2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin hareketleri yukarıda hep aşağıdakiler çok minik.

araştırayım bakayım şekere etkisi yoksa bende yerim çünkü şeker sınırda olduğu için pekmez ve üzümde yiyemiyorum uzun zamandır

benimkide çoğunlukla öyle özellikle poposu yer değişirken baya zorluyor yeri dar geliyor artık karnım şekilden şekle giriyor

slm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicam ocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...

Nice yaşlara canım eşin ve bebişinle inşallah.

araştırayım bakayım şekere etkisi yoksa bende yerim çünkü şeker sınırda olduğu için pekmez ve üzümde yiyemiyorum uzun zamandır

Yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek te tüketmekte fayda var
Bi de şeker etkisi var mı bilmiyorum ama keçi boynuzu da olabilir
Ben aldım pek yiyemedim odun gibi bişi
Kırmızı pancar fena değil limonla filan gidiyo salata tarzı

doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın oğlunla eşinle daha mutlu olsun

bazen hep hamile kalacakmışım gibi geliyor bana eheheh :)

evet bakma öyle diyorum ama hiç o moda giremedim bende hala çok uzak geliyor:) yukarda pancardan bahsetmişin bende de az şeker var ordan biliyorum pancar yeme canım, hatta şöyle diyeyim kırmızı renkli sebze ve meyvelerden uzak duracaksın...

günaydin kizlar nasilsiniz?

dün ögledensonra kv ile carsiya ciktik baya gezdik, yemek yedik sonra eve döndük.. gezerken anlamiyor insan ama ertesi gün acisi cikiyor.. kalca kemigim ve belim agriyor bugün.. ama degdi baya eksikleri tamamladim.. h&mden 2 tane pijama takimi, ic camasiri ve kizima corap aldim :) c&adan da kizima uyku tulumu ve pelus battaniye aldim..
baska eksik kalmadi gibi bir emzirme sütyeni var aklimda olan.. ördügüm battaniyede bitti sükür kenarlari kaldi onuda yapinca görümcelerimede birer tane örmeyi düsünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…