2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de artik hareketleri azalir yer azaldigi icin diyordum ama azalmadi artti sanki harwket etmedigi an yok gibi aksamlari hareketler daha sert benim de.bi de gunde 2 3 defa hickirik tutuyo

şifa olur inşallah. kırmızı pancarı nasıl yiyorsun şekeri çıkarırmı acaba

Bende bilmiyodum burda tavsiye ettiler
Turşu dışında ilk kez yeidm turp gibi
Ama daha sert sanki, hafif tatlımsı havuç gibi

Bende dün birazcık haşlaıdm küp küp kesip
Yumuşadı biraz iyi oldu
Limon yağ tuz ekledim salata gibi yedim

bende korkumdan ne bişey sorabiliyorum nede dr um bahsediyor, galiba senin gibi son anda konuşacaz

Benim raporumda 32 haftalik gebeligi bulunun hastanin 5 haftalik dogum iznini dogum sonrasina aktarilmasinda bi sakinca yoktur yaziyor yani 5 hafta daha calisabilir diyor

Ben bu yasadan hic bise anlamadim, ciktimi cikmadimi onaylandimi? Ozel sektordekileri kapsamiyormu? Yada neler kapsiyor
Kafamds deli sorular
bence bu yasa tamamen kabul edilmez yarı zamanlı çalışma kısmı özellikle tek kabul görecek tarafı doğum parası

sen 36. haftadaymışsın yapar artık heralde, ürkütmemek için konuşmuyordur belki canım

Bizim doktorada sorunca kızına sor en iyi o bilir diyor sinr oluyorum

benimde olmayacak muhtemelen kan hapını 1 den 2 ye çıkardım kaç ay oldu 9 ken 10 oldu benimkide anca. kan ilacından sonra 2 saat süt ve süt ürünleri çay kahve mutlaka tüketmemek gerekiyor. ben dikkat ediyorum aslında ama çoka artmadı yani

Günaydın bayanlar nasılsınız ?Ben yine çarpntıyla mücadele ediyorum artık söylicem dr cumartesi randevum var ama sanki daha 100 varmış gibi geliyor :)
Günaydınnn. Sor drna tabi tatlım. Bende sormuştum normal demişti. Son aylarda kan hacminde meydana gelen artıştan dolayı kalp daha hızlı çalışıyormuş.bu şekilde açıklama yapmıştı dr.

Sezeryan olacağım için bana çatı muayenesi yapılmadı
Bi de erken başlayanlar varmış ben 36 dan sonra nst ye başladım

İlaçla geç olur, snein vaktin kalmadı deidler kan iğnesini ondan verdiler
Evet süt ve süt ürünleri ilaçlardan önce ve sonra kullanılmamalı

Ben de artik hareketleri azalir yer azaldigi icin diyordum ama azalmadi artti sanki harwket etmedigi an yok gibi aksamlari hareketler daha sert benim de.bi de gunde 2 3 defa hickirik tutuyo

aynen aynen benimde öyle bu işte bir tezatlık var ama neyse diyorum kendi kendime :) hıçkırık çokkk acaip içimi gıdıklıyor resmen, önceleri günde 6-7 kere tutuyordu şimdi daha az tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…