Benimkinin hareketleri yukarıda hep aşağıdakiler çok minik.benimkinin hareketleride çook aşağıda benimde aklıma acaba hazırlıkmı yapıyor gibi şeyler geliyor, her gören karnın çok aşağı inmiş diyor, bebişde hareketli maşallah ama önceki gibi çok değil herhalde iyice yeri daraldı tombişin
Bende bilmiyodum burda tavsiye ettiler
Turşu dışında ilk kez yeidm turp gibi
Ama daha sert sanki, hafif tatlımsı havuç gibi
Bende dün birazcık haşlaıdm küp küp kesip
Yumuşadı biraz iyi oldu
Limon yağ tuz ekledim salata gibi yedim
Aa nerden bulabilirim ki sen netten mi aldın cnm
nasıl bir şey o resmi varmı
anca canım ya 35. haftam benim, Allah bilir tabide...
benimkide çoğunlukla öyle özellikle poposu yer değişirken baya zorluyor yeri dar geliyor artık karnım şekilden şekle giriyorkızlar sizin bebişlerde çok hareketlimi. o kadar çok ve sert oynuyorki akşam sancıdan kıvrandım resmen. dr a gidecektim az kalsın. bu haftalarda normalmi yoksa erkenden gelmeyemi çalışıyor diye endişe ediyorum.sizin bebekler nasıl?
Öyle birşey olursa ne kadar kullanılacağı çalışana bırakılır bence zaten 5,5 yıl çok uzun 2 yıl gayet yeterli bence birde artık iş yerlerinde kreş olayını yaygınlaştıracaklar galibaama maaş da yarım. kar zarar hesabı yapmak lazım.
Benimkinin hareketleri yukarıda hep aşağıdakiler çok minik.
Nice yaşlara canım eşin ve bebişinle inşallah.slm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
İlaçla geç olur, snein vaktin kalmadı deidler kan iğnesini ondan verdiler
Evet süt ve süt ürünleri ilaçlardan önce ve sonra kullanılmamalı
araştırayım bakayım şekere etkisi yoksa bende yerimçünkü şeker sınırda olduğu için pekmez ve üzümde yiyemiyorum uzun zamandır
Benimkinin hareketleri yukarıda hep aşağıdakiler çok minik.
Bakalım anlıycaz ters mi duruyor hala yoksa döndümü ozaman anlıyaz ellerimi ayakları mı :) hareket etsinde sonra çok canım sıkılıyoraşağıdakiler çok minikse elleridir annesi kımıl kımılayakları ile vurunca çok sert oluyor
diyorum ya kaç aydır 1 birim yükseldi sadece bakalım belki banada önce iğne başlar
doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın oğlunla eşinle daha mutlu olsunslm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
bazen hep hamile kalacakmışım gibi geliyor bana eheheh :)
Sonuçta ilk alınanlar ana kucağı diye geçiyor aslında bence yeterlidir.Evet ben de öyle düşünmüştüm. Kimisi çok küçükken oto koltuğuna koyma dedi kimisi de oto koltuğu yapısı gereği zaten ana kucağına benzetilmiş koysan da zarar vermez dedi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?