca. kan ilacından sonra 2 saat süt ve süt ürünleri çay kahve mutlaka tüketmemek gerekiyor. ben dikkat ediyorum aslında ama çoka artmadı yani
Ben de artik hareketleri azalir yer azaldigi icin diyordum ama azalmadi artti sanki harwket etmedigi an yok gibi aksamlari hareketler daha sert benim de.bi de gunde 2 3 defa hickirik tutuyo
Ben inanamıyorum bir türlü 2 sene önce doğum iznini 6 aya çıkarıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?